Cain
  • Cain
  • Advanced Member Topic Starter
2013-01-30T15:15:43Z
UserPostedImage

UFC 156: ALDO VS. EDGAR
Date: February 2, 2013 7:00 PM EST
Venue: Mandalay Bay Events Center
Broadcast: Pay-per-view, FX and Facebook

MAIN (Pay-per-view, 10 p.m. ET)

Jose Aldo vs. Frankie Edgar - for featherweight title

Rashad Evans vs. Antonio Rogerio Nogueira
Alistair Overeem vs. Antonio Silva
Jon Fitch vs. Demian Maia
Joseph Benavidez vs. Ian McCall

PRELIMINARY (FX, 8 p.m. ET)

Evan Dunham vs. Gleison Tibau
Jay Hieron vs. Tyron Woodley
Bobby Green vs. Jacob Volkmann
Yves Edwards vs. Isaac Vallie-Flagg

PRELIMINARY (Facebook, 7 p.m. ET)

Chico Camus vs. Dustin Kimura
Edwin Figueroa vs. Francisco Rivera

Dana White UFC 156 video blog (Ep. 1)

http://www.profightstore...wn-za-ufc-156/12147.aspx 

UserPostedImage

UserPostedImage

Predicting the Fight-Night Bonuses for UFC 156
http://bleacherreport.co...ight-bonuses-for-ufc-156 

Francisco Rivera preps for UFC 156 fight with Edwin Figueroa, talks TUF Mex

UFC 156 PROS PICKS - Couture, Ortiz, Barry, M

UFC 156: Alistair Overeem Pre-Fight Interview

UFC 156: BIGFOOT: MY KEYS TO VICTORY

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
Sponsor
fist
  • fist
  • Advanced Member
2013-01-30T15:20:33Z
Odličan event! :)36
Borisstandup
2013-01-30T15:36:19Z
Bas je fenomenalan card
Joeseph Jones
2013-01-30T16:25:06Z
Tko ovo propusti plakat će
Đolo
2013-01-30T17:23:09Z
Mislim da ce Lil Nog vs Evans bit jako jako dobar mec.
Inace cijeli card je fenomenalan,jedva cekam
Seded
2013-01-30T19:50:33Z
Originally Posted by: Đolo 

Jedva čekam cijeli card, mislim da će biti zakon i da bi se moglo uplatiti koju kunu na kladionici. Po meni: Aldo, Evans, Overeem, Fitch i Benavidez.

Kako god, svakako navijam za Edgara i Nogueiru, ali mislim da nemaju prevelike šanse (posebno Lil Nog). Aldo je zvijer i teško vidim Edgara kako ga zaustavlja. Što se tiče Evansa, mislim da će borba izgledati nešto slično tipa Davis vs. Nogueira. Prilično dosadna borba u kojoj će Evans hrvanjem skupiti 30-27 odluku. Doista se nadam da će Nogueira uspjeti koliko toliko obraniti rušenja i s distance peglati Evansa.

Mislim da će Fitch izdominirati Maiu. Predobar je hrvač da bi ga Maia uhvatio u neki sub (uzeći u obzir da se radi o MMA borbi) ili rušio tek tako, a osim toga, Fitch je sasvim solidan jitser i teško vidim Maiu kao pobjednika. Fitch UD.

Ubereem... a šta da kažem, dobar je Silva, ali Overeem je jednostavno prevelik, prejak i ima predobar klinč za Silvu. Overeem by TKO, makar mi je Silva doista simpatičan i volio bih da ostavi dobar dojam.

Od ostalih su mi pickovi Volkmann svakako i Figueroa (malo nategnutno). Što vi mislite o kombinaciji: Figueroa, Volkmann, Fitch, Benavidez, Evans, Overeem i Aldo?
"It's not checkmate. The king has one more move."
D@vid1
2013-01-30T22:29:22Z
mislim da ce Evans i Fitch prijeci preko svojih protivnika samo tak. Aldo-Edgar nemam pojma, moja 2 ponajdraza borca, Aldo je ubojica no ipak je to Edgar,ovdje stvarno ne znam. Kad gledam kako Overem baca one kroseje pitam se jeli moguce s takvim udarcima promasit onoliku glavu no Bigffot me iznenadjuje jos od borbe s Arlovskim i nikad mu nisam pogodio borbu, tako da mislim da ce i sad iznenadit unatoc malim izgledima, Silva pobjedjuje!
D@vid1
2013-01-30T22:32:44Z
Originally Posted by: Seded 

Originally Posted by: Đolo 

Jedva čekam cijeli card, mislim da će biti zakon i da bi se moglo uplatiti koju kunu na kladionici. Po meni: Aldo, Evans, Overeem, Fitch i Benavidez.

