TheTribe
2015-01-21T09:43:55Z
Koga on trenutno moze dobit u UFC-u ?
shogo
2015-01-21T09:51:02Z
Originally Posted by: TheTribe 

Mira, Minotaura, Schauba, Nelsona, Gonzagu....sve je to tu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-01-21T10:03:22Z
Originally Posted by: shogo 

Od navedenih može samo Minotaura 😃
I da, Gonzagu.
Pa relativno skoro je imao mečeve sa MIrom i Schaubom.
shogo
2015-01-21T10:04:43Z
Originally Posted by: Losh 

Originally Posted by: shogo 

Od navedenih može samo Minotaura 😃
I da, Gonzagu.
Pa relativno skoro je imao mečeve sa MIrom i Schaubom.

Sada će hejtanje, ali realno, da imalo stisne riješi ih sve, samo da se opusti, jer ih je mogao imati i tada 🙂
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-01-21T10:11:56Z
Ja bi tražio neke matore borce na zalasku tipa Minotaur, izbegavao bi po svaku cenu ove mlade lavove :D
xnicked
2015-01-21T10:26:56Z
Ma može dobiti i puno više rangirane borce. Može on dobit bilo koga. Pa nitko nije nepobjediv!
Slash
2015-01-21T10:30:03Z
Da Mirko uđe u Schauba sa kombinacijama, povezivanjem udaraca riješio bi ga. Samo da poradi na scrambleovima na podu i da zaboravi ovaj prokleti full guard, već bi puno bolje bilo u UFC-u.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-01-21T10:31:57Z
Mirko ima kavez blokadu.
DugoVecCitam
2015-01-21T10:33:08Z
Forgac na fejsu:
"Ne shvacam zasto pojedini ljudi misle da imaju pravo negativno komentirati Mirkov povratak u UFC.. Alooo misevi pogledajte svoje bijedne zivote.. Koja su to tocno vasa sportska, drustvena, poslovna ili znanstvena postignuca koja vam daju kredibilitet da filozofirate i kenjate.. Covjek je 120 puta ulazio u boriliste u zivotu.. vecina vas nema toliko treninga, ako racunamo i tjelesni u skoli.. Mislis da vise vrijedis, ako napises da ce Mirka razbit u UFC-u.. ne sinko, ti si i dalje nitko.. Meni je jasno da te nervira to sto ce Mirko OPET uzet milijunceke dok tebe cura vara jer je shvatila da si luzer koji nema ni za kino ulaznicu i sa tobom je jos samo iz sazaljenja.. Ali frende to ti nije Mirko kriv.. Covjek nije nikome nista uzeo i sam je napravio sve.. Nije mi shvatljiva ta mrznja prema covjeku zbog kojeg se vecina nas i bavi ovim prekrasnim sportom.. Posebno mi se gade oni koji ga pljuju, a kad ga vide samo im stopala vire iz njegovog supka.. Jednog sam debelog trenera skoro i prebio zbog toga.. Svi moramo biti ponosni sto imamo takvog ratnika koji je istinska legenda i velikan MMA sporta.."

Koja patetika, primitivizam i prodavanje jeftine, zatucane demagogije.
DRAGI PRIJATELJI...
Monstrum
2015-01-21T10:39:01Z
A dobro nije ok viriti iz dupeta ali ne vidim ni neku zlonamjernost kada je netko objektivan. S druge strane Mirko ima svoje ime i pametno zna to naplatiti.
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2015-01-21T10:44:33Z
Ja na to gledam kao tipa transfer Falkaa u Mančester Junajted. I sad , krenu ljudi da kritikuju, šta će on tamo, nema više ništa od njega bla bla. Niko neće te ljude koje komentarišu početi vređati u fazonu Falkao je igrao za reprezentaciju, šta si ti uradio, kriješ se iza tastarure... Takve vrste prozivke ljudi koji komentarišu neke vesti i borbe je vezano samo za borilačke sportove.
Zašto ne smem kritikovati nečiji performans u borbi ? Jel mma nije sport kao i drugi ? Ali čim kažeš da ti se nešto ili neki borac ne svidja, odmah krenu kritike, šta si ti napravio u životu ...
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2015-01-21T10:52:29Z
Miocic vs Mirko da vidimo ko je najaci hrvat:)1 :)1
Stipe
2015-01-21T11:25:45Z
Originally Posted by: Losh 

