balkanbomber
2015-11-10T04:49:28Z
Mirko je prije 40ak minuta na svom FB profilu
otkazao borbu u Koreji i najavio kraj karijere
On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-11-10T06:13:48Z
Otkazao Hamiltona i na fejsu se oprostio.
Nekako ipak mislim da to nije to od njega :D

http://www.profightstore...sne-uspomene-/21146.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2015-11-10T06:23:22Z
Dragi prijatelji,morao sam na žalost otkazati borbu u Seoulu.vec u pocetku priprema ozljedio sam rame i to tako da nisam ruku mogao podici.pokusao sam spasiti rame i sanirati ozljedu na sve moguce načine,i svakodnevnim terapijama i inekcijama krvne plazme i raznim koktelima lijekova ali nije islo.jedini lijek bi bila pauza od 2 do tri tjedna a to si nisam mogao priustiti usred zavrsnih priprema. svakodnevnim treningom se ozljeda samo pogorsavala.dio misica je puknuo ,rame je puno tekucine,velika opasnost je i da pukne tetiva i onda opet na operaciju . to mi netreba ,pogotovo u mojim godinama.cijelo ljeto sam proveo putujuci u Minhen na terapije kod jednog cuvenog lijecnika radi kronicne upale tetiva na hvatištima sjedne kosti koja me izludjuje,u Vinkovce kad idem moram 2 puta stati tokom puta radi bolova u tim tetivama koje me uzasno bole u sjedecem polozaju,koljeno desno koje je 4 puta operirano isto.i sad jos rame,ledja da ne spominjem.kad god idem na magnet bez obzira radi cega i sta snimam,nalaz pocinje sa ' degenerativne promjene',ali to je cijena koja se mora platiti.ljudi naravno vide samo jednu stranu medalje,materijalne stvari,a za muku,bol,krv i suze nitko ne pita niti ih zanima.ali to je tako u životu.sad je dva ujutro a ja zaspati nemogu,prebirem misli i vrtim svoju karijeru pred očima.i svjestan sam da sam dosao do kraja svog borilackog puta.ali treniranje pod bolovima vise ne zelim.tijelo mi je izraubano od bezbrojnih treninga,skupio 9 operacija tijelo je postalo sklono ozljedama,nakon svakog treninga stavljam led na koljeno operirano jer se napuni tekucinom,terapije dva puta tjedno.iduca borba bi mi bila 80-ta profesionalna a to je jako puno.pogotovo u toj konkurenciji.k-1,pride,igf,ufc.najveci problem ce mi biti adaptacija na 'civilni' zivot.bez 2 treninga dnevno i vjecnih putovanja po svijetu,sto mi i nece tako tesko pasti.treniracu dok sam ziv jer to je moj zivot ali ne takvim tempom i to me na neki nacin raduje.ovo nije neka trenutna odluka jer sam nesretan radi svega toga vec moja konacna odluka.i to je najbolje za mene.prije ili kasnije dodje vrijeme kada covjek mora i na zdravlje svoje misliti.imao sam zaista dugu i bogatu karijeru i ostavio sam vjerujem dubok trag u borilackom sportu , u slobodnoj borbi i u k-1 i nemam nizacim zaliti.hvala svima koji su me pratili i podrzavali a meni ostaju prekrasne uspomene i sjećanja..pozdrav!

https://www.facebook.com/MirkoCroCopOfficial/ 

fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-11-10T06:26:16Z
Ako je ovo zaista kraj, oprostio se sa stilom, brutalnom pobjedom nad čovjekom koji mu je nanio najteži poraz u karijeri.

Bio ovakav ili onakav ali bio je zaista one&only, kako po borilačkom stilu, tako i po personalityu.

Dugo, dugo nećemo imati nekog poput njega, ako ikad više.

Reaktivac
2015-11-10T06:30:43Z
Vrijeme je da otkrije civilne čari u životu.

