wildboy
2013-01-16T19:29:50Z
Ima netko da je nedavno osnivao klub? što treba za mma klub?
Kamatar87
2013-01-16T20:13:38Z
Originally Posted by: wildboy 

Pare...sve drugo je relativno...
wildboy
2013-01-16T20:29:26Z
Originally Posted by: Kamatar87 

kolliko para? 🙂
Kamatar87
2013-01-16T22:30:41Z

Originally Posted by: Kamatar87 

kolliko para? :)

Ha....
Ovisi jel imas svoj prostor?
Kako je zeljeni prostor za osnutak kluba ureden...? Ventilacija, rasvjeta, ovlazivaci zraka itd...
Zelis li imati tatami, koliko debeo, koliko kvadrata...?
Zelis li imati ring, kavez, kojih dimenzija...?
Vrece, velicine, kruske, speedbagovi, lutke, pizdarije, kurac palac fokuseri, medicinke itd itd...

Uglavnom ima hrpa faktora tako da ne postoji univerzalni odgovor kolko para, od 1000 do 100000 kn 🙂
wildboy
2013-01-17T01:24:07Z
sve iman osim navedenog jer sam dobio prostor. meni treba samo tatami. ali kako da nabavim tatami? da tražim od općine ili se može nekako zaradit?
Kamatar87
2013-01-17T08:56:01Z

sve iman osim navedenog jer sam dobio prostor. meni treba samo tatami. ali kako da nabavim tatami? da tražim od općine ili se može nekako zaradit?

Nisam shvatio ovaj zadnji dio sa zaradivanjem..?

Uglavnom, pomoc mozes trazit od opcine u svakom slucaju ali oni najcesce zahtjevaju da imas registriran neki obrt, udrugu, sportsko drustvo ili nesto pa da to ide preko ugovora a i nekako sumnjam da ce bas bit siroke ruke.. :)21

Mislim moras znat da je kod nas sve jako jako skupo i da nabijaju marze nemoguce za robu upitne kvalitete..
Kad sam ja kupovao tatami prije par godina, cijena je u RH bila od 100 do 350kn (po kvadratu) ovisno o debljini...
Vecinom ih imas od 1,5 do 3 cm..

No ako imas mogucnost nabaviti to izvana, sto sam ja tada napravio, mozes proc brutalno jeftino, tipa 1-4$ po kvadratnom metru istog kineskog tatamija koji ti prodaju kod nas...
http://www.alibaba.com/p...2946/eva_tatami_mat.html 
Konkretno moj tatami je tada putovao u skupnom kontejneru s igrackama za HR, medutim u meduvremenu su igracke propale pa ja vise bas i neznam nekoga tko to narucuje...

Eto to je to oko tatamija, a vecinom ide tako i za ostalu opremu (rukavice, vrece itd..)...
Kod nas su cijene otisle u nebesa a pitanje je jel to uopce original...
tj sve je isti kurac jer sve sije mali u pakistanu za dva dolara...:)12

Valjda sam pomogao... pozz
Stipe
2013-02-06T16:07:50Z
Otvoreni su upisi u UFK Trešnjevka, dvorana u Kustošiji (BK Gladijator).

Sve informacije možete vidjeti na www.ufktresnjevka.hr .

-Stipe
wfc world fraud champion
2013-02-07T03:52:28Z

poznam advokata u HR koji se bavi registracijama klubova. mislim da uzima 800kn, on ti sve odradi, a sto se tatamija tice, frend prodaje polovan
od 2 cm debljine i nesto opreme; vrece,rukavice i fokuseri, jer napusta dvoranu, pa mislim da se mozes s njim dogovoriti jeftino
Bosna je baksuzna zemlja; ima muslimane i piramide, al nafte jok.
Stisni zube. Budi muško, kao Janica.
Stipe
2013-03-07T13:18:12Z
Upisi u UFK Trešnjevka su zatvoreni, kapaciteti su nam popunjeni.

-Stipe
Stipe
2013-10-24T23:13:25Z
Velja
2014-05-29T04:47:18Z
Sninam sa našeg državnog, dobra montaža

Becks
2014-05-29T06:59:48Z
jebeno ste to organizirali i i napravili, prvo prvenstvo i odmah na najvišem nivou organizirano koliko se vidi, bolje od ovog našeg jedno 879x
pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Velja
2014-05-29T07:07:54Z
Da, mesecima smo se non stop dogovarali

Rođa, Gagi, pa onda ostali...ali je bilo jako dobro
stjenoviti
2014-05-29T07:46:56Z
Originally Posted by: Becks 

jebeno ste to organizirali i i napravili, prvo prvenstvo i odmah na najvišem nivou organizirano koliko se vidi, bolje od ovog našeg jedno 879x

Krasno podupireš rad i volontiranje naših ljudi... možda da uskočiš u pomoć pa podigneš razinu za barem 879x ili čak i više?

