bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-04-16T08:47:44Z
Prosječna cijena sobe u Vegasu: 200 dolara.
Prosječna cijena sobe u Vegasu 2. svibnja : 1000 dolara
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bero
  • bero
2015-04-21T11:17:11Z
dobar članak - je li ovo posljednji pravi veliki meč?
http://www.bbc.com/sport/0/boxing/31133135 

For one gloriously mad week in spring, boxing will be the biggest sport on earth, just as it often was in the days of Leonard and Hearns. Las Vegas, festooned with giant portraits of the two rivals all along its Strip, will bow to their cults of personality. Fans will flock from far and wide, rollers will be high, celebrities will be A-list, journalists will be varied and many.

When it comes to boxing as an event, you might not see its like again. Because super-fights require superstars, and these two little men are the only bona fide superstars left in boxing.

- dr jupidu
Borisstandup
2015-04-21T11:31:27Z
Definitivno sigurno nije i boks je velik sport, biti ce jos sjajnih borbi a uostalom kroz povijest uvijek ista prica o zadnjim velikin mecevima.
Iz knjiga koje sam proucavao vidi se ta shema razmisljanja pocevsi od Alieve ere pa do Tysonove.

Jedino sto tesko ce biti oboriti rekorde oko ovog meca tj love koja se vrti i tu nijedan borilacki sport nece nista moci dogledno vrijeme.

Mozda po nekom boksackom smislu i zanimljivosti imamo jednako velike potencijalne meceve no kazem s financijskog gledista su nedodirljivi.
fanatic
2015-04-21T19:59:04Z

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
bero
  • bero
2015-04-23T11:18:33Z
Samo od reklama na hlačicama Pacman će dobit 2.25 milja...
http://openinground.com/...llion-for-ads-on-shorts/ 
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2015-04-23T11:43:06Z
Originally Posted by: bero 

Nek mu Miki pošalje jedne PFS, ako mu se ove slučajno strgaju pa mu zatrebaju rezervne :)

The Last Emperor
2015-04-23T12:21:22Z
Originally Posted by: fist 

Nek mu Miki pošalje jedne PFS, ako mu se ove slučajno strgaju pa mu zatrebaju rezervne :)

Usput neka mu pošalje i 2 milje dolara :)39

bero
  • bero
2015-04-24T06:15:32Z
rasprodano za 60 sekundi

http://www.profightstore...0-000-dolara-/19627.aspx 
- dr jupidu
karl anal
2015-04-24T06:48:24Z

rasprodano za 60 sekundi

http://www.profightstore...0-000-dolara-/19627.aspx 

mislim da dani na sve ovo strahovito pati erekcija
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
bero
  • bero
2015-04-24T10:33:21Z
Ja dan danas ne kužim po čemu su njih dvojica toliko popularni u Americi. Kad kažem "toliko", mislim da privlače toliki interes i tolike silne novce.
Posebno Pacquiao, koji nije ni Amer, ni latinos, ni crnac itd.
- dr jupidu
Begbie
2015-04-24T10:41:20Z

Ja dan danas ne kužim po čemu su njih dvojica toliko popularni u Americi. Kad kažem "toliko", mislim da privlače toliki interes i tolike silne novce.

da i mene to zanima...nije cak ni neki "bad guy" a vecinom takvi u americi budu uspjesni i popularni.
bero
  • bero
2015-04-24T10:43:04Z
Originally Posted by: Begbie 

da i mene to zanima...nije cak ni neki "bad guy" a vecinom takvi u americi budu uspjesni i popularni.

Upravo to, npr. po čemu baš Floyd zarađuje najviše u povijesti svih sportova, kakav magnet ima?

- dr jupidu
fanatic
2015-04-24T14:46:24Z

Originally Posted by: Begbie 

Upravo to, npr. po čemu baš Floyd zarađuje najviše u povijesti svih sportova, kakav magnet ima?

jer je boks uvijek bio i uvijek će bit magnet za show, lovu, prestiž, glamur, Holywood i slično.

Floyd je pobijedio sve velike američke borce u srednjim katerogrijama, koga god su doveli. tu je došlo do jako bitne stvari: Floyd se počeo kurčit i rasipat parama i to je primamilo ljude. svak je pomislio "jebote, ko je ovaj crnac od metra i po što se ovako preserava parama? nadam se će ga netko prebit." i tu ti je sve krenulo. ja osobno, kao i većina drugih (bar mislim) gledaju Floydove mečeve samo da bi ga vidjeli poraženog. kako vrijeme prolazi, frajer je sve više popularniji jer ljudi sve više žele njegov poraz, pričaju prijateljima o bahatom boksaču a Floyd se sve više preserava novcima i privlači nove zainteresirane
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Reaktivac
2015-04-24T19:05:11Z
Originally Posted by: fanatic 

jer je boks uvijek bio i uvijek će bit magnet za show, lovu, prestiž, glamur, Holywood i slično.

