bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2016-01-14T10:44:58Z
http://www.profightstore...avanju-video-/21731.aspx 

to se čeka :))))
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
Borisstandup
2016-01-14T11:21:14Z
Originally Posted by: bero 

http://www.profightstore.hr/novosti/new-york-wilder-i-szpilka-umalo-se-potukli-na-suceljavanju-video-/21731.aspx

Dobra borb ali iznenadio bi se da Wilder ne pobijedi. Poljak je huligan prve klase.
Svensson
2016-01-14T11:51:28Z

http://www.profightstore.hr/novosti/new-york-wilder-i-szpilka-umalo-se-potukli-na-suceljavanju-video-/21731.aspx

fali im jos Briggs da u pozadini vice "Lets go champ!"

:)20

nekako osjecam da je Briggs upravo taj koji je najvise popusio zbog Vladimirovog poraza...da je dobio jos bi mozda i prihvatio mec, racunajuci na laku obranu a Briggsu je i tako samo do jednog dobrog paydaya
fanatic
2016-01-14T11:54:04Z
inače su mi Poljaci jako antipatičan narod, al navijat ću za ovog huligana :)18
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
fist
  • fist
  • Advanced Member
2016-01-14T13:02:17Z
Originally Posted by: fanatic 

Također :)36

Mislim da od Poljaka, ukoliko bude gubio meč, možemo očekivati double leg i gnp :)1
Borisstandup
2016-01-14T13:15:08Z
Ako mu je uzor Golota onda bi moglo svasta biti.

Tko se ne sjeca neka baci pogled na njegova dva meca sa Riddick Bowe-om.

bbbmarc
2016-01-14T13:17:53Z

moj frend bi rekao da je Poljska samo otirač između Njemačke i Rusije :)15
bbbmarc
2016-01-14T13:20:58Z
btw. očekuje se u MSG više Poljaka nego da se u Varšavi meč radi, 5-6.000 sigurno
bero
  • bero
2016-01-14T13:21:28Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Szpilka može sanjat, ima šanse ko 14-godišnjakinja u Raqqi. :)18 Wilder će ga propustit kroz šake, pa se može komotno vratit organiziranim tučnjavama s rivalskim huliganskim skupinama.

- dr jupidu
Borisstandup
2016-01-14T13:30:41Z
Originally Posted by: bbbmarc 

btw. očekuje se u MSG više Poljaka nego da se u Varšavi meč radi, 5-6.000 sigurno

:)14 Kad ih vise zivi vani nego tamo
Dobro nije Poljska mala drzava ali imaju jaku dijasporu.
bero
  • bero
2016-01-14T13:39:45Z

:)14 Kad ih vise zivi vani nego tamo
Dobro nije Poljska mala drzava ali imaju jaku dijasporu.

10 milja poljaka u usa, najviše ih je u chicagu i new yorku.
- dr jupidu
DugoVecCitam
2016-01-14T16:13:23Z
10 milijuna u Americi, 600 hilja u Engleskoj a najveci protivnici emigranata hahaha.
Btw nadam se da ce ga Wilder masakrirati. Mrzim poljske huligane.
DRAGI PRIJATELJI...
fanatic
2016-01-14T16:26:51Z

kako sam se samo iznervirao kad sam prije ohoho godina prvi put vidio ovaj snimak. pogledaj ti crnačke huligane kako divljaju. zbog toga puno puta navijam protiv američkih crnih boksača jer su u masu puta okruženi običnim huliganima i kriminalcima

moj frend bi rekao da je Poljska samo otirač između Njemačke i Rusije :)15

a dobro i kaže

Szpilka može sanjat, ima šanse ko 14-godišnjakinja u Raqqi. :)18 Wilder će ga propustit kroz šake, pa se može komotno vratit organiziranim tučnjavama s rivalskim huliganskim skupinama.

hahahaha

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Begbie
2016-01-14T16:36:11Z

kako sam se samo iznervirao kad sam prije ohoho godina prvi put vidio ovaj snimak. pogledaj ti crnačke huligane kako divljaju. zbog toga puno puta navijam protiv američkih crnih boksača jer su u masu puta okruženi običnim huliganima i kriminalcima

to su te tzv. "crnčuge" inace ne cudi me reakcija tih likova iz boweovog tima kad i on sam ima nasilnickih ispada
Begbie
2016-01-14T16:38:54Z
szpilka je prvi boksac koji se dolazi pofajtat sa wilderom i mislim da bi mogao iznenaditi...mozda ne odnjet pobjedu ali barem razotkrit wildera, jer vec duze vremena tvrdim da je daleko od neke klase. cista haymonova skola promocije. pumpali su mu skor sa kantama i sad kad je dosao do titule boje ga se sparit sa iole ozbiljnijim protivnikom, jer su vjerojatno i sami svjesni da je cisit prosjek i da ce popusit od prvog top borca
ksian
2016-01-14T21:59:45Z
Deontay, jasno, ima rupa u igri, ali, ako izgubi od ovog buzdovana, trebao bi nešto poduzeti dok je struja jeftina. Igrom slučaja, ovo ljeto sam pomogao nekim njegovim jaranima, navijačima krakovske Wisle, da se ukrcaju u trajekt, pa su mi, cili oduševljeni, dali tih klupskih suvenira i kako smo se u razgovoru dotakli boksa, pohvalili su mi se da će njihov dobar drug sa tribine sigurno postati svjetski prvak.

