fanatic
2014-02-10T14:11:05Z
Originally Posted by: bruce lee 

Originally Posted by: balkanbomber 

Da Wilder je jos premlad i fali mu kila, prelako bi ga
Klitschko gurao okolo...

Nesto drugo, kakva je to liga gdje se Hrgovic bori, sta
je to? Nije ni amater ni profi, sto onda gubi vrijeme
na to i sto nepocnu decku graditi pravu profi karijeru?

Treba mu najmanje 5 dobrih godina da bi se popeo na
vrh medu Top 10 pa mislim da je vec vrijeme da ga pocnu
graditi.. ili?

dobivaju po 5 000 eura za pobjedu
bilo je po novinama da ga ti kazahstanci plaćaju 100 000 godišnje

"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
Begbie
  • Begbie
  • Advanced Member Topic Starter
2014-02-10T22:49:28Z
Originally Posted by: boksač 

Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: bero 

Nadam se američkom HW prvaku, jer jedino to znači vraćanje globalne popularnosti kao nekad (ili barem donekle).

bas,...in my profesional opinion(:)20 ) klitcko braca su razjebali tesku kategoriju,ne direktno no kroz njihovu menadzment kompaniju koja ih je maksimalno sponzirala.zadnji teskas sa jakim sponzorima je bio lenox ,poslije njega su ostali teskasi koji su bili pred pemzijom i mladji koji su bili bez sponzora,...njemci i britanci su uskocili tu vidjevsi sansu da otvore jako trziste na evropskom podrucju i dobili smo drugorazredne teskase kojima su imena uvecana specijalno za svaki specificni boks event ,kante koje su dosad boksale na pre events u lokalnim londonskim barovima..narocito su mi se dopadali njemacki eventi gdje se dva njemca boksaju i tu opet opale njemacku himnu u smislu prdi baba nek je vishe buke....nadam se da se teska kategorija popraviti sad kad se izgubi dominacija u evropi(njemacka,engleska) .....

oprosti ali nevirujem šta čitam

ti švabama spočitavaš stvari u kojima su ameri daleko najljigaviji
a šta se drugorazrednih teškaša tiče, šta ne ulete prvorazredni američki teškaši pa ne razjebu "evropljane" tj ruse

Slažem se da su ameri još ljigaviji po tom pitanj i nema smisla zamjerati samo njemcima a ne i amerima.

Mislim da ne može nitko dobiti Wladimira ni Vitalija da se još bori.
Njihova obrana je toliko nedostižna za protivnike a i fizički su superiorniji da ne vidim tu previše prostora.
Pulev je najozbiljniji ali bojim se da kao i Wilder, Joshua ili bilo tko da nema tog kapaciteta za to dobiti
Tyson Fury je jedini fizički sigurno konkurentan i mogao bi tu parirati ali mu je tehnika preslaba a i dosta je spor. Haye je sigurno najtalentiraniji ali u onoj borbi se nije baš pokazao.

Joshua je jos mlad,tek je zapoceo profi karijeru tak da sumnjam da ce se ikad borit s Klitschkom...al mozda cak i oce jer kolko sam citao vec ga sad njegovi menađeri hoce sparit sa Chisorom ili Furyem sto je po meni velika greska
Neodgovorni
2014-03-17T12:35:16Z
Proguglao sam tog Wildera. Jeste vidjeli kakva ramena ima lik? :)33
Begbie
  • Begbie
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-05-07T19:53:08Z
Originally Posted by: Begbie 

Originally Posted by: karl anal 

Originally Posted by: Zatoichi 

Originally Posted by: bero 

Nadam se američkom HW prvaku, jer jedino to znači vraćanje globalne popularnosti kao nekad (ili barem donekle).

bas,...in my profesional opinion(:)20 ) klitcko braca su razjebali tesku kategoriju,ne direktno no kroz njihovu menadzment kompaniju koja ih je maksimalno sponzirala.zadnji teskas sa jakim sponzorima je bio lenox ,poslije njega su ostali teskasi koji su bili pred pemzijom i mladji koji su bili bez sponzora,...njemci i britanci su uskocili tu vidjevsi sansu da otvore jako trziste na evropskom podrucju i dobili smo drugorazredne teskase kojima su imena uvecana specijalno za svaki specificni boks event ,kante koje su dosad boksale na pre events u lokalnim londonskim barovima..narocito su mi se dopadali njemacki eventi gdje se dva njemca boksaju i tu opet opale njemacku himnu u smislu prdi baba nek je vishe buke....nadam se da se teska kategorija popraviti sad kad se izgubi dominacija u evropi(njemacka,engleska) .....

oprosti ali nevirujem šta čitam

ti švabama spočitavaš stvari u kojima su ameri daleko najljigaviji
a šta se drugorazrednih teškaša tiče, šta ne ulete prvorazredni američki teškaši pa ne razjebu "evropljane" tj ruse

Slažem se da su ameri još ljigaviji po tom pitanj i nema smisla zamjerati samo njemcima a ne i amerima.

