Diablo
2015-01-22T23:42:26Z
Teska kategorija je oduvijek bila najtanja i tesko se nova imena probijaju na scenu. Za Mirka sam siguran da je opet dobio bolesno dobar ugovor, a ne sumnjam ni da ce mu dati da prakticki sam izabere protivnike. Realno, Mirko tesko da se moze ugurati u top 10 ali ima tu zanimljivih protivnika koje on moze dobiti. Razlog zbog kojeg UFC vraca Mirka je iskljucivo taj da ne dopuste Bellatoru da se promovira preko imena Cro Cop. Koliko god je Mirko ostavio uzasan dojam u UFCu jos uvijek ima ime koje manje organizacije pametnim matchmakingom mogu iskoristiti za proboj na trziste. S obzirom da je UFC vec duze vrijeme u padu, konkurenciju moraju sasjeci u korijenu ili bi moglo postati gadno.

Iako Mirko govori da je potpisao zbog sportskih motiva, svima je jasno da je to morao biti jako bogat ugovor jer bi u Mirkovim godinama samo budala potpisala ekskluzivan ugovor sa UFCom za 4-5 puta manje para nego sto je dobivao po Japanu i Rusiji. Poprilicno sam siguran da je medu 5 najplacenijih HW boraca sto on ne moze opravdati kvalitetom ni prodajom PPV. Znaci sve ide u prilog tome da je potpisao iskljucivo da ne ode u Bellator.

Bez obzira na to, nema smisla pljuvati po covjeku. Velika je stvar da se u petom desetljecu dvije najvece organizacije bore za tvoje usluge. Mislim da je u staroj tvrdoglavoj mazgi jos ostalo nesto baruta i da moze odraditi par dobrih borbi protiv sebi ravnih protivnika. Nadam se borbama protiv Mina i Mira gdje Mirko ima velike sanse. Nije ni protiv Gonzage totalni autsajder ali ne bi se kockao s njim u prvom mecu.

Koliko god mi je zadnjih godina pao u ocima zbog stava "ja sam uvijek u pravu i zelim cuti samo DA MIRKO", opet cu biti ispred televizora i cekati da se sa razglasa zacuju Wild Boysi. Stare navike nikad ne umiru :)1
vai_cavalo
2015-01-23T00:30:07Z
jbt stvarno je mirko zadnju borbu sa ishiem bio brz, brzi nego ove di je bio mlađi a gubio mir,schaub i tako, jer ocito se opustio malo!

gonzagu ce rasturit, kakav gonzaga ono je bila cista sreca mirko se preko kurca tuko, to jest jedan midle kik dao i ovaj ga srusio!

a nakon gonzage slijedi strefan struve kojeg ce mirko razvalit, pa onda mir kojeg ce unistit, minotaur kojeg ce nokautirat u 1 rundi itd. .
Reaktivac
2015-01-23T00:42:29Z
Originally Posted by: Diablo 

Teska kategorija je oduvijek bila najtanja i tesko se nova imena probijaju na scenu. Za Mirka sam siguran da je opet dobio bolesno dobar ugovor, a ne sumnjam ni da ce mu dati da prakticki sam izabere protivnike. Realno, Mirko tesko da se moze ugurati u top 10 ali ima tu zanimljivih protivnika koje on moze dobiti. Razlog zbog kojeg UFC vraca Mirka je iskljucivo taj da ne dopuste Bellatoru da se promovira preko imena Cro Cop. Koliko god je Mirko ostavio uzasan dojam u UFCu jos uvijek ima ime koje manje organizacije pametnim matchmakingom mogu iskoristiti za proboj na trziste. S obzirom da je UFC vec duze vrijeme u padu, konkurenciju moraju sasjeci u korijenu ili bi moglo postati gadno.

Iako Mirko govori da je potpisao zbog sportskih motiva, svima je jasno da je to morao biti jako bogat ugovor jer bi u Mirkovim godinama samo budala potpisala ekskluzivan ugovor sa UFCom za 4-5 puta manje para nego sto je dobivao po Japanu i Rusiji. Poprilicno sam siguran da je medu 5 najplacenijih HW boraca sto on ne moze opravdati kvalitetom ni prodajom PPV. Znaci sve ide u prilog tome da je potpisao iskljucivo da ne ode u Bellator.

