ksian
  • ksian
  • Advanced Member Topic Starter
2014-05-09T21:42:28Z
Bili ja i Brus Li danas na 1/4 finalu. Sve skupa, sasvim Ok. Malo znenađenje dana je bilo brojanje znatno iskusnijem Vrgoču protiv Galekovića iz VG, u kategoriji do 75, dao je onda Sanjin Gas u druge dvije runde, i odnio na bodove.

Od ovih što smo ih gledali danas, meni, se osobno najviše sviđa Čalić. Generalno u kategoriji do 91 ima tehnički dobrih boraca, pored Čalića, koji je na po gasa pobijedio Jurilja, svidio mi se i Damjanić, a jako je bio dobar meč i Babić iz Sesveta protiv Bepa Filipija, suci su bodovali Babiću, ali, sam nekako vidio da je Filipi pogodio više čistih udaraca.

Sponsor
pecho
2014-05-10T09:56:29Z
Borio sam se jednom protiv sanjina i frajer je za ove nase prilike najbolji do 75 kila vec duze vrijeme,. Stvar je kod njega da se jako dobro adaptira u mecevima a brz je ko munja i precizan.
Ali i njemu se moze dogodit da ga se ugrozi a Galekovic ima sljucu i spustio je kategoriju nize.
Kolko su mi rekli da Babic ne staje i da je tjerao Filipija po ringu, ocito mi je godio trening u sesvetama. Neznam zasto Zeljko nije nastupio? Cuo sam nesta, ali moze biti samo trac.
Ksiane jesi gledao jucer mozda plantica i miskovica?
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bruce lee
2014-05-10T13:08:04Z
Originally Posted by: pecho 

Borio sam se jednom protiv sanjina i frajer je za ove nase prilike najbolji do 75 kila vec duze vrijeme,. Stvar je kod njega da se jako dobro adaptira u mecevima a brz je ko munja i precizan.
Ali i njemu se moze dogodit da ga se ugrozi a Galekovic ima sljucu i spustio je kategoriju nize.
Kolko su mi rekli da Babic ne staje i da je tjerao Filipija po ringu, ocito mi je godio trening u sesvetama. Neznam zasto Zeljko nije nastupio? Cuo sam nesta, ali moze biti samo trac.

slaba organizacija, nije se moglo čut ni pročitat kad se tko bori tako da nisam gledao Miškovića, vjerovatno sam bio na šanku za vrime njegovog meča

jutros u slobodnoj dalmaciji piše da je jedino Filipijev poraz dvojben, da su sve druge sudačke odluke ispravne

p.s. Galeković je odlično poogodio Vrgoča zadnjim direktom, pao je Vrgoč na guzicu i bio dobro uzdrman

problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
fanatic
2014-05-10T19:26:44Z
jako dobri mečevi danas.
Hrgović-Granić je bio odličan meč, stvarno su se dobro udarali. šteta što Granić nije uspio izdržat taj tempo. iako, nekako sam dojma da Hrgović nepotrebno srlja i ulazi u razmjene udaraca
Sep fenomenalan
Čalića su suci, po meni, malo pogurali. po meni 2-1 za protivnika al ok, bio je gust meč. Čalić odlično eskivira i kontrira
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
ksian
  • ksian
2014-05-10T20:11:01Z
Originally Posted by: pecho 

Gledao sam Miškovića, poznato mi je bilo ime ovdje sa foruma, i moram reći da sam očekivao više.

ksian
  • ksian
2014-05-10T20:12:06Z
Originally Posted by: fanatic 

jako dobri mečevi danas.
Hrgović-Granić je bio odličan meč, stvarno su se dobro udarali. šteta što Granić nije uspio izdržat taj tempo. iako, nekako sam dojma da Hrgović nepotrebno srlja i ulazi u razmjene udaraca
Sep fenomenalan
Čalića su suci, po meni, malo pogurali. po meni 2-1 za protivnika al ok, bio je gust meč. Čalić odlično eskivira i kontrira

A s kime je Čalić imao meč ?

fanatic
2014-05-10T20:22:35Z
Originally Posted by: ksian 

Originally Posted by: fanatic 

jako dobri mečevi danas.
Sep fenomenalan

A s kime je Čalić imao meč ?

Marko Čalić(Pula) - Marin Mindoljević(Marjan)
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Users browsing this topic