Ja na to gledam kao tipa transfer Falkaa u Mančester Junajted. I sad , krenu ljudi da kritikuju, šta će on tamo, nema više ništa od njega bla bla. Niko neće te ljude koje komentarišu početi vređati u fazonu Falkao je igrao za reprezentaciju, šta si ti uradio, kriješ se iza tastarure... Takve vrste prozivke ljudi koji komentarišu neke vesti i borbe je vezano samo za borilačke sportove.
Zašto ne smem kritikovati nečiji performans u borbi ? Jel mma nije sport kao i drugi ? Ali čim kažeš da ti se nešto ili neki borac ne svidja, odmah krenu kritike, šta si ti napravio u životu ...

Pa, postoji ipak razlika između maničnog tjeranja u penziju, čudnog izbacivanja frustracija, i davanja mišljenja kako jednostavno nije više top 3 zbog toga, toga ili toga. Ali neka se bori ako on to želi.
Ovome prvome se češće naginje, na žalost, a ovo drugo bi bilo zapravo posve korektno. Kad bi na tome ostalo.

Treba prihvatiti sport kao sport. Samo zato što nije broj jedan u svijetu ne znači da ga više ne voli ili da ga se mora ostaviti.

A CroCop živi svoj život. Očito je da voli trenirati, očito je da je uvijek spreman za borbe. I dan danas je svjetska klasa, top 25 u svijetu u bilo čemu je nešto što se ne viđa svaki dan.

I još ako ga žele platiti, ja također ne vidim zašto bi netko uzeo za pravo da mu određuje što bi on "trebao" i mislim da to previše uzima maha.

-Stipe
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2015-01-21T11:35:41Z
Originally Posted by: DugoVecCitam 

Forgac na fejsu:
"Ne shvacam zasto pojedini ljudi misle da imaju pravo negativno komentirati Mirkov povratak u UFC.. Alooo misevi pogledajte svoje bijedne zivote.. Koja su to tocno vasa sportska, drustvena, poslovna ili znanstvena postignuca koja vam daju kredibilitet da filozofirate i kenjate.. Covjek je 120 puta ulazio u boriliste u zivotu.. vecina vas nema toliko treninga, ako racunamo i tjelesni u skoli.. Mislis da vise vrijedis, ako napises da ce Mirka razbit u UFC-u.. ne sinko, ti si i dalje nitko.. Meni je jasno da te nervira to sto ce Mirko OPET uzet milijunceke dok tebe cura vara jer je shvatila da si luzer koji nema ni za kino ulaznicu i sa tobom je jos samo iz sazaljenja.. Ali frende to ti nije Mirko kriv.. Covjek nije nikome nista uzeo i sam je napravio sve.. Nije mi shvatljiva ta mrznja prema covjeku zbog kojeg se vecina nas i bavi ovim prekrasnim sportom.. Posebno mi se gade oni koji ga pljuju, a kad ga vide samo im stopala vire iz njegovog supka.. Jednog sam debelog trenera skoro i prebio zbog toga.. Svi moramo biti ponosni sto imamo takvog ratnika koji je istinska legenda i velikan MMA sporta.."

Koda je Mirko sveta krava pa nesmijes napisati da mislis da ce dobiti batina u ufc-u, užas. Svi bi volili da bude prvak ali realnost je drukčija. Meni ovo izgleda kao malo dodvoravanje Filipovicu.
Reaktivac
2015-01-21T11:43:43Z

Forgac na fejsu:

Ma, pusti Forgača; ipak je on naš, kw materijal; trenerski i borački. 😉 Treba održavati FB da bude praćen.

Složio bi se s tobom djelomično, a i mislim da bi bilo puno manje zajedljivih i podrugljivih komentara, kada bi crocop imao malo fleksibilniji odnos prema javnosti i fanovima.

