benki
2015-01-21T23:29:17Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Forgac na fejsu:
"Ne shvacam zasto pojedini ljudi misle da imaju pravo negativno komentirati Mirkov povratak u UFC.. Alooo misevi pogledajte svoje bijedne zivote.. Koja su to tocno vasa sportska, drustvena, poslovna ili znanstvena postignuca koja vam daju kredibilitet da filozofirate i kenjate.. Covjek je 120 puta ulazio u boriliste u zivotu.. vecina vas nema toliko treninga, ako racunamo i tjelesni u skoli.. Mislis da vise vrijedis, ako napises da ce Mirka razbit u UFC-u.. ne sinko, ti si i dalje nitko.. Meni je jasno da te nervira to sto ce Mirko OPET uzet milijunceke dok tebe cura vara jer je shvatila da si luzer koji nema ni za kino ulaznicu i sa tobom je jos samo iz sazaljenja.. Ali frende to ti nije Mirko kriv.. Covjek nije nikome nista uzeo i sam je napravio sve.. Nije mi shvatljiva ta mrznja prema covjeku zbog kojeg se vecina nas i bavi ovim prekrasnim sportom.. Posebno mi se gade oni koji ga pljuju, a kad ga vide samo im stopala vire iz njegovog supka.. Jednog sam debelog trenera skoro i prebio zbog toga.. Svi moramo biti ponosni sto imamo takvog ratnika koji je istinska legenda i velikan MMA sporta.."

Koja patetika, primitivizam i prodavanje jeftine, zatucane demagogije.

To ja govorim sve vrime ali ...... Đaba
ksian
2015-01-21T23:48:54Z
Originally Posted by: bero 

što strani mediji misle o tome:
http://www.cagepotato.co...ck-to-the-ufc-seriously/ 

a ovo je velika istina:
It’s 2015. Mirko Cro Cop has been re-signed by the UFC. CM Punk has been signed by the UFC. Rampage Jackson has been re-signed by the UFC. Kimbo Slice has been signed by Bellator. If you are still under the belief that MMA *isn’t* facing an identity crisis, look no further than these facts. The UFC is failing / has failed to create any new stars not named Conor McGregor, so like an 80′s rock band in desperate need of a quick buck, the promotion is embarking on a reunion tour, playing just the hits.

Dobar tekst. Međutim, mislim da je sklapanje ugovora sa kečerom zvanim CM Punk, koji nema ni jednu MMA borbu, niti je čudo prirode (i kemije) kao Brock Lesnar, niti ima ikakav ozbiljan background u borilačkim vještinama, još veći presedan za firmu, nego vraćanja Mirka i Rampagea u rooster. Inače, CM Punk razmatra nastup u srednjoj, ili čak velteru, gdje će ga masakrirati vjerovatno svi borci, osim ako se Dana ne pobrine i za to.

Što se tiče vraćanja Mirka i Rampagea, jasno je, ZUFA ne želi nekadašnje superstarove u Bellatoru ni pod koju cijenu, ali, kako ja vidim stvari, ne vjerujem da će biti milostivi u odabiru protivnika za njih, mislim da će i na Mirka i na Jacksona ići mladi, perspektivni i gladni borci, neće tu biti prostora za Eddieja Sancheza i slične, nedorasle oponente.
To mislim zato što ne vjerujem da će Mirko i Rampage dobijati one novce koje su dobijali u UFC-u prije nekoliko godina, ali, ne sumnjam da će dobijati znatno više od mladih, još nedovoljno afirmiranih boraca. A bude li UFC morao dobro plaćati svaku bivšu zvijezdu koja se iz penzije ili polupenzije želi vratiti u oktogon, nisam siguran da će biti u plusu.
I zato mislim da mathcmakeri neće imati milosti, i Mirko i Rampage jesu imena, ali ono što mogu pružiti u kavezu, a tu pogotovo mislim na Mirka, teško da može biti na razini onoga što mogu pružiti neki manje plaćeni borci, na čijoj su strani i motiv i fizikalije.

Kako bilo da bilo, svaka čast Mirku što je u 40 godini sklopio još jedan ugovor sa najjačom organizacijom na svijetu. To je definitivno hrabar potez, i svaka mu čast što i dalje nalazi snage i motiva da nastupa. Želim mu svu sreću i da ga ozljede zaobiđu u što širem luku. A sa druge strane, nadam se da zna što radi.

