Silni
  • Silni
  • Advanced Member Topic Starter
2012-11-20T00:05:41Z
Uhvatio sam se neki dan prepirke s frendom i sumarum je otprilike ovakav: Ima li išta jače od MMA? Sedamdesetih je full contact bio majka svih borilačkih sportova. 90-ih je K-1 iznjedrio najjače ljude na svijetu s našim Cikatićem na čelu. Dvijetisućite su nam otkrile MMA bogove.

Što je slijedeće? Mogu li borilački sportovi podnjeti novi hibrid koji će koliko toliko biti u olimpijskom duhu, zakonit, gledljiv a uz minimum ljudskih žrtava? Ne pada mi ništa na pamet...
Sponsor
Reaktivac
2012-11-20T00:16:03Z
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-11-20T00:17:36Z
Nema sljedećeg...čak će i pravila ostat ovakva kakva su sad. Mislim da je to to. Boks i Mma tj. UfC jer nitko drugi nema šanse da im se približi iz raznih razloga. K1 je na izdisaju. Ostalo nije vrijedno spomena
hamush
2012-11-20T00:19:56Z
Reaktivac wrote:

MMA kao hibrid svih borilačkih sportova...

Možda jedino MMA s nekakvim oružjem od materijala da ne može izazvati smrtnu posljedicu...

daj ovo malo pojasni molim te, kako si to zamislio? 😃
Satrap
2012-11-20T00:21:43Z
Silni wrote:

Mogu li borilački sportovi podnjeti novi hibrid koji će koliko toliko biti u olimpijskom duhu, zakonit, gledljiv a uz minimum ljudskih žrtava? Ne pada mi ništa na pamet...

Možda one brojeve rundi u budućnosti budu nosili trannyji, ono, guzice, sise, uklonjena jabučica, a među nogama grba...
hamush
2012-11-20T04:06:44Z
midget tazer fighting...

ili

lesbian hair pulling mma..

ili

handicapped jelly pancrase
dr jupidu
2012-11-20T08:12:17Z
Silni wrote:

Uhvatio sam se neki dan prepirke s frendom i sumarum je otprilike ovakav: Ima li išta jače od MMA? Sedamdesetih je full contact bio majka svih borilačkih sportova. 90-ih je K-1 iznjedrio najjače ljude na svijetu s našim Cikatićem na čelu. Dvijetisućite su nam otkrile MMA bogove.

Što je slijedeće? Mogu li borilački sportovi podnjeti novi hibrid koji će koliko toliko biti u olimpijskom duhu, zakonit, gledljiv a uz minimum ljudskih žrtava? Ne pada mi ništa na pamet...

pa kao šta sam rekao...treba veličinu boksačkih rukavica nekako ostavit a dole prste ostavit slobodne s jako sašivenim i čvrstim djelom...

izbacit laktove

i onda nema nikakih razloga da se takav mma ne uvrsti pod obične sportove jer ima sve od svakog uobičajenog sporta
balkanbomber
2012-11-20T08:34:59Z
dr jupidu wrote:

pa kao šta sam rekao...treba veličinu boksačkih rukavica nekako ostavit a dole prste ostavit slobodne s jako sašivenim i čvrstim djelom...

mislim da je lakse da se jednostavno nepustaju pi*kice u mma koje se boje primit udarac, nego da se promijene rukavice koje su
se vec godinama pokazale kao najbolja opcija za ovaj sport... tu zapravo nema ni minimalno mjesta za raspravu...
On je čovjek jako dobar momak!
dr jupidu
2012-11-20T09:01:50Z
balkanbomber wrote:

dr jupidu wrote:

mislim da je lakse da se jednostavno nepustaju pi*kice u mma koje se boje primit udarac, nego da se promijene rukavice koje su
se vec godinama pokazale kao najbolja opcija za ovaj sport... tu zapravo nema ni minimalno mjesta za raspravu...

pričamo o mma koji bi se mogao lako legalizirat kao
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-11-20T09:03:24Z
hamush wrote:

Reaktivac wrote:

MMA kao hibrid svih borilačkih sportova...