Bez obzira na to, nema smisla pljuvati po covjeku. Velika je stvar da se u petom desetljecu dvije najvece organizacije bore za tvoje usluge. Mislim da je u staroj tvrdoglavoj mazgi jos ostalo nesto baruta i da moze odraditi par dobrih borbi protiv sebi ravnih protivnika. Nadam se borbama protiv Mina i Mira gdje Mirko ima velike sanse. Nije ni protiv Gonzage totalni autsajder ali ne bi se kockao s njim u prvom mecu.

Koliko god mi je zadnjih godina pao u ocima zbog stava "ja sam uvijek u pravu i zelim cuti samo DA MIRKO", opet cu biti ispred televizora i cekati da se sa razglasa zacuju Wild Boysi. Stare navike nikad ne umiru :)1

Nema se sto dodati.

Najbolji upis u ovoj temi. :)36

karl anal
2015-01-23T09:55:59Z

ajde opet ćemo se trest na pedersku himnu wild boyse ili kako je neko reka

"only mirko can make this song not sound gay"
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
travarica
2015-01-23T09:57:47Z
Originally Posted by: karl anal 

ajde opet ćemo se trest na pedersku himnu wild boyse ili kako je neko reka

"only mirko can make this song not sound gay"

:)36 :)20
stjenoviti
2015-01-23T10:08:22Z
Moja prognoza je Mirko vs Nogueira , to je rematch koji bi svi htjeli gledai.

Nog je danas u fazi kada se može nokautirati, a Mirko također nije u svom prime-u, no svejdno oboje su itekako opasni u borbi. Mislim da bi ta borba bila main event i da bi ostvarila dobar PPV.

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-01-23T10:35:27Z
Originally Posted by: stjenoviti 

Nog je danas u fazi kada se može nokautirati, a Mirko također nije u svom prime-u, no svejdno oboje su itekako opasni u borbi. Mislim da bi ta borba bila main event i da bi ostvarila dobar PPV.

Main event teško, još teže PPV main event.
UFC u main event stavlja samo Top 10 borce.

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2015-01-23T12:10:38Z

To je revans koji malo koga zanima, s obzirom na stanje i potrosenost Minotaura.

Ostalo je smijesno komentirati.

Montana Joe
2015-01-23T12:14:25Z

Svakako najzanimljiviji revanš i priglupo je tvrditi da malo koga zanima kada ankete pokazuju suprotno.
Jedino sumnjam da bi Ufc to stavio na ppv.
Seded
2015-01-23T12:18:10Z
Originally Posted by: Montana Joe 

Svakako najzanimljiviji revanš i priglupo je tvrditi da malo koga zanima kada ankete pokazuju suprotno.

Zanima hrvatsku publiku koja je jedino čula za Fedora, Sappa i Minotaura. Ja sam baš neki dan o tome pričao sa svojim kolegama (sve ljudi koji treniraju MMA ili neke druge borilačke sportove) i smiješno je bilo koliko nikoga više ne interesira ta borba.

Gonzaga je već druga priča jer je stalno "tu negdje", nešto slično poput Mirka. Nogueira je shot fighter i zadnju iole vrijednu pobjedu je ostvario 2011. protiv Schabua.
"It's not checkmate. The king has one more move."
Montana Joe
2015-01-23T12:21:45Z
Originally Posted by: Seded 

Zanima hrvatsku publiku koja je jedino čula za Fedora, Sappa i Minotaura. Ja sam baš neki dan o tome pričao sa svojim kolegama (sve ljudi koji treniraju MMA ili neke druge borilačke sportove) i smiješno je bilo koliko nikoga više ne interesira ta borba.

Gonzaga je već druga priča jer je stalno "tu negdje", nešto slično poput Mirka. Nogueira je shot fighter i zadnju iole vrijednu pobjedu je ostvario 2011. protiv Schabua.

Po toj logici Mirku više i odgovara borba sa Nogueirom jer su tu negdje po takvom gledanju s obzirom na istrošenost.
Opet Ufc više treba gledat što zanima širu masu a ne samo oni koji treniraju mma. I mene zanima dvoboj sa Gonzagom ali stilski mu on ne odgovara a zanima me i dvoboj sa Minotaurom još više iz razloga koje sam naveo.
Minotaur ne bi bio autsajder protiv Gonzage, dobio je i Schauba koji je tukao Gonzagu tri runde.
Seded
2015-01-23T12:32:37Z

Po toj logici Mirku više i odgovara borba sa nogueirom jer su tu negdje po takvom gledanju s obzirom na istrošenost.
Opet Ufc više treba gledat što zanima širu masu a ne samo oni koji treniraju mma. I mene zanima dvoboj sa Gonzagom ali stilski mu on ne odgovara a zanima me i dvoboj sa Minotaurom još više iz razloga koje sam naveo.
Minotaur ne bi bio autsajder protiv Gonzage, dobio je i Schauba koji je tukao Gonzagu tri runde.