Mislim da ne može nitko dobiti Wladimira ni Vitalija da se još bori.
Njihova obrana je toliko nedostižna za protivnike a i fizički su superiorniji da ne vidim tu previše prostora.
Pulev je najozbiljniji ali bojim se da kao i Wilder, Joshua ili bilo tko da nema tog kapaciteta za to dobiti
Tyson Fury je jedini fizički sigurno konkurentan i mogao bi tu parirati ali mu je tehnika preslaba a i dosta je spor. Haye je sigurno najtalentiraniji ali u onoj borbi se nije baš pokazao.

Joshua je jos mlad,tek je zapoceo profi karijeru tak da sumnjam da ce se ikad borit s Klitschkom...al mozda cak i oce jer kolko sam citao vec ga sad njegovi menađeri hoce sparit sa Chisorom ili Furyem sto je po meni velika greska

Nije greška. Razmontirati će ih za cca godinu dana. Dečko je sve bolji a dobila je i masu a da brzinu nije izgubio. Demolirati će Chrisoru a za Klička mu treba jo 2 godine i par jačih mečeva.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-05-07T20:03:07Z
Originally Posted by: Neodgovorni 

Strašan nokauter i sve bolji ali čini mi se da ga kličko izbjegava. Jedini koji bi ga danas mogao ugroziti. još mu jedino malo mase fali..
boksač
2014-05-07T20:09:43Z
Originally Posted by: GSP 

Strašan nokauter i sve bolji ali čini mi se da ga kličko izbjegava. Jedini koji bi ga danas mogao ugroziti. još mu jedino malo mase fali..

Pa po čemu to vidiš da ga izbjegava:)23 . Wilder nije imao ozbiljnijeg protivnika i svi mu prigovaraju na to.
Strašan je nokauter ali ipak treba dobiti nekog iz vrha kategorije napokon.
BOXING IS THE ONLY SPORT YOU CAN GET YOUR BRAIN SHOOK,YOUR MONEY TOOK AND YOUR NAME IN THE UNDERTAKER"S BOOK.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-05-07T20:14:55Z

Originally Posted by: GSP 

Pa po čemu to vidiš da ga izbjegava:)23 . Wilder nije imao ozbiljnijeg protivnika i svi mu prigovaraju na to.
Strašan je nokauter ali ipak treba dobiti nekog iz vrha kategorije napokon.

Uopće ga ne spominje za mogućeg protivnika. Slažem se da mu treba netko iz top 5 ali kad to odradi onda valjda i zasluži biti prvi izazivač. Ne misliš valjda da su ovi zadnji kličkovi protivnici bolji od Wildera?Ajde Povetkin ok ali ostali bi sve nokautirao lakoćom
boksač
2014-05-08T05:30:40Z
Neka Wilder boksa sa malo boljima i onda ćemo o njemu.
BOXING IS THE ONLY SPORT YOU CAN GET YOUR BRAIN SHOOK,YOUR MONEY TOOK AND YOUR NAME IN THE UNDERTAKER"S BOOK.
pecho
2014-05-08T07:49:13Z
Wilder je dobar potencijal ali treba da nekik iz top 20 boksati prvo a ne sa kantama i sa vrlo starim borcima. Grade ga jako jako pazljivo jer je imao malo amaterskih meceva a i pokazao je sa nekik borcima u amaterima da ima dosta slabu bradu. Ali ima strasan udarac.
Jennings se meni svidja, takodjer i Perez, Takam i Ruiz ali nitko od njih nece boksati sa Klickom u njemackoj, to sigurno.
Jedino kad bi ga dovukli u ameriku onda da.
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
Begbie
  • Begbie
2014-05-08T10:17:52Z
Originally Posted by: pecho 

Wilder je dobar potencijal ali treba da nekik iz top 20 boksati prvo a ne sa kantama i sa vrlo starim borcima. Grade ga jako jako pazljivo jer je imao malo amaterskih meceva a i pokazao je sa nekik borcima u amaterima da ima dosta slabu bradu. Ali ima strasan udarac.
Jennings se meni svidja, takodjer i Perez, Takam i Ruiz ali nitko od njih nece boksati sa Klickom u njemackoj, to sigurno.