Kako god, svakako navijam za Edgara i Nogueiru, ali mislim da nemaju prevelike šanse (posebno Lil Nog). Aldo je zvijer i teško vidim Edgara kako ga zaustavlja. Što se tiče Evansa, mislim da će borba izgledati nešto slično tipa Davis vs. Nogueira. Prilično dosadna borba u kojoj će Evans hrvanjem skupiti 30-27 odluku. Doista se nadam da će Nogueira uspjeti koliko toliko obraniti rušenja i s distance peglati Evansa.

Mislim da će Fitch izdominirati Maiu. Predobar je hrvač da bi ga Maia uhvatio u neki sub (uzeći u obzir da se radi o MMA borbi) ili rušio tek tako, a osim toga, Fitch je sasvim solidan jitser i teško vidim Maiu kao pobjednika. Fitch UD.

Ubereem... a šta da kažem, dobar je Silva, ali Overeem je jednostavno prevelik, prejak i ima predobar klinč za Silvu. Overeem by TKO, makar mi je Silva doista simpatičan i volio bih da ostavi dobar dojam.

Od ostalih su mi pickovi Volkmann svakako i Figueroa (malo nategnutno). Što vi mislite o kombinaciji: Figueroa, Volkmann, Fitch, Benavidez, Evans, Overeem i Aldo?

Silva je veci, fizicki su tu negdje, klinc Overem ima bolji zbog koljena ali i Silva je tu strava pa sumnjam da ce bit problema u tom podrucju. Overem ima veliku prednost zbog KO snage i nista vise, tako da se bojim da ce mu razbit glavu kao pinatu!

Borisstandup
2013-01-30T22:37:43Z
Volio bi da Edgar pobijedi, ako on ne dobije Alda a onda stvarno i ne znam tko ga vise moze dobiti.
Aldo je dominantan prvak, vec pomalo izgleda i nepobjedivo, nadam se da ce Edgar nesto promijeniti, definitvno ima kondiciju na svojoj strani.

Evans ce na hrvanje dobiti Noga a vjerujem da ce isto tako i Fitch dobiti, i ako Maia otkad je u welteru djeluje odlicno.

Mislim da ce Overrem ovo dobiti, i ako mu je bolje da sto prije to proba rijesiti. Sto mec ide dalje, Silvi rastu sanse.

Svakako bi volio da Dunham pobijedi, mislim da je bolji borac od Tibau-a.
Benavidez i McCall je jako neizvjestan mec,to zaista ne znam kome dati prednost.

Zanima me Hieron i Woodley, to bi moglo biti zanimljivo.

Jedan od boljih evenata po imenima na cardu.
Xtream Couture
2013-01-30T23:03:23Z
Jose Aldo vs. Frankie Edgar - for featherweight title

Rashad Evans vs. Antonio Rogerio Nogueira
Alistair Overeem vs. Antonio Silva
Jon Fitch vs. Demian Maia
Joseph Benavidez vs. Ian McCall

Moj neki prediction. Maia je u velteru sasvim novi borac i mislim da će dobit Fitcha (ovo bi potencijalno mogla bit najdosadnija borba na main cardu). Aldo je veliki favorit i strašan je borac samo je pitanje kako je spreman nakon onog udesa, imao je nekih problema u oporavku. Ako bude 100% ne sumnjam u njegovu pobjedu, iako nema konkurencije mislim da je Edgar upao u ovu borbu totalno nezasluženo (nakon dva poraza u borbama za titulu dobija i treći u novoj kategoriji).
Evans bi "trebao" izdominirati Rogeria ali netreba podcjeniti Minora toliko, mogao bi iznenaditi.
Overeem također nakon dugog izbivanja iz natjecanja i suspenzije sigurno ima motiv više a i kvalitetniji je borac u svakom slučaju, mislim da neće imati toliko problema (ali što Mirko kaže, male rukavice i razmahivanje 120 kilaša, uvjek je moguće iznenađenje).