Bio je 3, 4 godine mlađi kad je u UFC-u izgubio 3 meča zaredom, sve nokautom. Gubio je od dobrih, jakih boraca, ali, ni jedan od tih boraca ne spada u sam vrh najteže kategorije.
Nije isto ući u meč sa Ishijem, koji bi, da kojim slučajem nastupa u UFC-u, to radio u kategoriji do 84 kg, ako ne i manjoj, ili ući u kavez sa životinjom kao što je Browne.
Dalje, u Americi su doping kontrole u MMA sve rigoroznije. Vjerujem da nam je svima jasno da se velika većina vrhunskih MMA boraca pomaže sa nedozvoljenim supstancama, a razlika između nastupa u Americi i nastupa u Rusiji ili Japanu u pogledu mogućnosti takve vrste pomaganja je neuporediva.

Vjerujem da se Mirku dosta vratilo samopouzdanje od kad je napustio UFC, čovjek praktično nije dobio batine ni u jednom meču, u MMA mečevima možda i nije briljirao, ali je zato u K-1 borbama djelovao fizički superspreman, i kao pravi tata-mata što se znanja tiče u odnosu na svoje mlađe rivale.

Ali, ako misli da može ostvariti uspješan povratak u najjače borilačko natjecanje na svijetu pripremajući se u svom podrumu, bez vrhunskih MMA trenera i sparing-partnera, duboko sam uvjeren da krivo misli. Sve osim ozbiljnog i dobro isplaniranog rada u nekoj dobroj dvorani vani bi bila potpuna pogreška, a uz to i teška glupost, jer bi to u principu bilo ponavljanje već napravljene, i prilično skupo plaćene pogreške. Zahvaljujući ponajprije pristupu "sam svoj majstor" je svojevremeno gubio mečeve od nekih boraca koji mu po potencijalu realno nisu bili dorasli. A od tada je prošlo 4,5 godina, i stvari su u MMA dvoranama u Americi išle još naprijed, konkurencija je danas još spremnija nego prije.

Samo, ja ne poznajem osobno Mirka, i ne znam što on sad misli, tako da je moje čvrsto uvjerenje da ga nije u redu unaprijed otpisivati. Nije, nakon što smo svjedočili nevjerovatnom come-backu Marka Hunta, koji je nakon čak 6 poraza u nizu dogurao do borbe za pojas u najjačoj kategoriji svijeta. Znam da je Mirko vrlo svojeglav lik, ali ta svojeglavost ne mora biti nužno loša, većina šampiona su u biti bili jako svojeglavi ljudi. Samo, stvar je u tome da niko ne može sam, treninzi vrhunskih boraca su toliko iscrpljujući da pored toga oni nisu u stanju biti sami sebi i treneri, a Mirko to već dugo jest sam sebi.
Kao borac je napravio veliku karijeru, isto tako i kao menadžer, ali kao trener je zakazao. To si mora priznati, i pronaći boljega. I Stipe i Mario Mlinarić su ljudi na mjestu, prvi zna boks, drugi tjelesnu pripremu, ali, ni jedan od njih nije MMA trener, a ako i nešto znaju o MMA, sigurno znaju još manje od samog Mirka, iza kojeg su duge godine rada.

Volio bi da Mirko uspije u povratku, da napravi neke dobre mečeve, da pokaže znanje i veličinu. Ne radi toga što je iz iste zemlje kao i ja, kad su sudari profi boraca u pitanju, meni su zastave totalno nebitne, već radi toga što volim gledati kad veterani pokažu šta znači znanje. Nadam se da će promjeniti pristup, i da će uspjeti pronaći dobar tim za sebe. Ako to ne napravi, mislim da to ne treba žaliti. Jedina osoba koja ima pravo reći Mirku Filipoviću što da radi sa njegovom karijerom je samo Mirko Filipović, i niko drugi.
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-01-22T07:10:54Z
možda ga ovo motivira dodatno:

http://www.24sata.hr/fig...e-zele-to-gledati-403046 

http://www.vecernji.hr/b...-cro-copa-u-ufc-u-985330 

Realno, borce tipa Schaub, Minotaur, Mir, Gonzaga u pravom izdanju može dobit, plus još pokojeg od novijih imena.