Floyd je pobijedio sve velike američke borce u srednjim katerogrijama, koga god su doveli. tu je došlo do jako bitne stvari: Floyd se počeo kurčit i rasipat parama i to je primamilo ljude. svak je pomislio "jebote, ko je ovaj crnac od metra i po što se ovako preserava parama? nadam se će ga netko prebit." i tu ti je sve krenulo. ja osobno, kao i većina drugih (bar mislim) gledaju Floydove mečeve samo da bi ga vidjeli poraženog. kako vrijeme prolazi, frajer je sve više popularniji jer ljudi sve više žele njegov poraz, pričaju prijateljima o bahatom boksaču a Floyd se sve više preserava novcima i privlači nove zainteresirane

Dobra teorija... razmetljivoscu do bogatstva i planetarne popularnosti. Plus, jedan od najvecih ikada u boksu...

bbbmarc
2015-04-24T19:15:06Z
mannyjeva popularnost je apsolutno neobjašnjiva na ovoj razini,

kod floyda je drugo, ima više razloga; 1. američki zlatni olimpijac, 2. zadnji amerikanac na planeti koji zna boksati, 3. badboy, besramno bogati badboy

ps. za andre warda vrijedi isto 1. i 2., ali nije 3. i stalno je ozlijeđen, zato on nije ni blizu floydova statusa, iako boksa u jedanko konkuretnoj i jakoj kategoriji
fanatic
2015-04-24T19:44:45Z
Originally Posted by: bbbmarc 

mannyjeva popularnost je apsolutno neobjašnjiva na ovoj razini,

kod floyda je drugo, ima više razloga; 1. američki zlatni olimpijac, 2. zadnji amerikanac na planeti koji zna boksati, 3. badboy, besramno bogati badboy

ps. za andre warda vrijedi isto 1. i 2., ali nije 3. i stalno je ozlijeđen, zato on nije ni blizu floydova statusa, iako boksa u jedanko konkuretnoj i jakoj kategoriji

mali ispravak: Floyd je brončani olimpijac. u polufinalu je diskutabilno poražen

nego, jel Floyd židov? vidim da nosi šiltericu sa davidovom zvijezdom

edit: ipak nije, sad ga vidim kako nosi lančić sa križem. očito je sve, a najviše vjeruje u lovu :)20
Begbie
2015-04-24T21:11:51Z
za floyda mi i nije toliko cudno ,jer osim sto je jedan od rijetkih boksaca koji je neporazen uspio je postici jednu bitnu stvar a to je da ga ljudi ili vole ili mrze...malo tko je ravnodusan prema njemu i bas zato ga toliko ljudi prati. kako kaze fanatic oni koji ga ne vole ( a ima ih jako puno) prate njegove meceve samo da ga vide porazenog. floyd je negativac bahat je,arogantan,preserava se s parama,prema rijetko kome od protivnika govori pozitivno i nikome ne pokazuje respekt,uz sve to jos je bio u čuzi jer je prebio zenu i imao je jos problema sa zakonom...s druge strane je pozitivac pacquiao koji je puno skromniji,svima iskazuje respekt,nerijetko daje pare u dobrotvorne svrhe...mozda je i to jedan od razloga zasto je u americi popularan. cisto da bude neka protusila floydu kojeg hrpa ljudi ipak ne voli.
bero
  • bero
2015-04-28T08:26:15Z
Jamie Foxx će pjevat himnu.

Pola Hollywooda i svaki lovator koji drži do sebe će bit u publici :)20
- dr jupidu
KRU MUAY THAI
2015-04-28T09:27:25Z
- Boks je sport, sa tradicijom u svim institucijama međunarodno priznatog sporta - IOC. Boks je i taj koji je absolutno PRVI počeo sa show eventima. Sve se uvjek vrača ka svom izvoru. I to je logičan put.Bez obzira bila to težka il velter kategorija.to je boks - plemenita vještina.

- Ostali novodobni borilački sportovi samo su mudro preuzeli svu komponentu showa od boksa, daleko od svih sportskih propozicija i motiva u udruživanje medj. olimp. komitea. Zna se sport podvlači određene , regulative, obaveze, dok show nema limita, sam ga sebi određuje, prema zahtjevima svojih fanova i marketinga.. Zato razne tolerancije i podržavanje u devijacijama svojih štičenika, konačni ishod je - netko dolje tamo gdje mu je mjesto, netko drugi nazad na poziciju koju je več držao. . Sječamo se svojedobnih prepucavanja između Dane i Aruma nekoliko godina unazad.. Tko je bio u pravu? Danas sportski događaj stolječa, na drugoj strani skandal do skandala i polako kraj jedne epohe vladanja UFC a, nadam se time ne MMA kao takvog...
bero
  • bero
2015-04-28T09:29:59Z
Naravno, UFC je koncept evenata preuzeo iz boksa, to oni ni ne kriju.
Ali opet željeti propast UFC-a je istodobno željeti propast MMA. Jer MMA ne postoji bez UFC-a, sve ostale organizacije propadaju unutar par godina.
- dr jupidu