Card je extra dobar,samo da niko ne ispadne s njega!

Volio bi da Volkmann izgubi, nešto ga nemogu podnijet ni sekunde:)20
Seded
2013-01-30T23:03:27Z
Originally Posted by: D@vid1 

Silva je veci, fizicki su tu negdje, klinc Overem ima bolji zbog koljena ali i Silva je tu strava pa sumnjam da ce bit problema u tom podrucju. Overem ima veliku prednost zbog KO snage i nista vise, tako da se bojim da ce mu razbit glavu kao pinatu!

Nisam mislio "prevelik" u odnosu na Silvu, nego općenito. Znači, Silva ispred sebe neće imati duplo manjeg i fizički slabijeg Fedora, već Overeema koji je kao od stijene odvaljen.
Diablo
2013-01-30T23:18:49Z
male su mi kvote na favorite tako da cu stavit najvjerojatnije 50ak kuna na Maiu i Edgara. Tesko da ce oboje proc ali mi je zanimljivije za gledat kad imam neki ulog.

Maia - Fitch ce vjerojatno bit jebeno dosadan mec koji ide na odluku pa da me bar listic drzi nabrijanim, a Edgar mi je najdrazi borac pa srce kaze da dobiva...razum s druge strane isto kaze da Edgar dobiva...ali batine :)20

p.s. vidim da su kladionice debelo podcijenila Nogueiru...3.60 se isplati uzet. Evans je favorit, ali Nogueira ima dobar boks, jako dobar BJJ, GNP i top control. Bilo bi iznenadenje da Rashad ovo izgubi ali ne bi to bilo bas tako sokantno kao sto govore koeficijenti. Nogueira itekako ima cime parirati Rashadu 🙂!
D@vid1
2013-01-30T23:46:53Z

Nisam mislio "prevelik" u odnosu na Silvu, nego općenito. Znači, Silva ispred sebe neće imati duplo manjeg i fizički slabijeg Fedora, već Overeema koji je kao od stijene odvaljen.

da, ali Silvi nije prvi put da se susrece sa gorostasima, pogledaj Browna koliki je a Silva ga opet bez problema stisnuo uz ogradu i zamalo srusio da se Brown nije povukao za ogradu, Arlovski je prejak borac a sa Silvom se nije mogao nositi u klincu..,mislim da velicina u ovoj situaciji ne igra bitnu ulogu, dapace cak bih rekao da je na Silvinoj strani ali brzina i KO snaga je na Overemovoj, kad tom pridodamo ogromnu glavu koja se slabo krece onda je racunica jedostavna:Overem KO 1.r. no mislim da ce ga Silva bit strpljiv, malo ga mrcvarit,izmorit i zavrsit :)18 tj. bar se nadam!

Slash
2013-01-30T23:57:09Z
Originally Posted by: Xtream Couture 

Volio bi da Volkmann izgubi, nešto ga nemogu podnijet ni sekunde:)20

Ja baš suprotno, jedva čekam da pobijedi samo da čujem što će izvaliti poslije borbe :)20 :)20
Seded
2013-01-31T07:20:26Z

da, ali Silvi nije prvi put da se susrece sa gorostasima, pogledaj Browna koliki je a Silva ga opet bez problema stisnuo uz ogradu i zamalo srusio da se Brown nije povukao za ogradu, Arlovski je prejak borac a sa Silvom se nije mogao nositi u klincu..,mislim da velicina u ovoj situaciji ne igra bitnu ulogu, dapace cak bih rekao da je na Silvinoj strani ali brzina i KO snaga je na Overemovoj, kad tom pridodamo ogromnu glavu koja se slabo krece onda je racunica jedostavna:Overem KO 1.r. no mislim da ce ga Silva bit strpljiv, malo ga mrcvarit,izmorit i zavrsit :)18 tj. bar se nadam!

Nema mi nekog smisla uspoređivati Overeema i Brownea, Arlovskog (od 100 kg).

Overeem ne samo da je gorostas, nego je bolji od svih njih zajedno u klinču. Mislim da će ga Silva teško srušiti dolje, a u stand upu ima naviku primati udarce u glavu (Kyle, Cormier) što bi ga moglo skupo koštati protiv Overeema.

Živi bili pa vidjeli. Meni je Silva simpatičan i volio bih čak da dobije Overeema, ali bojim se da je to teško izvedivo, eventualno kasnije u borbi...

