FaceDesigner
2013-06-09T12:45:42Z
Mirko puši nokaute,Mino biva submitan.Zatvara se životni krug.
Mino penzija.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
fanatic
2013-06-09T13:34:37Z
dojma sam da je Minotaurova džija uvijek bila precijenjena samo što je u Pride-u konkurencija bila loša po tom pitanju pa je on briljirao. uvijek se pričalo kako je Mino najbolji džitser među teškašima, a realno je Werdum 3 klase iznad njega
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
FaceDesigner
2013-06-09T14:11:11Z
Originally Posted by: fanatic 

dojma sam da je Minotaurova džija uvijek bila precijenjena samo što je u Pride-u konkurencija bila loša po tom pitanju pa je on briljirao. uvijek se pričalo kako je Mino najbolji džitser među teškašima, a realno je Werdum 3 klase iznad njega

Fabricio je svijet za sebe u teškoj.Nitko nema rezultate u svjetskim prvenstvima i ADCC natjecanjima kao on,a da je uspješno izvršio prilagodbu na MMA.
Njemu uz bok u MMA stoje Maia i Jacare.

Roger i Magalhaes su vrhunski grappleri ali nemaju rezultate u MMA kao navedeni trojac.
Drysdale tek potpisao i ima tek 4-5 mečeva.
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
pasbrata
2013-06-09T14:21:32Z

kako ga vi serete to nije za vjerovat. rodrigo se zbog nesmotrenosti našao u lošijoj poziciji, a i dalje je aktivno radio dok bi 99% se čvrsto primilo u polugardi i ne puštalo koliko god ide. pogledaj malo prvu rundu.

FightKnight
2013-06-09T15:08:27Z
Originally Posted by: FaceDesigner 

Mirko puši nokaute,Mino biva submitan.Zatvara se životni krug.
Mino penzija.

Brendan schaub ko,mir odlicna borba koju je mogo i dobit,herman submission,werdum isto solidna borba u kojoj da je ostao na nogama vjerujem da bi imao 50:50 sanse za pobjedu.Solidan je mino jos uvijek,srcan,ide naprijed i finiser je..Pobjeda - poraz,pobjeda - poraz.Nije to toliko lose
Ina
  • Ina
  • Advanced Member
2013-06-09T15:14:09Z
Moć domaćeg terena - brazilski UFC borci vode 41-10 protiv stranaca | Zanimljivosti 
I murdered a rock, injured a stone, hospitalized a brick! I'm so mean I make medicine sick! - Ali
ive
  • ive
  • Advanced Member
2013-06-09T17:01:44Z
Originally Posted by: Ina 

Moć domaćeg terena - brazilski UFC borci vode 41-10 protiv stranaca | Zanimljivosti 

Vjerujem da su i borci namjerno upareni tako da su brazilski borci ili favoriti ili u najmanju ruku ravnopravni,plus domaci teren koji im puno znaci.
Sve je to dio biznisa
Kekec
2013-06-09T18:43:53Z
Zna se već dugo da je Werdum najbolji grappler kod teškaša i rezultati u bjj-u to i govore.
Maghales je svojedobno kritizirao Minotaurov grappling pa su se mnogi složili.
Sigurno je da je dobar ali ima boljih i eto jedan je Werdum!
TheTribe
2013-06-09T20:16:02Z
Jel minotaur tapkao (ja nisam vidio) ili je sudija prekinuo vidjevsi da se ne moze odbraniti...
Josip
2013-06-09T20:22:40Z
Originally Posted by: TheTribe 

Jel minotaur tapkao (ja nisam vidio) ili je sudija prekinuo vidjevsi da se ne moze odbraniti...