Evo popis svih trenutnih UFC teškaša:

Frank Mir 14–9
Gabriel Gonzaga Napão 11–8
Andrei Arlovski Pit Bull 12–4
Stefan Struve Skyscraper 9–5
Junior Dos Santos Cigano 11–2
Roy Nelson Big Country 7–6
Cain Velasquez (C) 11–1
Matt Mitrione Meathead 9–3
Travis Browne Hapa 8–2–1
Josh Barnett** The Warmaster 8–3
Brendan Schaub Big Brown 6–5
Fabrício Werdum** (IC) Vai Cavalo 7–3
Shawn Jordan** The Savage 6–4
Minotauro Nogueira Minotauro 5–5
Mark Hunt Super Samoan 5–3–1
Stipe Miočić 6–2
Alistair Overeem** The Reem 4–3
Ben Rothwell Big 4–3
Antônio Silva** Bigfoot 2–4 (1 NC)
Soa Palelei The Hulk 4–2
Todd Duffee 3–1
Jared Rosholt The Big Show 3–1
Derrick Lewis The Black Beast 2–1
Anthony Hamilton Freight Train 1–2
Walt Harris The Big Ticket 0–3
Ruslan Magomedov Leopard 2–0
Oleksiy Oliynyk The Boa Constrictor 2–0
Daniel Omielańczuk 1–1
Ruan Potts Fangzz 0–2
Jared Cannonier Tha Killa Gorilla 0–1
Josh Copeland Cuddly Bear 0–1
Viktor Pešta Poor Honza 0–1
Shamil Abdurahimov 0–0
Konstantin Erokhin 0–0
Timothy Johnson[18] 0–0
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Nemanja
2015-01-22T07:43:05Z
Originally Posted by: ksian 

a ovo je velika istina:
It’s 2015. Mirko Cro Cop has been re-signed by the UFC. CM Punk has been signed by the UFC. Rampage Jackson has been re-signed by the UFC. Kimbo Slice has been signed by Bellator. If you are still under the belief that MMA *isn’t* facing an identity crisis, look no further than these facts. The UFC is failing / has failed to create any new stars not named Conor McGregor, so like an 80′s rock band in desperate need of a quick buck, the promotion is embarking on a reunion tour, playing just the hits.

Ali, ako misli da može ostvariti uspješan povratak u najjače borilačko natjecanje na svijetu pripremajući se u svom podrumu, bez vrhunskih MMA trenera i sparing-partnera, duboko sam uvjeren da krivo misli. Sve osim ozbiljnog i dobro isplaniranog rada u nekoj dobroj dvorani vani bi bila potpuna pogreška, a uz to i teška glupost, jer bi to u principu bilo ponavljanje već napravljene, i prilično skupo plaćene pogreške. Zahvaljujući ponajprije pristupu "sam svoj majstor" je svojevremeno gubio mečeve od nekih boraca koji mu po potencijalu realno nisu bili dorasli. A od tada je prošlo 4,5 godina, i stvari su u MMA dvoranama u Americi išle još naprijed, konkurencija je danas još spremnija nego prije.

Nije problem "podruma", jer koliko vidim dobar dio boraca ima svoje dvorane u kojima vježba i dovodi sparing partnere, koliko u načinu treninga.

Mirko želi da radi samo ono što se njemu radi, tempom za koji on misli da mu treba, sparingujući sa ljudima za koje on misli da mu odgovaraju.

Ne podnosi autoritete i zato nema trenera.

Tu napretka nema.

Ja nešto ne vjerujem da su top borci ludi pa da daju dobar dio svoje zarade trenerima, sigurno jer im oni ne trebaju.
KRU MUAY THAI
2015-01-22T09:11:30Z
Originally Posted by: Nemanja 

Originally Posted by: ksian 

a ovo je velika istina:

Nije problem "podruma", jer koliko vidim dobar dio boraca ima svoje dvorane u kojima vježba i dovodi sparing partnere, koliko u načinu treninga.

Mirko želi da radi samo ono što se njemu radi, tempom za koji on misli da mu treba, sparingujući sa ljudima za koje on misli da mu odgovaraju.

Ne podnosi autoritete i zato nema trenera.

Tu napretka nema.

