mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T15:02:55Z
Ak su ih već oboje pozvali mogli su stavit Mirka sa Sylviom...to bi bilo kolko tolko zanimljivo. Sylvia je odradio dobar meč s Arlovskim
TheTribe
2012-12-10T15:04:41Z
a zamislite da izgubi crocop 😃 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta bi se tad pisalo po forumu! 😃
travarica
2012-12-10T15:15:04Z
http://www.fightsite.hr/intervjui/cro-cop 

Quote:

Je li K-1 i dalje u planovima ili ste se okrenuli drugim opcijama?

"Ono što je dobro jest da imamo nekoliko ponuda za iduću godinu i to od različitih eminentnih promocija. Sigurno ćemo u narednim danima sjest za stol i razraditi plan za iduću godinu. Nije naravno isključeno da jedna od opcija bude i nastup u K-1 promociji. To dolazi u obzir iako mi je s krajem 2012. istekao ugovor s njima. Dvije ili tri promocije su zainteresirane da se borim za njih, a odabrat ću najbolju opciju."

Glory?

Quote:

Povratak u UFC? Je li i to opcija?

"Najprije je bitno da mi sami imamo razrađen kvalitetan plan za iduću godinu ili dvije dana, a onda, ako stigne prava ponuda, sve opcije su moguće. Pogotovo ako je ponuda atraktivna poput one UFC-a. To je sigurno nešto o čemu treba razmisliti. Povratak u najjaču svjetsku MMA promociju je sigurno privlačan."

UFC?

bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-10T15:18:37Z
mark wrote:

Ak su ih već oboje pozvali mogli su stavit Mirka sa Sylviom...to bi bilo kolko tolko zanimljivo. Sylvia je odradio dobar meč s Arlovskim

Japancima ne, Sylvia tamo nije nikakvo ime.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
thelovacluka
2012-12-10T15:19:22Z
travarica wrote:

http://www.fightsite.hr/intervjui/cro-cop 

Quote:

Je li K-1 i dalje u planovima ili ste se okrenuli drugim opcijama?

"Ono što je dobro jest da imamo nekoliko ponuda za iduću godinu i to od različitih eminentnih promocija. Sigurno ćemo u narednim danima sjest za stol i razraditi plan za iduću godinu. Nije naravno isključeno da jedna od opcija bude i nastup u K-1 promociji. To dolazi u obzir iako mi je s krajem 2012. istekao ugovor s njima. Dvije ili tri promocije su zainteresirane da se borim za njih, a odabrat ću najbolju opciju."

Glory?

Quote:

Povratak u UFC? Je li i to opcija?

"Najprije je bitno da mi sami imamo razrađen kvalitetan plan za iduću godinu ili dvije dana, a onda, ako stigne prava ponuda, sve opcije su moguće. Pogotovo ako je ponuda atraktivna poput one UFC-a. To je sigurno nešto o čemu treba razmisliti. Povratak u najjaču svjetsku MMA promociju je sigurno privlačan."

UFC?

nebreš ti njega. to je bukva, armirani beton :D

ja ga podržavam jbg. al mora ovog sljedećeg natamburati da malo krvi osjeti 😃
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
fanatic
2012-12-10T15:21:27Z
katastrofa!!! freak show i ništa drugo
"I was in Las Vegas when the Nogueira brothers first touched down in America. There was a bus, this is a true story. There was a bus that pulled up to a red light, and Little Nog tried to feed it a carrot, while Big Nog was petting it. He thought it was a horse"
FightKnight
2012-12-10T15:25:54Z
mark wrote:

Problem je sto bi Mirko "atraktivno" izgubio..Trenutno ide linijom manjeg otpora,popravit skor malo,srretno zavrsit karijeru.Spominjat da je bio najbolji 2006,a poslije toga ga nije bas posluzila sreca (nekih 6 godina :)38 ) i to je to.Bice Mirko zadovoljan s tom slikom...
Satrap
2012-12-10T15:31:45Z
thelovacluka wrote:

travarica wrote:

UserPostedImage

:)20

:)20
FightKnight
2012-12-10T16:10:44Z
Što znate o protivniku Shinichi Suzukawi?

"Iskreno govoreći, bio sam toliko fokusiran na treninge i na tu završnicu K-1 sezone, da se nisam zamarao nikakvim imenima. Sada, kada je jasno da od toga neće biti ništa, drago mi je da ću negdje nastupiti. Prvo mi je menadžer javio da se borim protiv olimpijskog protivnika Satoshija Ishija što mi je bilo posebno drago jer se radi o vrlo renomiranom domaćem borcu. Na kraju su promijenili protivnika, no i to je OK. Nema kalkulacija u meču, cilj mi je kao i obično, što prije završiti dvoboj i nokautirati protivnika."