Mene to isto zanima.. imam osječaj koda mu je rekao da se predaje ili tako nešto :)23
Slash
2013-06-09T20:34:46Z
Originally Posted by: Josip 

Originally Posted by: TheTribe 

Mene to isto zanima.. imam osječaj koda mu je rekao da se predaje ili tako nešto :)23

Mislim da je Minotauro rekao da se predaje pa je Werdum pustio, Yamasaki je djelovao isto malo zbunjeno.
Borisstandup
2013-06-09T21:18:02Z
Usmena predaja je bila u pitanju. Zao mi je Minotaura i vidi se koliko mu je tesko pao ovakav poraz ali realno su najbolji dani iza njega i Werdum je opasan protivnk. Nisam ocekivao ovakav poraz ali sam ocekivao poraz Minotaura.
Werdum je zasluzio sansu za titulu a Minotauro oprostajnu borbu, radi se o jednom najvecih boraca svih vremena.
Zyxzed2
2013-06-10T02:07:51Z
Originally Posted by: Borisstandup 

Usmena predaja je bila u pitanju. Zao mi je Minotaura i vidi se koliko mu je tesko pao ovakav poraz ali realno su najbolji dani iza njega i Werdum je opasan protivnk. Nisam ocekivao ovakav poraz ali sam ocekivao poraz Minotaura.
Werdum je zasluzio sansu za titulu a Minotauro oprostajnu borbu, radi se o jednom najvecih boraca svih vremena.

upravo to!

ma odluc je predati odmah, bolje nego lom ruke....

jedino mi nije jasno, kako ce Werdum protiv Caina, ili JDS? JDS = pre brz, Cain = cardio,tempo machine. Po meni, više šanse ima protiv Caina - možda njemu moze prodati nesto kao Fedoru?:)23
FaceDesigner
2013-06-10T02:25:03Z
Originally Posted by: Zyxzed2 

Originally Posted by: Borisstandup 

upravo to!

ma odluc je predati odmah, bolje nego lom ruke....

jedino mi nije jasno, kako ce Werdum protiv Caina, ili JDS? JDS = pre brz, Cain = cardio,tempo machine. Po meni, više šanse ima protiv Caina - možda njemu moze prodati nesto kao Fedoru?:)23

Werdum ne mora mislit na ono na šta svi moraju mislit.Kako se obranit od rušenja i ajme majko šta ću kad me sruši.
Ali morat će mislit na ono na šta drugi ne moraju,a to je majko mila kako ću ga srušit ako nebude išao u parter sam.

Ako do tog meča dođe Cain bi trebao borbu držat u stojci i pogađat i probat nokautirat,ali i tu Fabricio ima zamke sa onim svojim glumljenjem nokdauna,a i nebi me čudilo da u nekom Cainovom naletu povuče guard i zaključa nešto.Uglavnom nije pametno rolat s Werdumom ni u kojem slučaju.
Sve u svemu mislim da je Fabricio za Caina jako opasan i da mu stilski ne odgovara nikako.

1000 posts 13.5.2012.

-karl anal
xnicked
2013-06-10T05:32:27Z

Ma da..Minotaurova džija precijenjena..submitao ga peterostruki prvak džije Werdum! :)
Uopće ne znam kak je taj Minotauro tako daleko dogurao svojim submissionima.
kanye
  • kanye
  • Advanced Member Topic Starter
2013-06-10T05:46:02Z

Rivalstvo ispred logike : Antonio "Bigfoot" Silva prozvao poluteškaša Thiaga Silvu  

Jupidjev komentar na taj članak s fejsa, slučajno vidijeh u koemntarima :)20 :Kategorije su za pi..... Najbolji su prvi ufc.... Nema kategorija,ako imas malo kila bavi se skejboardom.... :)20
travarica
2013-06-10T11:45:47Z
sjećam se kad su jednom nazvali card UFC "Knockout" a ono nijedan KO na kraju :)20

ovo su komotno mogli nazvat UFC on Fuel TV "Submission"

bero
  • bero
  • Advanced Member
2013-06-10T11:57:19Z
Originally Posted by: kanye 

Rivalstvo ispred logike : Antonio "Bigfoot" Silva prozvao poluteškaša Thiaga Silvu  

Jupidjev komentar na taj članak s fejsa, slučajno vidijeh u koemntarima :)20 :Kategorije su za pi..... Najbolji su prvi ufc.... Nema kategorija,ako imas malo kila bavi se skejboardom.... :)20

e ovo je Jupi u naj izdanju, haha :)18

pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
ksian
2013-06-10T13:15:28Z
Mislim da Werdum može tapirati svakog borca u UFC-ovoj teškoj kategoriji, i da apsolutno zaslužuje šansu za pojas. Tukao je legende Fedora, Minotaura, nedavnog contendera Bigfoota i nezgodnog Nelsona. lzgubio je od Allistaira, koji je tu bio na nekom svom vrhuncu, doduše, tu su obojica odradili jedan ziheraški meč.

