CroMMA229
2014-07-15T15:31:41Z
Već duže vrijeme živim kao oni UFC-ovi borci na countdownima, ono svaki dan 2 treninga prehrana spavanje sve.. Ali nekad mi se desi da moram negdje otputovat ili nešto, da moram 3 dana ili više izostat sa treninga i ne jest ispravno, čak i nedovoljno spavat. I ajmo reć da sam izbacio sve gazirano sokove, mliječne proizvode(tu i tamo), slatko ma sve. I kad nešto od tog konzumiram nakon dužeg vremena bude mi baš zlo. Nije alergija ni intolerancija nego mi baš ne sjeda na želudac. I onda nakon ta 3-4 dana se vratim na trening i umrem, a prije tjedan sam taj isti trening odradio bez problema. I najmanje stvari, odem van subotom ili petkom, ili oba dana, odma mi se sljedeći put užasno odrazi na trening. Baš mi je to postalo velik problem. Jel ima još ko isti problem i kaj radite tad? Jel jedete samo suplemente kad ste na putu? Čak sam mislio uzet herbalife, kolko god ga mrzio, kad sam odsutan od doma.
Sponsor
pasbrata
2014-07-15T16:26:38Z
na ovo jedini odgovor je... nema ništa bez herbalife_a, ali ga treba naći povoljnije
konrad
2014-07-15T16:27:04Z
I meni se nešto slično događa kao i tebi pod sličnim uvjetima. Budem u jakom treningu, sve 5, onda odem na put, par dana ne treniram i prvi sljedeći trening razočarenje. Baš me zanima mišljenje o tome.
pecho
2014-07-15T19:16:40Z
Herbalife? What?
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Nemanja
2014-07-15T19:39:45Z
Originally Posted by: CroMMA229 

Već duže vrijeme živim kao oni UFC-ovi borci na countdownima, ono svaki dan 2 treninga prehrana spavanje sve..

:)20

loreia
2014-07-16T05:53:07Z
Koji tocno Herbalife proizvod ciljas?
dr. Jupidu wrote: diskusting
Slash
2014-07-16T06:34:06Z
Originally Posted by: loreia 

Onaj koji nadoknađuje dovoljno sna, odmora i relaksacije :)20
Nemanja
2014-07-16T07:37:16Z

Herbalife Level 10 Challenge. :)20
loreia
2014-07-16T08:04:33Z
Originally Posted by: Slash 

Onaj koji nadoknađuje dovoljno sna, odmora i relaksacije :)20

I jos ako popravlja erekciju, posalji i meni jedan paket :)20

Mislim, u cemu je tocno ovdje problem, ako par dana ne treniras, i ako ne spavas uredno, ne mislis valjda da ces moci odraditi trening punom snagom !?!? Pa to se ne moze niti u Doktorovom VMMA*.

*Aj dobro, Doktor ima plave tabletice , pa on moze sve.
loreia
2014-07-16T08:07:15Z
Originally Posted by: Nemanja 

http://www.herbalifeacti...he-level-10-challenge-2/ 

Jel ovo neka parodija, ili su stvarno pokrenuli ovakvu kampanju?
CroMMA229
2014-07-16T10:13:39Z
Što se tiče herbalifa- pare nisu problem, para nema.
Nemanja
2014-07-16T10:25:14Z

Originally Posted by: Nemanja 

http://www.herbalifeacti...he-level-10-challenge-2/ 

Jel ovo neka parodija, ili su stvarno pokrenuli ovakvu kampanju?

Kao što vidiš, uzimaju ozbiljan novac nažalost... :)11
CroMMA229
2014-07-16T11:47:02Z
Tek sad mi je izašo big mac od nedjelje van.. Nikad više.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2014-07-16T13:11:17Z

I ajmo reć da sam izbacio sve gazirano sokove, mliječne proizvode(tu i tamo), slatko ma sve.

najbolje je sve mliječno izbacit. jedan naš forumaš je tako napravio i udvostručila mu se snaga i kondicija, true story. :)20
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2014-07-16T13:20:29Z
samo špinat potegnut kroz lulu, ništa drugo čovjeku ne treba.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Diablo
2014-07-16T14:26:48Z
mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20
CroMMA229
2014-07-16T15:38:52Z
Originally Posted by: Diablo 

mozda vi trenirate kao UFC borci ali vam "suplementacija" nije na toj razini pa nije ni cudno da brzo ispadate iz forme i da sve ostavlja trag na vasem organizmu :)20

