Borisstandup
2015-04-28T09:44:53Z
Ja sam veliki fan boksa i taj sport naprosto obozavam ali ne vidim nijedan razlog da unatoc tomu ne volim MMA. Ne vidim kako bi to bilo povezano i zasto bi morao postojati neki sukob oko toga. Sto se tice Ufc-a bez obzira na neke mane, nema bolje mma organizacije i tesko da ce biti, uostalom vec se stvorilo neko prepoznatljivo ime i samim time imaju sav potencijal da naprave sve bolji i bolji sport.
Ja bi volio da i boks ima jednu organizaciju pa da se konstantno bore najbolji s najboljima a to jako cesto u danasnjem boksu nedostaje, previse titula , previse raznoraznih sumnjivih likova. Sto se tice MMA, da bi postali uspjesniji i bolji sport moraju regulirati jedinstvena mma pravila i to mislim da je br.1.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-04-28T09:51:25Z
A ne treba ni UFC uspoređivat s Mayweatherom i Pacquiaom jer taj meč ne oslikava današnje stanje boksa.
Eventi bez Floyda, Pacmana i Klička svi redom imaju slabiju gledanost od UFC-a, to je činjenica.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
KRU MUAY THAI
2015-04-28T09:54:45Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Ja sam veliki fan boksa i taj sport naprosto obozavam ali ne vidim nijedan razlog da unatoc tomu ne volim MMA. Ne vidim kako bi to bilo povezano i zasto bi morao postojati neki sukob oko toga. Sto se tice Ufc-a bez obzira na neke mane, nema bolje mma organizacije i tesko da ce biti, uostalom vec se stvorilo neke prepoznatljivo ime i samim time imaju sav potencijal da naprave sve bolji i bolji sport.
Ja bi volio da i boks ima jednu organizaciju pa da se konstantno bore najbolji s najboljima a to jako cesto u danasnjem boksu nedostaje, previse titula , previse raznoraznih sumnjivih likova. Sto se tice MMA, da bi postali uspjesniji i bolji sport moraju regulirati jedinstvena mma pravila i to mislim da je br.1.

- Da osim toga prioriteta no.1 : nastojat mora mora uč u udrugu svijetskih sportova IOC. Bez toga ništa...i nikad planetaran poput boksa u svim segmentima..
Chiodo
2015-04-28T10:04:26Z
Originally Posted by: bero 

A ne treba ni UFC uspoređivat s Mayweatherom i Pacquiaom jer taj meč ne oslikava današnje stanje boksa.
Eventi bez Floyda, Pacmana i Klička svi redom imaju slabiju gledanost od UFC-a, to je činjenica.

Ja baš čitao kako nikome ne ide a ovima još lošije jer ipak Ufc više ulaže.Ppv je prošlost.
thelovacluka
2015-04-28T12:14:01Z
ajde nemojte o ovim suhoparnim temama o boks vs UFC. ppv-ima i slično. od toga mi se povraća a i nije tema.

radije analizirajtte meč, za koga i zašto navijate, za koga glasa srce a za koga glava.

ja sam za pacmana naravno, zato jer je skroman i jer se dodje potući. Floyd mi je previše preserantski i defanzivan.

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
fanatic
2015-04-28T14:11:31Z
meni je Manny stvarno ok tip, ono, skroman, pošten, radišan a kad uđe u ring postane stroj. al ono, niti ga volim niti ne

Floyd mi je s druge strane antipatično drag. znači, frajer je umišljeni, prebogati bahati seronja. no ako ćemo gledat pošteno...može mu se. ima score 47-0, pobijedio je sve iz tih nižih kategorija, zaradio je bolesnu sumu novca, jednostavno je fenomenalan i koliko god jedva čekam da izgubi, toliko mu se i divim

što se tiče meča, volio bih da Manny pobjedi, no neću sad luđački navijat za njega jer jednostavno su obojica legende i neka bolji pobjedi

što se tiče razuma: Floyd by UD
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
2015-04-28T17:43:37Z
To te ja pitam :)))))

http://novatv.dnevnik.hr...o-prijenos---382299.html 
- dr jupidu
thelovacluka
2015-04-28T17:50:53Z