I da uživa u narednim godinama, koliko je to moguće s obzirom na ozljede i posljedice o kojima piše. Žao mi je što ga nećemo gledati nikad više.

Mada, nikad ne reci nikad, možda jednom ipak bude neka oproštajna ekshibicija...
bero
  • bero
2015-11-10T06:38:44Z
Mislim da nismo još vidjeli sve od njega.
Posebno sad kad se Sakakibara vraća na scenu.

- dr jupidu
bero
  • bero
2015-11-10T06:43:47Z
komentar sa Sherdoga:

Dana called and offered him money to retire and stop bad mouthing Reebok.

:)18 :)18
- dr jupidu
dr jupidu
2015-11-10T07:10:04Z
Originally Posted by: Reaktivac 

Dragi prijatelji,morao sam na žalost otkazati borbu u Seoulu.vec u pocetku priprema ozljedio sam rame i to tako da nisam ruku mogao podici.pokusao sam spasiti rame i sanirati ozljedu na sve moguce načine,i svakodnevnim terapijama i inekcijama krvne plazme i raznim koktelima lijekova ali nije islo.jedini lijek bi bila pauza od 2 do tri tjedna a to si nisam mogao priustiti usred zavrsnih priprema. svakodnevnim treningom se ozljeda samo pogorsavala.dio misica je puknuo ,rame je puno tekucine,velika opasnost je i da pukne tetiva i onda opet na operaciju . to mi netreba ,pogotovo u mojim godinama.cijelo ljeto sam proveo putujuci u Minhen na terapije kod jednog cuvenog lijecnika radi kronicne upale tetiva na hvatištima sjedne kosti koja me izludjuje,u Vinkovce kad idem moram 2 puta stati tokom puta radi bolova u tim tetivama koje me uzasno bole u sjedecem polozaju,koljeno desno koje je 4 puta operirano isto.i sad jos rame,ledja da ne spominjem.kad god idem na magnet bez obzira radi cega i sta snimam,nalaz pocinje sa ' degenerativne promjene',ali to je cijena koja se mora platiti.ljudi naravno vide samo jednu stranu medalje,materijalne stvari,a za muku,bol,krv i suze nitko ne pita niti ih zanima.ali to je tako u životu.sad je dva ujutro a ja zaspati nemogu,prebirem misli i vrtim svoju karijeru pred očima.i svjestan sam da sam dosao do kraja svog borilackog puta.ali treniranje pod bolovima vise ne zelim.tijelo mi je izraubano od bezbrojnih treninga,skupio 9 operacija tijelo je postalo sklono ozljedama,nakon svakog treninga stavljam led na koljeno operirano jer se napuni tekucinom,terapije dva puta tjedno.iduca borba bi mi bila 80-ta profesionalna a to je jako puno.pogotovo u toj konkurenciji.k-1,pride,igf,ufc.najveci problem ce mi biti adaptacija na 'civilni' zivot.bez 2 treninga dnevno i vjecnih putovanja po svijetu,sto mi i nece tako tesko pasti.treniracu dok sam ziv jer to je moj zivot ali ne takvim tempom i to me na neki nacin raduje.ovo nije neka trenutna odluka jer sam nesretan radi svega toga vec moja konacna odluka.i to je najbolje za mene.prije ili kasnije dodje vrijeme kada covjek mora i na zdravlje svoje misliti.imao sam zaista dugu i bogatu karijeru i ostavio sam vjerujem dubok trag u borilackom sportu , u slobodnoj borbi i u k-1 i nemam nizacim zaliti.hvala svima koji su me pratili i podrzavali a meni ostaju prekrasne uspomene i sjećanja..pozdrav!

https://www.facebook.com/MirkoCroCopOfficial/ 

ja sam to odavno i napisao..mirko ce se povuci radi ozljede-a

egenerativne promjene inače svakom pišu nakon 18 te godine i to nije problem

miko ce se sanirati skroz kroz pola godine..i sam sam imao tih problema dok sam trenirao sportove gdje treba skok lijevo desno itd.. no kad krene samo s teretanom i pravocrtim treningom pola godine bez sparinga i uz te preparate obnovit ce se i zaliječit

ovo je definitivni kraj karijere

još da se i reaktivac povuče i zaliječi psihu.....