The Last Emperor
2013-01-31T08:45:39Z
Meni jedna stvar ne ide u glavu: Edgar koji je u najmanju ruku bio ravnopravan u većoj kategoriji prvaku i ujedno bivši prvak sad najednom ima jako male šanse sa identičnom težinom ko i prije protiv Alda koji je prvak niže kategorije. Znači po toj logici bi se Aldo trebao i morao prošetati lakom kategorijom, a i u velteru bi bio u top 3 ili ja nešto ne vidim?!
kanye
2013-01-31T08:50:38Z

Overeem ne samo da je gorostas, nego je bolji od svih njih zajedno u klinču. Mislim da će ga Silva teško srušiti dolje, a u stand upu ima naviku primati udarce u glavu (Kyle, Cormier) što bi ga moglo skupo koštati protiv Overeema.

Živi bili pa vidjeli. Meni je Silva simpatičan i volio bih čak da dobije Overeema, ali bojim se da je to teško izvedivo, eventualno kasnije u borbi...

Slažem se. Pa Overeem je puno, puuunoo snžniji od Brownea i Alrvoskog čak bi reako kao njih 2 skupa :)20 i nije neka usporedba. Mislim da će Overeem strpljiv čekati u standupu ko i u svkom meču načeti ga kojim middle kickom ili koljenom a poslati na pod bi ga mogao kombinacijom lijevi pa desni krošej jel stvarno teško će promašiti onu sporu veliku glavu.
D@vid1
2013-01-31T09:15:33Z

Brown je gorostas od 2m i 115 kg a Arlovksi je imao oko 110kg ali je bio jedan od fiicki jacih boraca. Slazem se da je Overem od objice jaci no zelim reci kako je Silva pokazao koliko je jaci u klincu od ove dvojice jakih boraca tako da se nekom logikom moze zakljucit da mu je fizicka snaga u rangu Overemove, to zelim objasniti! Malo se preuvelicava kretanje Silvine glave, ok primio je taj udarac od Kylea i pao od Cormiera ali sto je s Fedorom,Arlvoskim,Brownom? Svi brzi teskasi ali ga nisu uspjeli pogodit.Istina, Silva ima lose kretanje glavom i trom je no u tim borbama je pokazao koliko se dobro moze spremit i te nedostatke prikrit.
Ne znam, ovo izgleda kao cisti zicer za Overema zbog udaraca i Silvinog loseg kretanja glavom ali Silva uvijek iznenadi i te svoje nedostatke nekako prikrije, uglavnom vidjet cemo!
Borisstandup
2013-01-31T09:16:28Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

Meni jedna stvar ne ide u glavu: Edgar koji je u najmanju ruku bio ravnopravan u većoj kategoriji prvaku i ujedno bivši prvak sad najednom ima jako male šanse sa identičnom težinom ko i prije protiv Alda koji je prvak niže kategorije. Znači po toj logici bi se Aldo trebao i morao prošetati lakom kategorijom, a i u velteru bi bio u top 3 ili ja nešto ne vidim?!

Svako dizanje i spustanje kila nosi svoje.
Ja mislim da Edgar ima vece sanse nego sto se to prikazuje, ali je cinjenica da je Aldo veliki prvak i ne pokazuje puno slabosti.
Jedino je u mecu sa Hominickom u 5 rundi bio gotov ali i prije meca se znalo, da je bio na infuziji i da je na antibioticima.

Aldova buducnost je ionako u lakoj kao sto je i Benova u welteru, sve teze skidaju kile i oboje su prirodni za kategoriju vise. Aldo je vec i najvaio tako nesto.
D@vid1
2013-01-31T09:18:16Z
Originally Posted by: The Last Emperor 

u prvoj je bio u najmanju ruku ravnopravan, cak mrvicu bolji a u drugoj je imao cistu pobjedu. To je najveca sudska kradja u povijesti UFC za nikad oplakanog Edgara :)14...ovo boldano nije nista cudno, jednako bi GSP bio u top 5 vjerovatno i vise u MW, Anderson u LHW, Jones u HW itd. jedino Ben nebi prosao dobro u welteru jer je pravi prvak Edgarrrr!!!! Sala, vjerovatno bi i Ben bio medju boljima!
Users browsing this topic