deda
  • deda
  • Advanced Member Topic Starter
2010-02-06T19:54:34Z
Vidim da se tamo odvijaju izvrsne borbe.
Šta mislite kako će Frane proći protivnici su izuzetno jaki?
Sretno Frane i uzmi kartu za Japan..... :)22 :)22
Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-06T20:19:44Z
http://www.protv.ro/live/ibu3.html 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bbbmarc
2010-02-06T20:35:55Z
mislim da je već možda i gotovo...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-06T23:02:50Z
Izgleda da je ovaj Rumunj Barbu osvojio, ima tu video kad spinning punchem ruši Radnića:
LINK 
- dr jupidu
deda
  • deda
2010-02-06T23:11:51Z
Izgleda da je ovaj Rumunj Barbu osvojio, ima tu video kad spinning punchem ruši Radnića:
LINK 

Da gadna greška sudaca, to je bio nedozvoljeni lakat u glavu.
Treba se vratit nakon onoga. To je teška sudačka greška i još bez upozorenja broji Frani.
Stvarno nas jebu nas Hrvate di god da jesmo. :)7
nofrx
2010-02-07T00:30:59Z
Laktom ga je srušio ovaj rumunj. Nepravda.
KW CHAMPION
The Miner
2010-02-07T01:44:58Z
Klasika...Domaci borci uvelike imaju prednost kod sudaca...Da budem iskren tako je Frane potpuno nezasluzeno pobjedio Portugalca u Dubrovniku 08´...
fanatic
2010-02-07T02:37:52Z
The Miner wrote:

Klasika...Domaci borci uvelike imaju prednost kod sudaca...Da budem iskren tako je Frane potpuno nezasluzeno pobjedio Portugalca u Dubrovniku 08´...

u Dubrovniku?
a i u Splitu je pobjedio jako sumnjivom sudačkom odlukom
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
deda
  • deda
2010-02-07T05:35:07Z
fanatic wrote:

The Miner wrote:

u Dubrovniku?
a i u Splitu je pobjedio jako sumnjivom sudačkom odlukom

Ne slažem se sa ovom izjavom jer sam glesao snimku mečeva i zbrojio bodove tako da je Frane zasluženo pobjedio.
Pustite glupe priće pogledajte cjeli meč i zbrojite bodove a u splitu je također bilo 3 koljena 1 nakon što je sudac rekao stop, dok je Frane bodovno bio bolji.
pero
  • pero
  • Advanced Member
2010-02-07T10:27:34Z
svaka čast frani kako se digo nakon nokauta i oporavio!!
drug
  • drug
  • Advanced Member
2010-02-07T14:23:41Z
Ne znam kako ovo sudac nije mogao vidjeti. Lakat vise nego ocito. sinoc sam gledao posljednji mec od Brestovca, na Eurosportu sa srpskim komentatorom, koji se kao i mi, cijelo vrijeme cudio onim extra rundama. Mozda kod nas bude sumnjivih odluka, al bogme, nisu ni ovi furešti bas od pravde.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2010-02-07T14:53:34Z
Radnićev protivnik je iz Rumunjske, a pogodite gdje je sjedište Collizion organizacije?
- dr jupidu
fanatic
2010-02-07T15:28:42Z
bero wrote:

Radnićev protivnik je iz Rumunjske, a pogodite gdje je sjedište Collizion organizacije?

u Španjolskoj? :)20
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2010-02-07T16:24:28Z
trebo ga je frane koljenom u jaja, da si kupi malo vremena. bilo bi fer
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
PAJCEK
2010-02-07T19:14:08Z
bero wrote:

u rodnom selu laszlo czenea?
"Osveta je ipak najsigurniji način da se postigne pravda."-Henry François Becque
expitbull
2010-02-07T19:38:17Z
ko 1. rumunj nije osvojia ovi turnir ,bija je bolji u finalu al sudci su dali pobjedu francuzu,pa je glavni sudac nakraju to ponistija te su podilili nagradu ,pa ce se za japan tuc opet ubrzo...:)23 ...a frani je udarac prosa mozda je cak i bolje da ga je bija blize pa je dobija laktom nrgo da je bija po metra dalje,pa da mu je sija puni spinning kick...nevirujem da bi se bas diga....al svaka cast nastavit mec posli ovoga...i jos jedna sansa za japan prosla...
Gigi2
2010-02-08T00:32:49Z
Svaka cast sta je uspio nakon onog nokdauna nastavit mec.
nofrx
2010-02-08T10:55:29Z
Svaka mu čast što je nastavio borbu. Ono je bio jak udarac laktom i to je jedan od najrazornijih udaraca, zato što se udara sa kosti, a ne rukavicom. Vidi se iz distance da je lakat u pitanju, iako je snimka loša.
KW CHAMPION
akvic
2010-02-08T13:14:42Z
meni je jedino žao što Zoraj i Borović ne dobivaju više ovakvih šansi, mislim da bi daleko dogurali
expitbull
2010-02-08T16:57:37Z
akvic wrote:

meni je jedino žao što Zoraj i Borović ne dobivaju više ovakvih šansi, mislim da bi daleko dogurali

jebiga...kad im se trner ne zove marko zaja...