Što se Srba tiče, svaka čast, montaža videa izgleda dobro!
Kako to da niste radili natjecanje u ringu ili u oktogonu?

Lp

Becks
2014-05-29T08:00:28Z
pa govorim istinu, ovo je europa za nas... vidi 2 borilišta, za svako natjecanje se najavljuju po 2 borilišta, ne sjecam se iskreno da su ikad bila dva 😃, pogledaj im medalje npr, nemoj da sad slikam ove naše jadne, evo sve su mi pohrđale vec tu,

volontiranje? kome onda ode onih cca 10 000kn od koatizacija itd? pa od onih članarina kojima se plati savez koji potom nestane 😃 imam doma hrvačku knjižicu koju sam platio za jedno prvenstvo hrvatske, onda imam knjižicu od HGS koju sam isto platio za drugo prvenstvo i onda svake godine još članarinu kojih 120kn, ofc i taj savez nestao koliko vidim, sad bi jos trebali i pankration knjižicu sigurno isto kupiti, pa onda godišnju članarinu 😃

pozdrav velikom švedskom somelieru i keyboard ratniku Senadu koji nas sada prati kao gost (denis hanofer)
Velja
2014-05-29T08:21:15Z
Za prvi put je bilo dosta i borilište, očekivali smo i imali solidan broj takmičara, a ringa bi teško dva obezbedili...

Tako da za amaterski nivo nije bilo loše, sve je bilo po dogovoru u tri klase

Eventualno A klasa treba da radi ring, ove dve mogu i dalje na tatami

http://mmasavezsrbije.or...tatistika-MMASS-2014.pdf 
Diablo
2014-05-29T08:34:04Z
stvarno fenomenalno organizirano, svaka cast :)36
Slash
2014-05-29T09:01:12Z
Originally Posted by: Becks 

pa govorim istinu, ovo je europa za nas... vidi 2 borilišta, za svako natjecanje se najavljuju po 2 borilišta, ne sjecam se iskreno da su ikad bila dva 😃, pogledaj im medalje npr, nemoj da sad slikam ove naše jadne, evo sve su mi pohrđale vec tu,

volontiranje? kome onda ode onih cca 10 000kn od koatizacija itd? pa od onih članarina kojima se plati savez koji potom nestane 😃 imam doma hrvačku knjižicu koju sam platio za jedno prvenstvo hrvatske, onda imam knjižicu od HGS koju sam isto platio za drugo prvenstvo i onda svake godine još članarinu kojih 120kn, ofc i taj savez nestao koliko vidim, sad bi jos trebali i pankration knjižicu sigurno isto kupiti, pa onda godišnju članarinu 😃

Sve potpisujem 10x.
Na x turnira se najavljuje 2 - 3 tatamija ili čak strunjače, a dobiš jedan tatami direktno uzet iz dvorane tak da i ima još rupa po njemu (ajde, malo ga obrišu).
Medalje su mi najjače kod nas, jadno da jadnije ne može. Još je super dok je bio FILA logo gore, a turnir nebi prošao na najjadnije kriterije što se tiče FILA-e.

Ovo za kotizacije je definitivno istina, 80% turnira kod nas služi za pokupiti pare pa isti dan imaš od klinaca iz vrtića natjecanje pa do seniora i uz to još se ubace grappling i MMA isti dan pa za oboje moraš platiti kotizaciju ili barem 50% za drugi turnir, još ako si i junior i senior. A organizacija jadna da jadnija ne može biti. Svaka čast 20% drugih koji to naprave po nekim standardima kvalitete.
Ovo za knjižice je najsmješnije, jer kao obavezne su, a na pola turnira se došlo bez knjižice, bez lječničkog, pa čak ni vaga nije bila napravljena kako spada.

Tak da treba reći da je ovo europa za nas i više od toga (čast izuzecima).
Slash
2014-05-29T09:02:20Z
I ne pljujem jer sam zloban, ali ako ja platim 150 kn kotizacije za turnir, onda očekujem i neke standarde organizacije na što imam i pravo.
Becks
2014-05-29T11:47:48Z
Originally Posted by: Velja 

Za prvi put je bilo dosta i borilište, očekivali smo i imali solidan broj takmičara, a ringa bi teško dva obezbedili...

Tako da za amaterski nivo nije bilo loše, sve je bilo po dogovoru u tri klase

Eventualno A klasa treba da radi ring, ove dve mogu i dalje na tatami

http://mmasavezsrbije.or...tatistika-MMASS-2014.pdf 

kako ste selektirali borce za klase? što vam one točno znače?

btw ova statistika je super stvar :)36 :)36