Borisstandup
2015-07-11T19:50:39Z
https://pbs.twimg.com/media/CF239aFUsAE6mWP.jpg

July 12, 2015 | MGM Grand Garden Arena | Las Vegas, Nevada |

MAIN CARD (FOX Sports 1, 9 p.m. ET)

Jake Ellenberger vs. Stephen Thompson
Hayder Hassan vs. Kamaru Usman – TUF 21 - welterweight tournament final
Michael Graves vs. Vicente Luque
Cezar Ferreira vs. Jorge Masvidal
Angela Magana vs. Michelle Waterson
Russell Doane vs. Jerrod Sanders

PRELIMINARY CARD (FOX Sports 1, 7 p.m. ET)

Willie Gates vs. Darrell Montague
Maximo Blanco vs. Mike De La Torre
Caio Magalhaes vs. Josh Samman
Dan Miller vs. Trevor Smith

PRELIMINARY CARD (UFC Fight Pass, 6:30 p.m. ET)

George Sullivan vs. Dom Waters
Sponsor
Seded
2015-07-12T17:38:01Z
Mislim da će Thompson pobijediti Ellenbergera. Ellenberger je dosta loš u zadnjim borbama, a i ova pobjeda protiv Koschecka me nije uvjerila u suprotno. Thompson udara jako dobro i mislim da će Ellenberger imati dosta problema.

Masvidal vs. Ferreira - trebao bi to Masvidal na bodove izvući. Još me zanima i Doane.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Borisstandup
2015-07-13T06:27:16Z
Elenberger je u vwelikom padu i od zadnjih 5 meceva ima 4 poraza. Thompson je ovo jako velika pobjeda i odradio je perfektno. Masvidal me izenadio i s dosta fizicki mocnijim borcem pokazao zasto je tako veliko ime, Brazilac jos jednom pokazao da mu je "brada" doslovce losa.
Magana nije borac tog kalibra i nije bilo upitno da ce ju ova mala dobiti.
Seded
2015-07-13T06:45:58Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Elenberger je u vwelikom padu i od zadnjih 5 meceva ima 4 poraza. Thompson je ovo jako velika pobjeda i odradio je perfektno. Masvidal me izenadio i s dosta fizicki mocnijim borcem pokazao zasto je tako veliko ime, Brazilac jos jednom pokazao da mu je "brada" doslovce losa.
Magana nije borac tog kalibra i nije bilo upitno da ce ju ova mala dobiti.

Nisam još pogledao borbe, preumoran sam bio još prethodnog UFC-a. Pretpostavio sam da će Thompson demolirati Ellenbergera jer odličan u stojci, a Ellenberger nije kao prije.

Masvidal svaka čast na prekidu, bio sam prilično siguran da ovo ide na decision. Doane je vidim izgubio, što baš nisam očekivao.

Chiodo
2015-07-13T07:11:30Z
Gotov Jake i možda otkaz dobije!
Seded
2015-07-13T11:44:13Z
Sad sam pogledao borbe.

Ellenberger jako loš. Statičan, predvidljiv, bez nekog gameplana. I takav je uspio baciti Thompsona u knockdown, ali nakon toga devastacija. Dva puta ga je uspio pogoditi spinning back kickom, nevjerojatno.

Ferreira dosta dobro krenuo s kickovima i takedownom, ali nakon toga ga je Masvidal uzdrmao laktom u klinču i završio GNP-om.

DjomlaKS
2015-07-13T15:20:06Z
zanimljiva borba, Ellenberger u 30 sekundi popio 2 spining back kicka!

btw, ove Rebook uniforme su sranje zesce.Tek su krenule a vec su mi na vrh k... A koliko je ugovor posten pokazuje i to da neki borci smiju nosit sponzora "monster" za vrijeme borbe i vise zaradjivat.
Valjda ste to primijetili na Roryu i Conoru u subotu!
Seded
2015-07-14T06:11:27Z
Što se tiče ostalih borbi, Blanco vs. De La Torre su krenuli agresivno i De La Torre je završio u knockdownu, ali Lavigne je malo prebrzo zaustavio borbu. Sve ukupno je trajalno 16 sekundi, ali De La Torre nije bio aut nikako, još je i krenuo po takedown.

Od prelimsa sam pogledao povratnika Dan Millera koji se još solidno držao u prvoj rundi, ali to je bilo to. Smith uvjerljivo do decisiona. Bit će da je previše ring rusta bilo u igri.

I bilo je lijepo vidjeti da se Josh Samman uspješno vratio (vjerojatno ga se sjećate iz TUF-a Sonnen vs. Jones, nedavno mu je žena poginula u prometnoj nesreći). Krenuo je dosta agresivno s kickovima, razbio je brutalno nos Magalhaesu, spustio ga dolje i ugušio RNC-om. Magalhaes je na kraju pljunuo krv na njega, čobanski je izgledalo. Navodno mu se ispričao kasnije u svlačionici.

https://vine.co/v/evT7bJgxgeU