Pobijedio je Gonzagu kada je ovaj bio u najvećem rasulu u karijeri i dobio otkaz iz UFC-a.

Sad vidim u čemu je problem jer ne gledam toliko iz navijačke perspektive, već više iz perspektive fana. MMA doživaljavam prvenstveno onako kako Ameri i prikazuju sport - kao entertainment i u skladu s time me nikako ne može zanimati više borba sa starim Minotaurom na konto neke borbe koja se dogodila u potpuno drugačijem kontekstu (borba za interim titulu) u drugoj organizaciji prije 12 godina.

Ukratko, taman i da ga Mirko razvali HK-om i pošalje mu glavu u treći red publike, to mi ne bi bio pokazatelj ničega isto kao što mi to ne bi bila apsolutno nikakva satisfakcija. Puno veći gušt bi mi bilo da dobije Gonzagu pa makar split decisionom.

Naravno da bih u svakom slučaju navijao za Mirka, ali borba s Minotaurom mi je valjda posljednja koju želim vidjeti (pored pobjedivih Gonze, Schauba i Nelsona).

Montana Joe
2015-01-23T13:06:12Z
Za svaki poraz neki nađu opravdanje a tada nije bio u gorem rasulu nego danas kada ga borci poput Mitrionea riješavaju. Baš suprotno daješ dojam oko doživljavanja sporta i očito si veliki Minotaurov fan pa se bojiš eventualna rezultata jer ne bi volio da bilo koji od njih dvojice izgubi. takav dojam u potpunosti imam kada pišeš a lakše ti je sa Gonzagom s obzirom na ostalo.
Realno ako gledamo sport kako ga prikazuju, Mirko je više Minotaurova klasa u današnje vrijeme.

I mene zanima dvoboj sa Gonzagom ali nema toga koji može tvrditi da mu ovaj više odgovara od Minotaura i da dvoboj ima više smisla. Gonzaga ga je od prve sekunde sredio, rušio i na kraju znamo što je bilo, neka tu dilema oko sapunice revanša i nema neku podlogu. Nije bilo govor ao tijesnoj borbi a borba sa minotaurom je bila sasvim druga stvar i još su oboje istinske legende koji imaju neku poveznicu kroz karijeru.

Puno veći gušt bi mi bilo da dobije Gonzagu pa makar split decisionom.

O ovome ti i govorim da gledaš kao fan.
Seded
2015-01-23T13:13:35Z

Za svaki poraz neki nađu opravdanje a tada nije bio u gorem rasulu nego danas kada ga borci poput Mitrionea riješavaju. Baš suprotno daješ dojam oko doživljavanja sporta i očito si veliki Minotaurov fan pa se bojiš eventualna rezultata jer ne bi volio da bilo koji od njih dvojice izgubi. takav dojam u potpunosti imam kada pišeš a lakše ti je sa gonzagom s obzirom na ostalo.
Realno ako gledamo sport kako ga prikazuju, Mirko je više Minotaurova klasa u današnje vrijeme.

Pa odgovorio sam ti onako kako je i nikako se ne slažem da je Gonzo u većem rasulu danas nego tada, o tome nema govora. Čuj ovo, ja se bojim Minotaurova poraza :)18 Majstore, mene ne tangira uopće što će biti niti doživljavam toliko emocionalno ovaj sport kao većina vas ovdje na forumu. Gledam ga kroz prizmu MMA fana jer se radi o sportu kojeg jedinog (uz hrvanje koje je element MMA) istinski volim, a sama činjenica da je nepredvidljiv tome dodatno doprinosi.

Quote:

I mene zanima dvoboj sa Gonzagom ali nema toga koji može tvrditi da mu ovaj više odgovara od Minotaura i da dvoboj ima više smisla. Gonzaga ga je od prve sekunde sredio, rušio i na kraju znamo što je bilo, neka tu dilema oko sapunice revanša i nema neku podlogu. Nije bilo govor ao tijesnoj borbi a borba sa minotaurom je bila sasvim druga stvar i još su oboje istinske legende koji imaju neku poveznicu kroz karijeru.