Možda nije primjereno usporedjivati jednog Truščeka i crocopa, ali Truščeka ljudi cijene i vole i malo tko se nasladjuje njegovim porazima ili mečevima, koje je izgubio na neke zahvate, koji možda nisu primjereni njegovom renomeu te iskustvu i oku kritičnog promatrača ili publike. Mislim da ne treba objašnjavati i raditi komparacije zašto je to tako.

Dok Mirko najčešće, ima globalnu retoriku prozivanja onih koji se drznu ili usude komentirati uz dozu sarkazma, njegove poraze i TKO koje je primio u karijeri, a posebno u veteranskim godinama.

Sportaši često zaboravljaju da žive od publike koja prati sport i plaća ulaznice te prijenose.

Mi ćemo ga i dalje podržavati pa možda pusti koju suzu radosnicu (kao u K-1 WGP u ZgB), ako uspije nekoga pobjediti tamo, u UFC-u.
Begbie
2015-01-21T12:01:14Z
mirko protiv minotaura ili schauba....realno od zvucnijih imena mislim da jedino protiv njih ima sanse...a ovaj forgac s ovakvim postom je pokazao da je on najveci luzer od svih
DjomlaKS
2015-01-21T12:05:05Z

Forgac na fejsu:

A gledaj, nisam ljubitelj Forgaca ali donekle je upravu.
U redu je reci ono sto svi znamo tj. da se Mirko nece dobro provest u UFC-u, al ne vidim smisao sto ga neki pljuju kao u smislu da je glup sto se vratio. To je njegov zivot i njegov posao pa ne vidim zasto nebi nastavio zaradjivat na nacin koji voli i zivi.
Gle svi mi imamo pravo pisat sta nas volja ali isto tako nas borci imaju pravo poklopit kad pretjeramo, a to je jako cesto.

Iz Forgaceva obracanja bih rekao da nije rijec samo o "fanovima" nego izgleda i o nekim sportasim,trenerima a to je vec dokaz ljubomore jer ne vidim zasto ovo netko nebi podrzao. Ugrabit jos koji milijuncic i mozda dobit batine-prihvatljiva ponuda.
Borisstandup
2015-01-21T12:08:57Z
Originally Posted by: DjomlaKS 

Forgac na fejsu:

A gledaj, nisam ljubitelj Forgaca ali donekle je upravu.
U redu je reci ono sto svi znamo tj. da se Mirko nece dobro provest u UFC-u, al ne vidim smisao sto ga neki pljuju kao u smislu da je glup sto se vratio. To je njegov zivot i njegov posao pa ne vidim zasto nebi nastavio zaradjivat na nacin koji voli i zivi.
Gle svi mi imamo pravo pisat sta nas volja ali isto tako nas borci imaju pravo poklopit kad pretjeramo, a to je jako cesto.

Iz Forgaceva obracanja bih rekao da nije rijec samo o "fanovima" nego izgleda i o nekim sportasim,trenerima a to je vec dokaz ljubomore jer ne vidim zasto ovo netko nebi podrzao. Ugrabit jos koji milijuncic i mozda dobit batine-prihvatljiva ponuda.

Mislim da na ovom forumu rijetko tko ako uopce ima da uzima pravo Mirku da nastavi karijeru gdje zeli i da zaraduje na svome imenu. Jedno je objektivna kritika n jegovih trenutnih pokazatelja a drugo je pretjerano pljuvanje ali ja ga osobno nesto ne primjecujem na nasem forumu.
Iskreno meni je malo zao Bellatora jer je posao navodno skoro bio zgotovljen a onda se umijesa najaca korporacija i kako ide u zivotu sve otme:)20 .

Sada da li ce on biti uspjesniji u povratku nego prije ili ce imati jednake rezultate, da budem iskren ne ocekujem cuda i sve sto dobro bude, biti ce ugodno iznenadenje. Sve ovisi od matchmakera sto mu ponude.
shogo
2015-01-21T12:09:11Z
Ma onako, boli nekoga za Forgača, i za njegove uspjehe, glupe izjave, a Mirko je Car i sretno mu! Gledat će se 🙂
ivces
2015-01-21T12:20:26Z
Udarna vijest, vrlo zanimljivo.... Revanš protiv Gonzage? Jedva čekam! Da mu razbije onu dlakavu njušku... :)20
Similar Topics
Users browsing this topic