bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-05-02T09:45:29Z
Originally Posted by: bbbmarc 

Originally Posted by: gosuasus 

Gledam ovu vagu i ne znam jel borba il vaganje, MGM pun do posljednjeg mjesta.

da, čak je i vaganje postalo biznis..
kad su froč i grovs boksali na vembliju, prodavali su vaganje za 12 funta u dvorani betnalgrin, sve je rasprodano 2000 karata u manje od sat vremena

čudi me jedino da još ne prodaju iskorišteni toaletpapir od mannyja i floyda... i to bi ljudi kupovali, vjeruj

a vidiš, opet treba znat stat na loptu.
što ticket brokeri nisu napravili, i sad im ringside karte skupljaju prašinu

http://www.boxingscene.c...sing-their-shirts--90514 

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
karl anal
2015-05-02T10:00:01Z
65%-35% mayweather
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
karl anal
2015-05-02T10:03:22Z
Dana white se pokušava slikat sa tysonom

When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
dr jupidu
2015-05-02T12:15:13Z
Originally Posted by: karl anal 

65%-35% mayweather

e ne nene

nećemo tako

tko je pobjednik?

prihvati rizik

jer.....

balooba
2015-05-02T17:20:34Z
u koliko sati se ocekuje mec, kad da ustanem?
da li mi se cini ili Lomachenko boksa na eventu?
Borisstandup
2015-05-02T18:07:26Z
Originally Posted by: balooba 

u koliko sati se ocekuje mec, kad da ustanem?
da li mi se cini ili Lomachenko boksa na eventu?

Da boksa i najbolje je ne spavati. U 4 je inace najavljeno da krece spektakl:)!
bero
  • bero
2015-05-02T18:13:36Z
Prije 5 sumnjam da ce pocet borba.
- dr jupidu
DugoVecCitam
2015-05-02T18:57:51Z
Je li u 4 glavni mec ili pocetak jedne od dvije uvodnih za pojas?
DRAGI PRIJATELJI...
ksian
2015-05-02T19:24:51Z
Originally Posted by: dr jupidu 

amo ksiane......

možeš ti to

kaži jasno tko pobjedjuje

tko tko?

S obzirom koliko će para zaradit, posve je jasno da obojica pobjeđuju. Ali kad ti tražiš da se izjasnim jasno i glasno, kome će sudac dignuti ruku na kraju, kažem Floyd.

Premda je skoro 2 godine stariji, mislim da bolje stoji sa zdravljem od Mannyja, a nije za zanemarit ni to da je primjetno veći. Mislim da bi Manny imao dosta bolje šanse da je meč bio prije nekih 5-6 godina, kad su obojica bili na vrhuncu svoje moći. Mislim da je tad imao toliko fizičku moć i takav ritam s kojima je mogao napraviti probleme Floydu. Moram reći da je Manny izgledao dosta dobro u zadnjim mečevima sa Bradleyem i Algieriem, ali, opet, nisam vidio da je to onaj čovjek koji je poput terijera ganjao i primorao na predaju takve boksače kao što su De La Hoya i Cotto.

Sa druge strane, ni Floyd nije što je bio, definitivno ovaj meč nije za mene onakva boksačka poslastica kakva bi bio da se desio prije 5-6 godina, ali, generalno mislim da je Mannyjev stil podložniji zubu vremena nego što je Floydov. Ali, daleko od toga da vidim ovo kao neku jednostranu izvedbu neporaženog šampiona, mislim da će biti tijesan meč.

Inače, da sam ja Mayweather, najviše bi mi odgovaralo da izgubim tijesno, pa da dobijem uzvrat i možda još i rubber match, i zaradim još više para i onda odem u penziju. Ako Mayweather dobije, teško će biti revanša, i novih šansi za ovoliku količinu novaca. Ali, mislim da je Mayweather opsjednut nulom u rubrici "porazi" koliko i novcem, i da će dati sve od sebe da ta nula u toj rubrici i ostane.