Ja nešto ne vjerujem da su top borci ludi pa da daju dobar dio svoje zarade trenerima, sigurno jer im oni ne trebaju.

Slažem se u svemu, osim u zadnjoj rječenici. Svaki još tako dobar TOP borac treba isto tako dobrog bazičnog TOP trenera bez tog ne ide. To je jamac za uspijeh.:)!
Nemanja
2015-01-22T09:21:58Z
Originally Posted by: KRU MUAY THAI 

Slažem se u svemu, osim u zadnjoj rječenici. Svaki još tako dobar TOP borac treba isto tako dobrog bazičnog TOP trenera bez tog ne ide. To je jamac za uspijeh.:)!

To se podrazumijeva, i to mma trenera, plus svi ostali koji su potrebni za određenu borbu ako se borac bori na najvišem nivou.

To je ono što te tjera da treniraš više nego što bi ikad sam mogao, dobri sparing partneri da te guraju više nego što možeš sam, i sve ostalo...

Dovoljno je pogledati UFC emisije i vidjeti koliko različitih sparing partnera borci imaju a isto tako i trenera.

I to ih dovode iz čitavog svijeta u svoje dvorane, pretpostavljam da je to Mirko probao nekad davno ali...
Begbie
2015-01-22T11:35:53Z

možda ga ovo motivira dodatno:

http://www.24sata.hr/fig...e-zele-to-gledati-403046 

http://www.vecernji.hr/b...-cro-copa-u-ufc-u-985330 

Realno, borce tipa Schaub, Minotaur, Mir, Gonzaga u pravom izdanju može dobit, plus još pokojeg od novijih imena.

Evo popis svih trenutnih UFC teškaša:

Frank Mir 14–9
Gabriel Gonzaga Napão 11–8
Andrei Arlovski Pit Bull 12–4
Stefan Struve Skyscraper 9–5
Junior Dos Santos Cigano 11–2
Roy Nelson Big Country 7–6
Cain Velasquez (C) 11–1
Matt Mitrione Meathead 9–3
Travis Browne Hapa 8–2–1
Josh Barnett** The Warmaster 8–3
Brendan Schaub Big Brown 6–5
Fabrício Werdum** (IC) Vai Cavalo 7–3
Shawn Jordan** The Savage 6–4
Minotauro Nogueira Minotauro 5–5
Mark Hunt Super Samoan 5–3–1
Stipe Miočić 6–2
Alistair Overeem** The Reem 4–3
Ben Rothwell Big 4–3
Antônio Silva** Bigfoot 2–4 (1 NC)
Soa Palelei The Hulk 4–2
Todd Duffee 3–1
Jared Rosholt The Big Show 3–1
Derrick Lewis The Black Beast 2–1
Anthony Hamilton Freight Train 1–2
Walt Harris The Big Ticket 0–3
Ruslan Magomedov Leopard 2–0
Oleksiy Oliynyk The Boa Constrictor 2–0
Daniel Omielańczuk 1–1
Ruan Potts Fangzz 0–2
Jared Cannonier Tha Killa Gorilla 0–1
Josh Copeland Cuddly Bear 0–1
Viktor Pešta Poor Honza 0–1
Shamil Abdurahimov 0–0
Konstantin Erokhin 0–0
Timothy Johnson[18] 0–0

kad pogledam ove borce iz teske kategorije nije mi ni cudno sto su vratili mirka,jer im ocito fali zvucnijih imena...ima tu dosta boraca (pogotovo ovaj donji dio od rosholta do johnsona) koje bi mirko mogao pobjedit,ali mislim da to nije mirkov cilj da se bori sa anonimcima...on vjerojatno puca na neka zvucnija imena,a ruku na srce tu bas ne vidim neku srecu za mirka...al ipak male su to rukavice kad se dva stokilasa razmasu sve je moguce
travarica
2015-01-22T11:47:01Z
mirko je za novu tv rekao, da već zna ime protivnika