Kad kažem sve, mislim i na sadašnjeg prvaka, s tim da je, tu, naravno, problem za Werduma kako preseliti borbu na pod. Ali čovjek ima vrhunsku džiju, strašno dobro osjeća borbu dolje, i jako je lukav. Rolao sam se sa čovjekom koji bi me tapirao za manje od pola minute, i on mi je to objasnio ovako: i mene moj trener tako brzo tapira, a njega Werdum još brže.

Dakle, postoji područje koje je totalno njegovo, završe li na podu, džabe je Cainu i gornja pozicija i snaga i kondicija, ovaj će ga zavrnuti. Takav je sport, jedan borac može izaći iz borbe totalno razbijen, drugi bez ogrebotine, a svejedno će ovaj zgaženi izać kao pobjednik. Naravno da je jako teško srušiti rvača kao što je Cain, i koji baca onako jako low kickove i šake. Ali uspije li u tome, dovoljno mu je par minuta da riješi stvar.

Uhvatiti se sa Werdumom na podu dođe na isto kao i dohvatiti sa anakondom. Nije mi nešto simpatična njuška ali je zajeban borac i jako ga cijenim.

Cro_Core
2013-06-10T13:49:47Z
Originally Posted by: ksian 

Mislim da Werdum može tapirati svakog borca u UFC-ovoj teškoj kategoriji, i da apsolutno zaslužuje šansu za pojas. Tukao je legende Fedora, Minotaura, nedavnog contendera Bigfoota i nezgodnog Nelsona. lzgubio je od Allistaira, koji je tu bio na nekom svom vrhuncu, doduše, tu su obojica odradili jedan ziheraški meč.

Kad kažem sve, mislim i na sadašnjeg prvaka, s tim da je, tu, naravno, problem za Werduma kako preseliti borbu na pod. Ali čovjek ima vrhunsku džiju, strašno dobro osjeća borbu dolje, i jako je lukav. Rolao sam se sa čovjekom koji bi me tapirao za manje od pola minute, i on mi je to objasnio ovako: i mene moj trener tako brzo tapira, a njega Werdum još brže.

Dakle, postoji područje koje je totalno njegovo, završe li na podu, džabe je Cainu i gornja pozicija i snaga i kondicija, ovaj će ga zavrnuti. Takav je sport, jedan borac može izaći iz borbe totalno razbijen, drugi bez ogrebotine, a svejedno će ovaj zgaženi izać kao pobjednik. Naravno da je jako teško srušiti rvača kao što je Cain, i koji baca onako jako low kickove i šake. Ali uspije li u tome, dovoljno mu je par minuta da riješi stvar.

Uhvatiti se sa Werdumom na podu dođe na isto kao i dohvatiti sa anakondom. Nije mi nešto simpatična njuška ali je zajeban borac i jako ga cijenim.

Sve stoji što si rekao, ali po ovome što sam vidio Werdum mora još puno radit. Zapuhat se onako u prvoj rundi sa 37-godišnjim veteranom bi ga trebalo zabrinut. Kontam da se nije borio godinu dana ali ako ide po title shot onda mu cardio mora biti najbolji ikad ako mislim napravit nešto.

Jedino se ne bih složio oko ovog dijela:"džabe je Cainu i gornja pozicija i snaga i kondicija, ovaj će ga zavrnuti" a reći ću ti zašto. Cain STALNO radi dok je gore. On ne radi neke pauze jer njegov G'n'P je kao na traci. Da bi nešto "zavrno" ti moraš napraviti neke predradnje, neku pripremu. Sa Cainom toga nema jer mu šake ne miruju, već samo rade-rade-rade kao mašina.

Ne kažem da je Werdum bez šanse ali mislim da prvenstveno mora dovest cardio u red jer ovako će za Cain-a ili JDS-a bit topovsko meso.