http://www.boxingnews24....klin-on-may-24th-on-hbo/  24.5 se bore jennings i perez volio bi pobjednika od njih vidjet sa wilderom, al ne vjerujem da ce doc do tog jer wilder ide na pobjednika stiverne arreola
Kekec
2014-05-08T10:29:25Z
Izgleda solidno Wilder ali tek treba vidjeti koliki mu je potencijal kada uleti netko malo ozbiljniji. Svakako ima nešto u njemu i skrenuo je pozornost na sebe.
GSP
  • GSP
  • Advanced Member
2014-05-08T19:31:37Z
Eto Arreol pa Jennings pa Kličko :)20
fanatic
2014-05-08T19:42:40Z
ovo me najviše veseli

Quote:

Novi vlasnik WBC-ovog pojasa kad-tad će morati u ring s Vladimirom, koji je najavio da planira ponovno sve pojaseve vratiti u vlasništvo obitelji Kličko. No po ovaj pojas Ukrajinac će najvjerojatnije morati u američki ring.

Kada? Ostaje za vidjeti, jer Vladimir prvo po nalogu federacije IBF mora dogovoriti borbu s Bugarinom Kubratom Pulevim. Tu je i nezaustavljivi Amerikanac Deontay Wilder, koji je po WBC pravilima prvi izazivač za novog subotnjeg svjetskog prvaka. U svakom slučaju, napokon će biti zanimljivo na teškaškoj boksačkoj sceni.

znači, boks se na velika vrata vraća u Ameriku :)36
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
pecho
2014-05-08T20:37:22Z
Originally Posted by: Begbie 

http://www.boxingnews24....klin-on-may-24th-on-hbo/  24.5 se bore jennings i perez volio bi pobjednika od njih vidjet sa wilderom, al ne vjerujem da ce doc do tog jer wilder ide na pobjednika stiverne arreola

Znam da, obojica su mi dragi ali u zadnjem mecu se vidlo kad je Perez se borio sa Takamom da nije tamo pishicki. Vidi se da ga muci sta se dogodilo Abdusalamovu.
Ima na dresu njegovo ime.
fanatic
2014-05-09T16:09:19Z
http://www.profightstore...a-provokatora/16852.aspx 

koji kreten. neznam jel ovo neka zajebancija ili šta, al ono, stvarno je idiot

no dobro, nije ni čudno da je istukao ovog malog, ionako mu je većina dosadašnjih protivnika lošija od ovog momka
pecho
2014-05-09T16:20:56Z
Originally Posted by: fanatic 

http://www.profightstore.hr/novosti/deontay-wilder-prebio-internetskog-trola-provokatora/16852.aspx

no dobro, nije ni čudno da je istukao ovog malog, ionako mu je većina dosadašnjih protivnika lošija od ovog momka

Taj mali kakoga ti zoves je charlie zelenof i ovakva sranja radi vec godinama, prije jedno 3 godine je izazvao u ring starog od floyda i kad ga je ovaj poceo lupati pazi covjek od 60 godina onda je pobjego van ringa i kad je okrenuo stari ledja onda je upao u ring i poceo ga lupati sa ledja da ne govorimo o drugim incidentima kojih ima pun kurac.
Vrijeda wildera jedno tri godine po twitteru i naziva ga na telefon, govori mu sranja za kcerkciu koja ima spinu bifidu, govorio mu je da crncuga.
Steta sta ga nije nokautirao zesce.
Zelenoffu je mjestou ludnici u kojoj je vec bio jer je uhodio neke poznate picke i sta ja znam.
fanatic
2014-05-09T16:37:35Z

Originally Posted by: fanatic 

http://www.profightstore.hr/novosti/deontay-wilder-prebio-internetskog-trola-provokatora/16852.aspx

Taj mali kakoga ti zoves je charlie zelenof i ovakva sranja radi vec godinama, prije jedno 3 godine je izazvao u ring starog od floyda i kad ga je ovaj poceo lupati pazi covjek od 60 godina onda je pobjego van ringa i kad je okrenuo stari ledja onda je upao u ring i poceo ga lupati sa ledja da ne govorimo o drugim incidentima kojih ima pun kurac.
Vrijeda wildera jedno tri godine po twitteru i naziva ga na telefon, govori mu sranja za kcerkciu koja ima spinu bifidu, govorio mu je da crncuga.
Steta sta ga nije nokautirao zesce.
Zelenoffu je mjestou ludnici u kojoj je vec bio jer je uhodio neke poznate picke i sta ja znam.

da, samo što je Wilder profesionalni sportaš i to boksač, pa bi trebao pazit koga ide udarat
Kekec
2014-05-09T18:03:58Z
Nepotreban incident.
Becks
2014-05-09T18:07:53Z
zašto, malo su sparirali i oke, pa i ovaj je imao obučene rukavice i bio spreman za borbu, to što je klasa optimist nije wilderov problem
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Similar Topics
Users browsing this topic