mora da je Gonzaga ili Minotauro

karl anal
2015-01-22T12:18:15Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Forgac na fejsu:
"Ne shvacam zasto pojedini ljudi misle da imaju pravo negativno komentirati Mirkov povratak u UFC.. Alooo misevi pogledajte svoje bijedne zivote.. Koja su to tocno vasa sportska, drustvena, poslovna ili znanstvena postignuca koja vam daju kredibilitet da filozofirate i kenjate.. Covjek je 120 puta ulazio u boriliste u zivotu.. vecina vas nema toliko treninga, ako racunamo i tjelesni u skoli.. Mislis da vise vrijedis, ako napises da ce Mirka razbit u UFC-u.. ne sinko, ti si i dalje nitko.. Meni je jasno da te nervira to sto ce Mirko OPET uzet milijunceke dok tebe cura vara jer je shvatila da si luzer koji nema ni za kino ulaznicu i sa tobom je jos samo iz sazaljenja.. Ali frende to ti nije Mirko kriv.. Covjek nije nikome nista uzeo i sam je napravio sve.. Nije mi shvatljiva ta mrznja prema covjeku zbog kojeg se vecina nas i bavi ovim prekrasnim sportom.. Posebno mi se gade oni koji ga pljuju, a kad ga vide samo im stopala vire iz njegovog supka.. Jednog sam debelog trenera skoro i prebio zbog toga.. Svi moramo biti ponosni sto imamo takvog ratnika koji je istinska legenda i velikan MMA sporta.."

Koja patetika, primitivizam i prodavanje jeftine, zatucane demagogije.

hh
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
blazer44
2015-01-22T13:30:58Z
Rumor: Cro Cop vs Gonzaga 2 i Manuwa vs Blachowicz u Poljskoj
DON'T BE SCARED HOMIE
travarica
2015-01-22T13:35:35Z
Originally Posted by: blazer44 

Rumor: Cro Cop vs Gonzaga 2 i Manuwa vs Blachowicz u Poljskoj

super
ive
  • ive
  • Advanced Member
2015-01-22T13:56:20Z
Svaka čast Mirkecu na mudima ako odradi meč sa Gonzagom, mislim da mu je nakon toga UFC karijera gotova.
thelovacluka
2015-01-22T14:17:16Z
je onda idemo v poljsku
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
DjomlaKS
2015-01-22T14:24:58Z
Ovdje treba najprije uzet u obzir Gonzaginu psihicku (ne)stabilnost. Ako dodje lose volje kao sto je to bilo s Mitrionom onda ce izgubit. S druge strane ako i dodje dobre volje onda je opasan samo u prvoj rundi.
Nije on toliki favorit i iskreno prizeljkivao sam ovu borbu jer u trenutnoj situaciji ova dva borcá Mirko moze pobijedit. Ovdje ce samo prva runda bitna i pitanje moze li je Mirko prezivit, ostatak borbe je na njegovoj strani.
Đolo
2015-01-22T14:28:26Z
Mirko je bolji borac po meni i osim ako ga ne opere neka trauma kad vidi Gonzagu i ako se kvalitetno spremi moze ga Mirko zavrsit u drugoj trecoj rundi,Gonzaga oscilira jako,dosta puta je takodjer bio zavrsen i nakon prve runde generalno dosta padne.

War Mirko 3r Head kick KO!!!!
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2015-01-22T14:53:27Z
Gonzaga bi bio los prvi protivnik za Mirka. Odmah u startu da ide na protivnika koji mu je nanio najtezi poraz u karijeri...preveliki pritisak bi to bio. Bolje bi bilo prvo protiv Noga.

Pod uvjetom da moze birat, naravno.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2015-01-22T14:58:54Z
Ako dodje do ovoga ja mislim da ce Gonzaga pobijediti, mislim da ce ga rušiti i dobiti u parteru, Mirko vise nemoze braniti rušenje kao prije a ovaj je dosta dobar u tome, a ako bi se održala borba na nogama jedan bi bio nokautirao sigurno, Gonzaga stvarno jako udara kao i Mirko. Nadao sam se Minotauru i mislim da bi ga Mirko nokautirao.
mmjaws
2015-01-22T15:21:33Z
koje svršavanje na forumu bi bilo kad bi mirko KO gonzagu i reka schaub you are next
travarica
2015-01-22T15:36:16Z
Originally Posted by: mmjaws 

koje svršavanje na forumu bi bilo kad bi mirko KO gonzagu i reka schaub you are next

:)36

još bolje junior dos santos you are next :)20
vai_cavalo
2015-01-22T16:19:26Z
frank mira ce dobit!!
Similar Topics
Users browsing this topic