dr jupidu
2015-11-10T07:11:40Z
Originally Posted by: bero 

Mislim da nismo još vidjeli sve od njega.
Posebno sad kad se Sakakibara vraća na scenu.

zaboravi

to je kraj

rikimartin
2015-11-10T07:29:34Z
Draže mi je ovo nego da ga tamo neki Hamilton masakrira , sto ne bi bilo ne moguce . Ali naravno da mi je žao , uvijek sam sa nestrpljenjem cekao Mirkove borbe .
Dobra je strana sto se on uvijek ipak odluci vratit . A ako ne , nek se posveti djeci , pecanju , neka otkrije kako je lijepo ne imati svaki dan po nekoliko novih hematoma i slicno .
Samo se molim da ako se ikad vrati da nece u Japan .
shogo
2015-11-10T07:32:35Z
Bravo Mirko!
Car si bio i ostao, svoj, osebujan i munjen:)1
Puno sreće u životu i hvala za sve, za to kaj sam uopće saznao za mma, kickbox i sve ostalo u toj mjeri.
DugoVecCitam
2015-11-10T07:45:05Z
Sad ce Hendricks uletiti Hamiltonu skine li na 120 kg.
DRAGI PRIJATELJI...
travarica
2015-11-10T07:46:38Z
ovo je bullshit :)6

ko da se mi je neko posrao u usta!!!!!!

ne znam zašto ne ide kod zdenka domančića da mu to sanira
Chiodo
2015-11-10T07:50:56Z
Zadnja pobjeda nad Gonzom i to je super.Bilo bi super da se tada oprostio, kraljevski!Ovako zbog ozljeda ali godine rade svoje.

Teško da može nastupati kasnije drugdje jer ugovor ne prestaje važiti i tu se Ufc jako pazi.
WARcain
2015-11-10T07:51:03Z
Nema sanse da je ovo zadnje od mirka, ne na ovakav nacin. Ljudi moji pa japan ima novu organizaciju :)18

S obzirm da je on tamo jako popularan uvjeren sam da ce otic premlatit nekog kecera ili sumo borca za koji dolar vise (kad mu istekne ufc ugovor)
Da mu ne treba natjecanje na najvecem nivou to je svima jasno i naravno da nema sto traziti u ufc-u ali da je ovo njegov kraj to vjerujem da nije.
Chiodo
2015-11-10T07:52:02Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Sad ce Hendricks uletiti Hamiltonu skine li na 120 kg.

Vidiš zajeba si se ovaj put.Pazi na kile i u formi je, na 115 kg je:)
karl anal
2015-11-10T08:12:35Z
toooo, sad ćemo još par godina gledat LHK po japanu i japanskim kantama, war mirkooooo
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
2015-11-10T08:23:19Z
Originally Posted by: Chiodo 

Teško da može nastupati kasnije drugdje jer ugovor ne prestaje važiti i tu se Ufc jako pazi.

Ako ga UFC oslobodi ugovora, može.
Eventualno uz klauzulu da ne smije nastupat u Bellatoru i Americi itd. Ako Mirko izrazi želju odrađivat lakše mečeve u Rizinu, sumnjam da bi mu Dana stajao na putu.
- dr jupidu
shogo
2015-11-10T08:24:59Z
Ili se oće pomlatit s Fedorom, ali to bi bilo za alternativu:)22
DugoVecCitam
2015-11-10T08:53:52Z
Najdalje u proljeće 2016.
"Dragi prijatelji, shvatio sam da su borbe moj život, zaliječio sam ozljede, a osjećam da mi je tijelo još spremno i željno borbe..."
DRAGI PRIJATELJI...
Similar Topics
Users browsing this topic