GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-07-19T20:15:02Z
Mah ako je ne skinu Gina ili Holm onda će je Cyborgica isprebijati:)20

http://fightsite.hr/ufc/...orit-ce-se-protiv-rousey 
Chiodo
2014-07-20T19:01:14Z
Mislim da ju ne može nijedna navedena dobiti.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-07-20T19:06:59Z
Bome ja mislim da bi je Cyborg razbila ko kantu, ali opet i ova je zvijer pa tko zna, uglavnom siguran sam da to nikad nećemo saznat
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-07-20T20:10:55Z
Gina je fenomenalna i bolja od Mishe ali dugo nije bila u pravom treningu pa ćemo vidjeti gdje je. Holm je u stand upu drugi svijet za rondu ali mislim da je u parteru tanka te da će Ronda na podu dobit. Što se tiče Cyborg to ćemo sigurno gledati ali kad se ljudi nabriju i kad ta borba bude jedna od najizčekivanijih borbi i cash cow za Danu:)20
UniqueXelite
2014-07-20T20:12:26Z
Meni osobno je Zingano bolja od nji sviju. Šteta što joj se desilo to što joj se desilo.
JDS
  • JDS
  • Advanced Member
2014-07-20T20:38:12Z
Originally Posted by: UniqueXelite 

Meni osobno je Zingano bolja od nji sviju. Šteta što joj se desilo to što joj se desilo.

Pa ona je jedva Tate dobila, do prekida je bila lošija. Teško da je ona bolja od Cyborg, ona po meni jedino može dobit Rondu, ali taj film nećemo gledati
UniqueXelite
2014-07-20T22:12:57Z
Originally Posted by: JDS 

Pa ona je jedva Tate dobila, do prekida je bila lošija. Teško da je ona bolja od Cyborg, ona po meni jedino može dobit Rondu, ali taj film nećemo gledati

Da bila je dobra borba. Zingano ju je outstrikeala sa 1/3 udaraca više, imala je onaj sjajan throw i jedan pokušaj submissiona ako se ne varam. Mislim da Cat može dobiti sve izazivačice iz vrha, za Rousey nisam siguran, a Cyborg kao što kažeš, teško. :)30

Mada, nemoguće je na temelju jedne borbe zaključivati koga bi pobjedila. Cat je kroz karijeru uništavala što je vizulano izgledalo slično ovome što Rousey danas radi. Zbog toga i vjerujem u njene kvalitete.
CroMMA229
2014-07-20T23:12:30Z
Kakva mrtva ronda rousey, valjda je dos anjos najbolji

Trolanje možeš nastaviti negdje drugdje.
500 dana hlađenja.
- moderator
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-07-21T09:17:12Z

Eto vraća se..

http://fightsite.hr/ufc/...-da-sam-spremna-za-rondu 
desno
2014-07-23T16:42:24Z
Originally Posted by: GSP 

Eto vraća se..

http://fightsite.hr/ufc/...-da-sam-spremna-za-rondu 

:)36 Definitivno ima potencijala, najbolje udaračica je a sjajno koristi koljena a iz top poziccije rastura kao üto je Mieshu. Prve dve guste kako je rekao i Anik a onda ju je rasturila.
Najviše nju $elim vidjeti s Rondom i ako opet treba priznat da je ova favorit protiv svakog.
Users browsing this topic