bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2010-03-26T21:38:32Z
http://www.profightstore...ierre-vs-hardy/5026.aspx 

Za pola sata počinje vaganje, bit će prijenos ovdje:
http://mmajunkie.com/new...nkie-com-at-4-p-m-et.mma 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
The Miner
2010-03-26T21:57:51Z
Imam osjecaj da ce Mir provocirat Carwina i da ce doci do naguravanja...
hrvoje123456
2010-03-26T22:16:13Z
bit će ovo super turnir, šteta za Alvesa da je on tu bilo bi još bolje, ali jbga
fist
  • fist
  • Advanced Member
2010-03-26T23:13:29Z
The Miner wrote:

Bilo bi smijeh da Mir krene nešto kenjat i da ga Carwin složi već na presici :)20
klok
  • klok
  • Advanced Member
2010-03-26T23:44:13Z
fist wrote:

The Miner wrote:

Bilo bi smijeh da Mir krene nešto kenjat i da ga Carwin složi već na presici :)20

Sto nije toliko nerealno :)20
FaceDesigner
2010-03-27T00:37:24Z
Gledam svaki put vaganja i nemgu se načuditi zašto nenabave digitalnu vagu.Onaj se čovik svaki put ubije da (ne)točno izvaže...ono je fenomen.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
neurro
2010-03-27T00:54:22Z
FaceDesigner wrote:

Gledam svaki put vaganja i nemgu se načuditi zašto nenabave digitalnu vagu.Onaj se čovik svaki put ubije da (ne)točno izvaže...ono je fenomen.

Zato što nije pouzdana
matas pršuti
2010-03-27T03:12:17Z
Ova braća Diaz su stvarno idioti. Stalno neka izdrkavanja i mrke face.
Jao što volim kad dobiju po pichki.
hamush
2010-03-27T04:12:10Z
diazovi na svakom vaganju su mangupi.. bez iznimke 😃 ali mi je Natea drago gledat..
Seded
2010-03-27T12:53:27Z
Bit će super borba Mira i Carwina, prilično sam siguran da neće ići dalje od prve runde. GSP bi trebao dobiti Hardyja, I'd say late TKO.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Zatoichi
2010-03-27T14:34:59Z
Seded wrote:

Bit će super borba Mira i Carwina, prilično sam siguran da neće ići dalje od prve runde. .

nisam fan ni od jednog tak da se nadam ce se obadvojica nokautirati
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2010-03-27T15:49:15Z
Zatoichi wrote:

Seded wrote:

Bit će super borba Mira i Carwina, prilično sam siguran da neće ići dalje od prve runde. .

:)20

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
shogun
2010-03-27T15:51:56Z
Zatoichi wrote:

Seded wrote:

ma ja sam za carwina jer mislim da on moze nokautirati lesnara dok u mira nevjerujem nimalo protiv lesnara,previse je opterecen njime
neurro
2010-03-27T15:58:45Z
Carwin je prespor za Mira u svakom pogledu i mislim da Miru neće trebat više od dvije runde da ga završi u parteru a GSP će demolirat Hardyja. Pametni Hardy kad mu se već pruži prilika života da uzme pojas,pobijedi GSPa itd umjesto da se ode negdje vrhunski pripremiti ili barem da izabere neke dobre sparing partnere on ode k Serri u njegovu privatnu dvoranu 2x2 i trenira s nekim bezveznjacima.To mi je tak neprofesionalno djelovalo ...
roko
  • roko
  • Advanced Member
2010-03-27T16:05:16Z
shogun wrote:

Zatoichi wrote:

Seded wrote:

ma ja sam za carwina jer mislim da on moze nokautirati lesnara dok u mira nevjerujem nimalo protiv lesnara,previse je opterecen njime

Ovo si dobro rekao, Mir stvarno nije ništa pokazao u zadnjoj borbi protiv Lesnara i ne vidim način na koji bi ga mogao dobiti, knee bar će m teško proći još jednom protiv Brocka. Da ne pričam kako ima totalno krivu motivaciju, one spike kako će on UBIT Lesnara itd... Svaki borac je na maksimumu tek onda kad je skroz čiste i smirene glave i naravno u potpunosti fokusiran.

Mir mi je OK kao borac i ima atraktivan stil borbe ali to nije dovoljno za Brocka tako da ako mislim na budućnost onda neka večeras pobijedi Carwin koji će puno bolje i snagom i načinom borbe parirati Lesnaru.
mishima
2010-03-27T16:23:54Z
Carwin bi ovo trebao dobit by K.O,predpostavljam da će Mir uči u stand up borbu, a Carwinu je dosta da ga samo "okrzne" i bit će gotovo. A i nadam se tom scenariju jer mi je več pun qurac ovog Mira.

Navijat ću za Hardya...sviđa mi se njegov stil borbe, čvrst i opasan borac ali teško će protiv GSP.
shogun
2010-03-27T16:29:25Z
neurro wrote:

Carwin je prespor za Mira u svakom pogledu i mislim da Miru neće trebat više od dvije runde da ga završi u parteru a GSP će demolirat Hardyja. Pametni Hardy kad mu se već pruži prilika života da uzme pojas,pobijedi GSPa itd umjesto da se ode negdje vrhunski pripremiti ili barem da izabere neke dobre sparing partnere on ode k Serri u njegovu privatnu dvoranu 2x2 i trenira s nekim bezveznjacima.To mi je tak neprofesionalno djelovalo ...

ma to sa serrom je sve da se napuhne borba i da se gledatelji nabriju..to je sve u jednom danu snimljeno da bude zanimljivo za primetime.

brijem da je hardy najvise trenirao tajming udaraca 2-3 i bjezi od gsp-a pa ako koj lenda odlicno,jedino ga tako moze dobit
Seded
2010-03-27T16:33:56Z
Ja baš mislim da se Mir neće poigravati u stand upu, nego da će brzo probati zatvoriti guard i odatle raditi.
"It's not checkmate. The king has one more move."
shogun
2010-03-27T16:39:26Z
Seded wrote:

Ja baš mislim da se Mir neće poigravati u stand upu, nego da će brzo probati zatvoriti guard i odatle raditi.

meni ovo nekako slici na gonzaga-dos santos fight...mir ko gonzaga ima odlicnu jiu i dobar je udarac dok carwin ima taj jebeni udarac i uvjek time rjesi borbu, ko dos santos. carwin 1rd tko
KrvavaPesnica
2010-03-27T19:00:58Z
skroz sam nabrijan na ovaj ufc
postujem gspa,ali hardy je vrlo zaheban borac,mislim da ima sanse upravo zbog svojeg neortodoksnog stila,te KO snage i volio bi da dobije....druga ili treca hardy by TKO

a mir vs carwin -obojica su kul likovi na svoj nacin
mislim da ovo nece ici dalje od druge runde...mogu dobiti obojica,iako ako ovo ode u drugu rundu ili kasnije dajem prednost miru
u svakom slucaju nadam se da ce pobjednik razbit brocka ko staru tarabu:)18
TRT Belfort > New Old Vitor > Old Vitor > New Vitor