To te ja pitam :)))))

http://novatv.dnevnik.hr...o-prijenos---382299.html 

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa :)15 :)15 :)15 :)15
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Montana Joe
2015-04-28T18:16:54Z
Nadam se da Manny dobiva i samo da ga ne pokradu ko De La Hoyu.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-04-28T19:15:29Z
Originally Posted by: fanatic 

meni je Manny stvarno ok tip, ono, skroman, pošten, radišan a kad uđe u ring postane stroj. al ono, niti ga volim niti ne

Floyd mi je s druge strane antipatično drag. znači, frajer je umišljeni, prebogati bahati seronja. no ako ćemo gledat pošteno...može mu se. ima score 47-0, pobijedio je sve iz tih nižih kategorija, zaradio je bolesnu sumu novca, jednostavno je fenomenalan i koliko god jedva čekam da izgubi, toliko mu se i divim

što se tiče meča, volio bih da Manny pobjedi, no neću sad luđački navijat za njega jer jednostavno su obojica legende i neka bolji pobjedi

Skroman dečko , sve pare majci šalje. Yuga vozi.
Baš sam čitao kako je ludak sprcao većinu svoje love na gluposti. Ne mogu naći link ali ono baš je pobacao dosta love.
što se tiče meča, navijam za Pacmana ali dobija Floyd :)20
bero
  • bero
2015-04-28T19:22:59Z
Originally Posted by: Losh 

Baš sam čitao kako je ludak sprcao većinu svoje love na gluposti. Ne mogu naći link ali ono baš je pobacao dosta love.

...njemu je to isto što je za prosječnog čovjeka da uludo mjesečno potroši par kovanica :)20

- dr jupidu
balooba
2015-04-28T20:14:10Z
Floyd dobija. vjerovatno jednoglasnom odlukom. nadam se samo da nece biti dosadan mec, a mogao bi biti nazalost..
Manny je super tip, bas dobricina, za razliku od ovog bahatog bogatasa, ali.. Floyd je nenadjebiv! nema mu konkurencije vec godinama. Cak mislim da bi mogao neokrznut proci iz ovog meca, bez obzira sto svi ocekuju jak Mannyev otpor.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-04-28T20:17:00Z

...njemu je to isto što je za prosječnog čovjeka da uludo mjesečno potroši par kovanica :)20

Ma mislim na desetine miliona , politika ovo ono...
Logicus
2015-04-28T21:23:50Z

Pa neš ti šta je njemu koja desetina miliona :)1
Puncher
2015-04-29T13:58:53Z
jebote ovako nešto u 1000 godina jedanput kakav šou!
fanatic
2015-04-29T14:36:31Z
Originally Posted by: Logicus 

mislim da Losh priča o Pacquiau, on se nešto petljao s politikom. koliko je Manny "težak", stvarno ne znam
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-04-29T15:41:41Z

Originally Posted by: Logicus 

mislim da Losh priča o Pacquiau, on se nešto petljao s politikom. koliko je Manny "težak", stvarno ne znam

Ma da, neki tekst sam skoro čitao, nije sad da je pred bankrotom , malo preteruju ali piše kako je baš bacio dosta love na tako neke gluposti. I primere su navodili.
Mislim, lako je meni za njega :)2 samo sam hteo reći da nije baš skromni dečkić
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-04-29T18:36:44Z
Originally Posted by: thelovacluka 

ajde nemojte o ovim suhoparnim temama o boks vs UFC. ppv-ima i slično. od toga mi se povraća a i nije tema.

radije analizirajtte meč, za koga i zašto navijate, za koga glasa srce a za koga glava.

ja sam za pacmana naravno, zato jer je skroman i jer se dodje potući. Floyd mi je previše preserantski i defanzivan.

:)36
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2015-04-29T18:46:08Z
Do koje kilaže se bore?
Puncher
2015-04-29T19:12:36Z
Originally Posted by: GSP 

Do koje kilaže se bore?

-133.8kg