nofrx
  • nofrx
  • Advanced Member Topic Starter
2009-11-11T18:18:42Z
Šta mislite ko će pobjedit? Ja navijam za Cotta
KW CHAMPION
Sponsor
DoKoske
2009-11-11T21:02:56Z
manny ftw
wash your feminine side clean off
Slash
2009-11-11T21:53:23Z
Cotto će ga nokautirat, nadam se.
nofrx
  • nofrx
  • Advanced Member Topic Starter
2009-11-11T22:15:34Z
Slash wrote:

Cotto će ga nokautirat, nadam se.

I ja se isto nadam. On mi je najdraži bokser. Ustvari on i Arthur Abraham su mi najdraži. Ali neće mu bit lako protiv Mannya.
KW CHAMPION
balooba
2009-11-12T02:37:30Z
mislim da ce ga many nadboksat....
weparHR
2009-11-12T10:16:56Z
balooba wrote:

Manny dobiva ak ide meč do kraja, ali mislim da bu ga Cotto rušil! Mislim da bu ipak došla do izražaja Cotto-va veća fizička snaga!
Slash
2009-11-12T23:24:12Z
weparHR wrote:

balooba wrote:

Manny dobiva ak ide meč do kraja, ali mislim da bu ga Cotto rušil! Mislim da bu ipak došla do izražaja Cotto-va veća fizička snaga!

I ja mislim.

Prije ili kasnije će ga Cotto pogoditi, a dok Manny dobi udarac pravog velteraša u naponu snage, ne vjerujem da će se dobro provesti.
Zatoichi
2009-11-13T02:16:59Z
mislim da nije vazno ko ce pobijediti,boks je vrlo dosadan zadnjih par godina i sad smo dosli do tog da se naizad dva super boksera bore ,svaki od njih ima srce ko kuca,ocekujem KO u 10 rundi a navijam za obadvojicu:)36 :)36 :)27
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
weparHR
2009-11-13T11:05:30Z
Zatoichi wrote:

mislim da nije vazno ko ce pobijediti,boks je vrlo dosadan zadnjih par godina i sad smo dosli do tog da se naizad dva super boksera bore ,svaki od njih ima srce ko kuca,ocekujem KO u 10 rundi a navijam za obadvojicu:)36 :)36 :)27

Skroz si u pravu!
!!!Jemt avatar!!! 🙂
weparHR
2009-11-13T11:06:12Z
Sorry, potpis, naravno!
bbbmarc
2009-11-13T14:52:29Z
moguće je da tijekom meča obojica poljube patos i da se vrate nakon toga
Spider
2009-11-13T15:12:03Z
bit če dobra borba!
see am a fighter this is what i bread, so you make boxing a sport but understand this is no game to me.
Zatoichi
2009-11-14T15:51:39Z
bbbmarc wrote:

moguće je da tijekom meča obojica poljube patos i da se vrate nakon toga

mozda cak i vise puta..ovo bi mogla biti jedna od tih historijskih borbi...samo se bojim kakvog lucky punch u prvoj,poslije prve mora biti zestoko
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Benjo
2009-11-15T05:59:44Z
ljudi moji zar nitko ne gleda???ja sam vec nakon prve dve runde odusevljen,prejeben mec!!!
DoKoske
2009-11-15T06:15:43Z
fino se peglaju
wash your feminine side clean off
Slash
2009-11-15T13:18:10Z
bbbmarc wrote:

we want floyd

http://profightstore.com...ovosti&detaljno=4258 

Svi žele to, osim Floyda! On samo želi novce, i neće se moći dogovoriti.

Jako dobra borba, ovaj Pacquiao je nevjerojatan. Čudi me kako je zadržao brzinu i snagu, a pomaknuo se tri kategorije gore u godinu dana. I može primit udarac, Cotto ga par puta fino pogodio, i ovaj samo dalje ide, tu sam znao da je gotovo. Mislio sam da će Cotto biti podređen, ali da će imati par dobrih udaraca koji će zaustaviti Pacmana, ali ovaj samo ide naprijed, mašina.

Cotto mora zaboraviti na Margarita i ostale borbe, najbolje mu je mirovina. Previše štete je primio u karijeri, puno teških borbi, mislim da nije vrijedno više riskirati.

Što se tiče Pacquiaoa, iako je osvojio titulu, nisam uvjeren da je najbolji velteraš danas. Ovo nije ni bila prava velter kategorija, već catch-weight.

Po meni bi se trebao boriti s pobjednikom Mosley - Berto borbe, ili s Margaritom ili Williamsom, i ako tu pobijedi, onda je zasigurno najbolji velteraš danas, iako ne vjerujem da će Roach to dopustiti, jako je pametan što se tiče Pacmanove karijere i biranja protivnika.

Sve u svemu, sedam titula u sedam kategorija, to je za povijest.
bbbmarc
2009-11-15T14:20:27Z
mannyeva brzina i preciznost to je nešto neviđeno, strašno

nekak mislim da će se manny penjat u velter samo zbog floyda, a da bi ostale mečeve radio ili u lakoj (guzman? demarco? valero?) ili u poluvelteru (khan, bradley, campbelll???)

Slash
2009-11-15T14:23:41Z
bbbmarc wrote:

mannyeva brzina i preciznost to je nešto neviđeno, strašno

nekak mislim da će se manny penjat u velter samo zbog floyda, a da bi ostale mečeve radio ili u lakoj (guzman? demarco? valero?) ili u poluvelteru (khan, bradley, campbelll???)

Ako nebude Floyda, možda će u velteru raditi s Mosleyem (ako dobi Berta, btw kakav je taj Berto borac?). Ili to, ili u poluvelteru, možda Marquez opet?

Ne vjerujem da bi išao protiv Margarita ili Williamsa u velteru, protiv Clotteya još nekako... Ali protiv prve dvojice, Roach nebi nikad pristao, ili bi tražio neki catch-weight u kojem bi poginuli obojica prije nego bi skinuli kile.
Users browsing this topic