Floyd je fenomenalan tehničar, jedan od najboljih svih vremena. Bilo je boksača sa malo boljim predispozicijama od njega, bilo je boksača koji su znali mrvu više od njega, ali u povijesti ovog sporta boksače koji su na takve predispozicije imali toliko znanje možemo nabrojati na prste jedne ruke. Neću ga stavljati među najvećih 10 svih vremena, njegov ofenzivni potencijal nije bez limita, niti je imao neku povijesno posebnu značajnu konkurenciju, ali da sastavljam listu najboljih tehničara svih vremena on bi definitivno bio jako visoko, ispod prvog Sugar Raya i iznad drugog, a u društvu sa još nekim sjajnim majstorima igre.

Ali, premda sam izraziti fan njegovog stila, i mislim da generalno predstavlja jedno izuzetno nasljeđe u ovom sportu, volio bi da Manny dobije ovaj meč, volio bi vidjeti Floyda kako na guzici gleda kako mu sudac broji. Čovjek je seljačina zadnja, bahati kompleksaš koji već odavno ne živi na zemlji, i za kojeg je prilično izgledno da neće dobro proći, odnosno da ćemo za 10-ak godina gledati kako ga mediji i pravosuđe razvlače u nekim trakavicama kao što je to bio slučaj sa O.J.-om, Michaelom Jacksonom ili Tysonom. Jednostavno ima problem sa sobom i okolinom. Nisam rasist, ali to je jednostavno tako. I tu nije problem samo u crnim talentiranim momcima, već i u tome što američko društvo generalno želi od talentiranih crnih momaka. Svako ima pravo sam izabrati hoće li pristati na neku ulogu ili ne. Mislim da Floyd nije dobro izabrao svoju ulogu, tomu svjedoči i nikakva podrška koju ima čak i u okviru afroameričke zajednice.

I Ali je glumio negativca kako bi skrenuo pozornost na sebe i svoje mečeve, ali je imao pozitivnu društvenu ulogu kakvu vjerovatno nije imao ni jedan sportaš u povijesti. A Floydu prijeti opasnost da ga ne pamte po ničem drugom nego po ulozi negativca. Tyson mu je neki dan to pokušao prilično jezgrovito objasniti, ali, pitanje je dopire li to više do njega.
bero
  • bero
2015-05-02T20:11:46Z
Imat ce od 2 h i uvodnu emisiju na crvenom tepihu, stream na youtubeu
- dr jupidu
bero
  • bero
2015-05-02T22:16:41Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Je li u 4 glavni mec ili pocetak jedne od dvije uvodnih za pojas?

Mislim da u 2 pocinje prva od te dvije borbe, znaci da bi oko 3.30 -4.00 trebali pocet floyd i pacman.

- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-05-02T22:19:50Z
Jbt ćale me pita ... Posle Vučića glavna vest u Srbiji ovaj meč.
dr jupidu
2015-05-03T02:11:13Z
lijepo je doći u 4 ujutro a meč počinje u 5....... nakon disko večeri taman sam motiviran da odaberem..meč il spavanje..hm? spavanje..:)20
bero
  • bero
2015-05-03T02:11:33Z
Stigli Clint Eastwood, Jon Voight, Michael Keaton...
- dr jupidu
thelovacluka
2015-05-03T02:14:24Z
nakon ove borbe bude?
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
TheTribe
2015-05-03T02:17:11Z
Originally Posted by: dr jupidu 

lijepo je doći u 4 ujutro a meč počinje u 5....... nakon disko večeri taman sam motiviran da odaberem..meč il spavanje..hm? spavanje..:)20

Odgledat ces ti dosadni mec i jos plus bacit drkicu pa spavat 😃
bero
  • bero
2015-05-03T02:20:41Z
Originally Posted by: thelovacluka 

nakon ove borbe bude?

Da.

- dr jupidu
karl anal
2015-05-03T02:34:14Z
jedan alahu akbar i gledat ćemo samo B-class filmove sa stevom segalom, j. c. vann dammeom i sličnim trećerazrednim glumcima :)20
Borisstandup
2015-05-03T02:44:18Z
Skuplja se ekipa:)
thelovacluka
2015-05-03T02:52:29Z
ovo izdržljivo djubre meksicko nas stoji dragocjenih minuta neodspavanih.

ring picke su jako dobre, ne znam zašto UFC ima one curice.
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091