Definitivno ne dijelim njihov optimizam, jer je posve jedna stvar biti šampion tribine, pa makar i u Poljskoj, a sasvim druga biti svjetski prvak u teškoj. Szpilka je samo primjer kako funkcionira marketing u današnjim profesionalnim borilačkim sportovima, i ne samo u njima. Osnovni je cilj što široj publici prodati što bombastičniju priču, a u slučaju Szpilke to je definitivno njegov huliganski background, i ta priča da je njegov veliki talent primjećen na nekoj snimcigdje se tuče sa protivničkim navijačima.

Što se samih Poljaka tiče, puno sam radio sa njima, doduše, isključivo sa ovima iz područja Gdanjska, koje je najrazvijenije vojvodstvo Poljske, to je, uostalom, sve do 1945 bila Njemačka. Iz mojih osobnih i poslovnih iskustava sa njima, mogu reći da nema baš osnova zbog kojih bi ih mi mogli gledati sa visoka. Doduše, sigurno je da kod njih po nekim provincijama ima i zaostalosti i siromaštva, vjerovatno i goreg nego kod nas. Jedino što mi se ne sviđa kod njih je, što su, kao i svi baltički narodi, pretjerano skloni čašici. Poljaci su generalno glasni i srčani, a takve su i Poljakinje, prije par godina, sječanj mjesec, sam u Donjem Vakufu ukrcao dvije studentice Poljakinje, stopom su išle od Lodza do južne Albanije i nazad, sve preko Kosova i Bosne, a na moju opasku da je to potez hrabar na granici ludosti, objasnile su mi da se tako proputovale Kavkaz i Kanadu.

Poljaci znaju bit i bezobrazni, naročito kad popiju, ali, generalno mislim da nemaju problema sa Hrvatskom i Hrvatima, dapače, mislim da nas simpatiziraju više nego mi njih. Inače, moram reć neki moj stav o ostalim Slavenima: nikad nisam osjetio da me neki Poljak, Slovak ili Bugarin gledaju kao inferiornijeg, da su rezervirani ili podozrivi radi toga što sam Hrvat, dapače, uglavnom bi to bila dobra komunikacija. A takvu vrst rezerviranosti i hladnoće sam, recimo, osjetio kod Rusa, vidiš da su nekako navikli bit gazde u tom slavenskom svijetu. Što se tiče Čeha, moja iskustva sa njima da su oni neki lelemudani, gledaju uvijek kako da prođu lišo. Meni osobno, kad zanemarim njihovo kukulekanje, znaju bit simpatični, jer nisu zločesti ljudi.

Mislim da je problem kod Poljaka što nose teško breme povijesti, vijerovatno još teže od našeg, recimo, u zadnjem svjetskom ratu, neovisno o tome što je ta generacija dala značajan doprinos savezničkoj pobjedi, a oni ka oni, nisu bili pobjednici na kraju rata, jer su dobili Ruse na vrat, i nuspojava toga je da se Poljacima svako malo na vlast vraća družba koja više priča o prošlosti nego o budućnosti. Mislim, nije da kod nas nije slično, ali jedno je kad takvi jebivjetri dođu na vlast u zemlji od 4 milijuna ljudi, a drugo kad dođu na vlast u zemlji od 40 milijuna ljudi.

Seded
2016-01-14T22:44:14Z
Wilder će ga prepoloviti, nažalost.

i nemojte mi protiv Poljaka. Ovo ljeto sam na summer school-u u Mađi upoznao Poljakinju s kojom sam se mnogo zbližio :)20

generalno je cijela ekipa iz Poljske bila ok i vesela, ali definitivno stoji ovo što ksian spominje da vole pit. To nije humano koliko su ti ljudi u stanju popiti i koliko često, ja sam se frapirao.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2016-01-14T22:48:00Z
Da Poljaci na Hrvate gledaju sa jako velikim simpatijama ali eto mi o u globalu specijalci:) tko zna tko nama valja.
fanatic
2016-01-14T23:12:58Z

Da Poljaci na Hrvate gledaju sa jako velikim simpatijama ali eto mi o u globalu specijalci:) tko zna tko nama valja.

ma meni se ne sviđaju zbog toga što je neo-nazi scena tamo jaka, pogotovo među huliganima, a naziji im jebali majku 40-ih godina :)21

nešto slično kao i naši pametnjakovići koji se pucaju na neo-ustaštvo

al uglavnom, za huligana sam samo zato jer je Wilder prevara
cayman
2016-01-15T09:41:39Z
Je, slična situacija ko s ruskim neonazijima čija je scena prilično jaka i često odgovorna za razna sranja
Users browsing this topic