Budi malo precizniji

Ja se ne žalim na formu dok je sve po planu, spavam dobro, jedem dobro i zadovoljan sam sa mogućnostima. Ali kad moram ić negdje di nemam vlastitog kuhara( u ovom slučaju moja mama), onda se cijeli izjebem. Čak i kad naručim neku piletinu u restoranu, sve nekakvo slano smeće i to povrće i kruhovi, sve za kontenjer. Bolje da sam kontenjer pojeo neg to. Onda mi se još čini da mcdonalds dobar, pa i to bude loše.

U suplemente se ne kuzim, ne konzumiram ih, jer mislim da ti praškovi utječu na testosterone i rast i razvoj, ko zna šta oni tu stave. To što piše na kutiji mozda i nije istina. Jbg jaje je jaje, popiješ ga i jak si
dr jupidu
2014-07-16T15:52:24Z

Već duže vrijeme živim kao oni UFC-ovi borci na countdownima, ono svaki dan 2 treninga prehrana spavanje sve.. Ali nekad mi se desi da moram negdje otputovat ili nešto, da moram 3 dana ili više izostat sa treninga i ne jest ispravno, čak i nedovoljno spavat. I ajmo reć da sam izbacio sve gazirano sokove, mliječne proizvode(tu i tamo), slatko ma sve. I kad nešto od tog konzumiram nakon dužeg vremena bude mi baš zlo. Nije alergija ni intolerancija nego mi baš ne sjeda na želudac. I onda nakon ta 3-4 dana se vratim na trening i umrem, a prije tjedan sam taj isti trening odradio bez problema. I najmanje stvari, odem van subotom ili petkom, ili oba dana, odma mi se sljedeći put užasno odrazi na trening. Baš mi je to postalo velik problem. Jel ima još ko isti problem i kaj radite tad? Jel jedete samo suplemente kad ste na putu? Čak sam mislio uzet herbalife, kolko god ga mrzio, kad sam odsutan od doma.

BEZ LJUTNJE AL MORAM TI ISKRENO ODGOVORIT:

nisi spreman....

tko ti brani i na putu pametno jest

nisi rambo

ja sam danas na 33 stupnja trenirao

nebudi žensko

kupi si haljinu i našminkaj se

šta ti se ima odrazit na trening šta nisi par dana uredno spavao itd...izvuci treninga 2 na ludilo i snagu dok se ne vratiš u normal ritam

kakva su ovo kukanja

doći će ti meč i onda ces plakat jer nisi tokom meča očekivao da se stvari odvijaju pa ćeš plakat u kutu nakon 1 runde

postani mma borac il kupi si cd romantičnih komedija i s susjedama ogovaraj i tračaj i gledaj

PAMETNOM DOSTA I SAM ZAKLJUČI:))))

BEZ LJUTNJE,CIJENI ISKRENOST:)20

CroMMA229
2014-07-16T15:56:16Z
Originally Posted by: dr jupidu 

BEZ LJUTNJE AL MORAM TI ISKRENO ODGOVORIT:

nisi spreman....

tko ti brani i na putu pametno jest

nisi rambo

ja sam danas na 33 stupnja trenirao

nebudi žensko

kupi si haljinu i našminkaj se

šta ti se ima odrazit na trening šta nisi par dana uredno spavao itd...izvuci treninga 2 na ludilo i snagu dok se ne vratiš u normal ritam

kakva su ovo kukanja

doći će ti meč i onda ces plakat jer nisi tokom meča očekivao da se stvari odvijaju pa ćeš plakat u kutu nakon 1 runde

postani mma borac il kupi si cd romantičnih komedija i s susjedama ogovaraj i tračaj i gledaj

PAMETNOM DOSTA I SAM ZAKLJUČI:))))

BEZ LJUTNJE,CIJENI ISKRENOST:)20

Načuo sam da ti imaš neke svoje metode.. Ne primjenjuj ih na meni

Nemanja
2014-07-16T16:49:31Z

Načuo sam da ti imaš neke svoje metode.. Ne primjenjuj ih na meni

:)20 :)20 :)20 :)20
Similar Topics
Users browsing this topic