Moguc je i nokaut 😃
balkanbomber
2012-12-10T16:11:29Z
mark wrote:

To će bit u maloj dvorani,teško da će on dobit neke velike novce za ovo pa je ovo svojevrsna degradacija imena i karijere.

necu da se ubacivam u neke bezmislene diskusije, ali ovo je opet vintage mark, odmah pricas o nekim gledateljima i o nekim zaradama...
On je čovjek jako dobar momak!
travarica
2012-12-10T16:40:56Z
balkanbomber wrote:

mark wrote:

To će bit u maloj dvorani,teško da će on dobit neke velike novce za ovo pa je ovo svojevrsna degradacija imena i karijere.

necu da se ubacivam u neke bezmislene diskusije, ali ovo je opet vintage mark, odmah pricas o nekim gledateljima i o nekim zaradama...

on je doktor financija na pfs-u slično ko što je jupidu doktor MMA-ja :)20
Seded
2012-12-10T17:15:00Z
Cirkus koji me ne zanima ni najmanje. Mirka razumijem, došao je po finu lovu za NYE, a pošto love nikad dosta... zašto ne?
"It's not checkmate. The king has one more move."
bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-12-10T17:16:57Z
Da, da, nikog ko fol ne zanima, a svi ćete gledat kao i uvijek. Koga vi zavaravate :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Seded
2012-12-10T17:22:18Z
Naravno da ću/ćemo pogledati, ali više radi tradicije, a ne interesa.

Ionako će ga Mirko nalupati nešto tipa Mizuna, pokupit prnje i ća s punim džepom. :)30
"It's not checkmate. The king has one more move."
xnicked
2012-12-10T17:28:03Z
thelovacluka wrote:

Ko od nas tu ne bi obukao crvene gaćice i hrvao se (glumio da se bori) sa nekim tipom za 20 000 - 30 000 $ ?

Ne kužim kako postupci nakon vrhunca karijere mogu umanjiti uspjeh u najboljim godinama? ako npr podigneš 200 kg u mrtvom dizanju i nakon toga se totalno opustiš i ne možeš dignuti niti 50, kako će to obrisati onaj trenutak dok si podignuo 200?
neće, ti si čovjek koji bude uvijek mogao reči: "Ja sam podignuo 200 kg"

A Mirko bude uvijek mogao reči : !Ja sam osvojio PRIDE OWG, ja sam popularizirao sport u svojoj državi, ja sam sam postigao sve to."

Bravo čovječe..tko god da jesi. S ovim si poklopio sve ostale mudrijaše i ovaj topic skupa s njima
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T17:30:00Z
travarica wrote:

balkanbomber wrote:

mark wrote:

on je doktor financija na pfs-u slično ko što je jupidu doktor MMA-ja :)20

A o cem drugom....šta se ima o cirkuskom meču posebno pričati? Taktici,timu,treningu? BTW vidio sam prek vikenda Mirka ispred jednog zg restorana...pripreme izgleda odlično napreduju:)18
Black Arrow
2012-12-10T20:32:21Z
mark wrote:

BTW vidio sam prek vikenda Mirka ispred jednog zg restorana...pripreme izgleda odlično napreduju:)18

Stvarno je to krajnje neozbiljan pristup tokom priprema prosetati vikendom kroz grad...:)22
benki
2012-12-10T20:44:29Z
TheTribe wrote:

a zamislite da izgubi crocop 😃 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sta bi se tad pisalo po forumu! :D

Pa I nije tesko zamislit,prvo Svako može izgubiti od svakoga(slučajno) a i bez toga se zna da Mirko nemoze ništa ako ga ovaj baci na pod i sjedne na njega,Mirku je najveći problem sta nema partera, niti jiujicua !
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-12-10T21:00:15Z
Black Arrow wrote:

mark wrote:

BTW vidio sam prek vikenda Mirka ispred jednog zg restorana...pripreme izgleda odlično napreduju:)18

Stvarno je to krajnje neozbiljan pristup tokom priprema prosetati vikendom kroz grad...:)22

Pripreme Na janjetini:)18 podcjenjivao je on i jake protivnike,u UfC skoro sve,kamoli neće ovog cirkusanta
FaceDesigner
2012-12-10T21:11:26Z
NYE u Japanu s Crocopom na TV-u je pun pogodak.Mega zvijezda+sumo borci,kečeri i lokalne zvijezde=dobitna kombinacija.
Inoki Bom Ba Ye 2012 će biti pun pogodak,šteta što mu nisu u MMA okvirima dali ozbiljnijeg protivnika.No povratak u Japan,dobra lova i laka pobjeda su dobar potez za Mirka.
Spremao se za K1 koji se neće desiti pa da ne propadnu mjeseci truda.Drago mi je što ćemo ga gledat,ne trebaju mu pauze u ovom stadiju karijere.Jedan high kick i brutalni finiš mogu mu dosta pozitivnog donjet za psihu.
Pobjede u K1 dosad nisu bile atraktivne ni efektne,možda ga ovo malo pokrene i izvuče iz niza od 3 poraza nokautom.
Priču o povratku u UFC ne treba komentirat,opet je pogubio kompas.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
Users browsing this topic