A tko uopće tvrdi da mu je Gonzo lakši matchup? Jedino što prenosim je to da svi koje poznajem i koji vole MMA sport ne žele vidjeti dva starca kojima će za koju godinu trebati štap da uđu u oktagon, a nekima bi dobrodošao i sad.

Thranduil
2015-01-23T13:17:55Z
Mirko vs Barnett rematch, najveća "mrlja" u karijeri Josha Barnetta, vjerujem da bi on bio itekako zainteresovan :)20

Ako Mirko želi "osvetiti" neki poraz, onda se barem meni kao logična imena nameću Big Nog i Mir možda i ovaj Oliynyk pogotovo ako bude event u Poljskoj, nekako su mi najmanje opasni od ovih ostalih (i Mir ga je također KO ali ajde da to pripišemo slučajnošću) i imali bi šansu to ponoviti dok nešto mi je teško povjerovati da Cro Cop više može nekoga nokautirati, iz UFC družine bar. Slabo mu taj nokaut ide zadnjih godina skroz.

desno
2015-01-23T13:20:18Z
Mirko eventualno najlakše od onih imena bi dobio Mira ili Minotaura i zato bi radije da upiše pobjedu pa da mu to bude jedna od prvih borbi.

Gonzaga isto nije stabilan i dijeluje sve lošije pa nisam siguran da je Mirko tolki autsajder.
Schaub nije neka kvaliteta i moglo bi biti gusta borba.

Santos,Nelson,Hunt tu nema šanse.
Zapravo bi bilo super za oproštaj sa Minotaurom ali ne razmišljaju o mirovini.

Većina poraza mu nema temelja za neki revanš ali koga veseli zašto ne?
thelovacluka
2015-01-23T13:23:31Z
cro cop

OFFICIAL
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
blazer44
2015-01-23T13:24:56Z
Originally Posted by: blazer44 

Rumor: Cro Cop vs Gonzaga 2 i Manuwa vs Blachowicz u Poljskoj

Cro-Cop vs Gonzaga 2 headlines UFC Poland April 11, Manuwa/Blanchowicz co-main event

potvrđeno na press konferenciji

DON'T BE SCARED HOMIE
Montana Joe
2015-01-23T13:25:08Z

Za svaki poraz neki nađu opravdanje a tada nije bio u gorem rasulu nego danas kada ga borci poput Mitrionea riješavaju. Baš suprotno daješ dojam oko doživljavanja sporta i očito si veliki Minotaurov fan pa se bojiš eventualna rezultata jer ne bi volio da bilo koji od njih dvojice izgubi. takav dojam u potpunosti imam kada pišeš a lakše ti je sa gonzagom s obzirom na ostalo.

Pa odgovorio sam ti onako kako je i nikako se ne slažem da je Gonzo u većem rasulu danas nego tada, o tome nema govora. Čuj ovo, ja se bojim Minotaurova poraza :)18 Majstore, mene ne tangira uopće što će biti niti doživljavam toliko emocionalno ovaj sport kao većina vas ovdje na forumu. Gledam ga kroz prizmu MMA fana jer se radi o sportu kojeg jedinog (uz hrvanje koje je element MMA) istinski volim, a sama činjenica da je nepredvidljiv tome dodatno doprinosi.

Quote:

A tko uopće tvrdi da mu je Gonzo lakši matchup? Jedino što prenosim je to da svi koje poznajem i koji vole MMA sport ne žele vidjeti dva starca kojima će za koju godinu trebati štap da uđu u oktagon, a nekima bi dobrodošao i sad.

Danas gubi od najlošijih . Mitrione mu je dosada najlošiji od kojeg je izgubio. Pometen je.To je činjenica.
To kako tko emocionalno doživljava sport je od osobe do osobe ali lagano se provjeri što tko piše pred neke dvoboje. Mene ne tangira navijanje a to se vidjelo i kod Jones/Cormier.

Dva starca ako je tako realno su si više za borbu nego starac i neki borac:)20 ovo je više u šali ali o tome se i radi.
Chiodo
2015-01-23T13:28:47Z
Originally Posted by: thelovacluka 

cro cop

OFFICIAL

:)36
Važno da je Cro Cop sretan.
Nadam se da neće stradati a sam uzvrat nema pretjerano smisla jer dvoboj nije bio gust ili upitno tko je bolji.

Samo da ne vude kao zadnji put i sve dobro.
Similar Topics
Users browsing this topic