Forgac na fejsu:
"Ne shvacam zasto pojedini ljudi misle da imaju pravo negativno komentirati Mirkov povratak u UFC.. Alooo misevi pogledajte svoje bijedne zivote.. Koja su to tocno vasa sportska, drustvena, poslovna ili znanstvena postignuca koja vam daju kredibilitet da filozofirate i kenjate.. Covjek je 120 puta ulazio u boriliste u zivotu.. vecina vas nema toliko treninga, ako racunamo i tjelesni u skoli.. Mislis da vise vrijedis, ako napises da ce Mirka razbit u UFC-u.. ne sinko, ti si i dalje nitko.. Meni je jasno da te nervira to sto ce Mirko OPET uzet milijunceke dok tebe cura vara jer je shvatila da si luzer koji nema ni za kino ulaznicu i sa tobom je jos samo iz sazaljenja.. Ali frende to ti nije Mirko kriv.. Covjek nije nikome nista uzeo i sam je napravio sve.. Nije mi shvatljiva ta mrznja prema covjeku zbog kojeg se vecina nas i bavi ovim prekrasnim sportom.. Posebno mi se gade oni koji ga pljuju, a kad ga vide samo im stopala vire iz njegovog supka.. Jednog sam debelog trenera skoro i prebio zbog toga.. Svi moramo biti ponosni sto imamo takvog ratnika koji je istinska legenda i velikan MMA sporta.."
Koja patetika, primitivizam i prodavanje jeftine, zatucane demagogije.
Ma, pusti Forgača; ipak je on naš, kw materijal; trenerski i borački. 😉 Treba održavati FB da bude praćen.
Složio bi se s tobom djelomično, a i mislim da bi bilo puno manje zajedljivih i podrugljivih komentara, kada bi crocop imao malo fleksibilniji odnos prema javnosti i fanovima.
Možda nije primjereno usporedjivati jednog Truščeka i crocopa, ali Truščeka ljudi cijene i vole i malo tko se nasladjuje njegovim porazima ili mečevima, koje je izgubio na neke zahvate, koji možda nisu primjereni njegovom renomeu te iskustvu i oku kritičnog promatrača ili publike. Mislim da ne treba objašnjavati i raditi komparacije zašto je to tako.
Dok Mirko najčešće, ima globalnu retoriku prozivanja onih koji se drznu ili usude komentirati uz dozu sarkazma, njegove poraze i TKO koje je primio u karijeri, a posebno u veteranskim godinama.
Sportaši često zaboravljaju da žive od publike koja prati sport i plaća ulaznice te prijenose.
Mi ćemo ga i dalje podržavati pa možda pusti koju suzu radosnicu (kao u K-1 WGP u ZgB), ako uspije nekoga pobjediti tamo, u UFC-u.
Edited by user
2015-01-21T11:44:23Z
|
Reason: Not specified