Možda jedino MMA s nekakvim oružjem od materijala da ne može izazvati smrtnu posljedicu...

daj ovo malo pojasni molim te, kako si to zamislio? :D

http://www.profightstore...dog-brotherse/10986.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
bronson
2012-11-20T09:03:35Z
Klempo šah, kung fu nogomet, mma curling...mogućnosti su beskrajne dok god ima budala koje će to podržavat...uostalom tko bi reko prije 20 godina da će nešto što se odvija po podrumima Brazila i Amerike danas biti mainstream sport
dr jupidu
2012-11-20T09:23:44Z
besmislen topic u rubrici slobodne borbe
Reaktivac
2012-11-20T09:44:53Z
hamush wrote:

daj ovo malo pojasni molim te, kako si to zamislio? :D

Npr... udaranje gumenim dildacima po mma pravila... :)

Ili gadjanje japanskim kuglicama po PRIDE pravlima...

itd.. itd...
loreia
2012-11-20T13:03:03Z
hamush wrote:

midget tazer fighting...

:)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20 :)20
dr. Jupidu wrote: diskusting
thelovacluka
2012-11-20T13:14:49Z

WORLD CHESS BOXING CHMPIONSHIP
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
Satrap
2012-11-20T13:22:29Z
Reaktivac wrote:

itd.. itd...

Ovo mi se sviđa. A mogu se uvest i mješane borbe, npr Ronda Rousey vs Jon Jones, pa da ne idem u detalje, mislim da svi vidite gdje ovo ide... :)20
thelovacluka
2012-11-20T13:25:30Z
Satrap wrote:

Reaktivac wrote:

itd.. itd...

Ovo mi se sviđa. A mogu se uvest i mješane borbe, npr Ronda Rousey vs Jon Jones, pa da ne idem u detalje, mislim da svi vidite gdje ovo ide... :)20

ne ne ne...

ROnda vs Rampage, Jones, Rashad, Paul Daley VOL III.

:)20 :)20
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
dr jupidu
2012-11-20T14:02:05Z
misli li tko odvdje ozbiljno nešto predložit?

mislim da je za mma u hrvatskoj npr...bilo pametno ono šta samm predložio:

1. ulaganje pojedinaca tipa nas 100 po 1000 kuna i napravit organizaciju...svak ima dionicu

(mogu i klubovi kupit dionicu)

2. ulaganje klubova svak po određenu svotu .....

MISLIM DA JE OVO JAKO PAMETNA IDEJA I DA SVI ČINBENICI MMA U HRVATSKOJ SVAK NOVČANO SUDJELUJE I DA SE SKUPIT FINA PARA ZA POČETNI KAPITAL

SAMO JE STVAR VOLJE I ŽELJE I POVJERENJA I VJERE U MMA i u krajnjem slučaju svakoga u sebe

tko vjeruje u mma uložit će u ovako nešto

ja ulažem do 1.5 svojih 1000 kn

i ne zanima me tko će vodit tu organizaciju.al to je mog prilog vjere u mma

ILI ĆEMO VJEČITO KUKAT NA ORGANIZATORE I PLAKAT?

IMA VEĆ DOSTA KLUBOVA I POJEDINACA PA SE DA SKUPIT LIJEPA SUMA I SAMI RADIT EVENTE..PA AKO PROPADNEMO JBGA POKUŠALI SMO

AKO USPIJEMO SVAK IMA DIVIDENDE

P.S ako postoji vjera u npr moje poštenje u svezi novca mogu ja tu bit neka faca ....

ili izaberite već nekog

meni svajedno npr

p.s nemislim završit u remetincu:))

hamush
2012-11-20T15:17:22Z
Satrap wrote:

Reaktivac wrote:

itd.. itd...

idealni matchup:

Rousey vs Siffredi. to bi bio fajt do jaja.
bronson
2012-11-20T15:20:39Z
dr jupidu wrote:

misli li tko odvdje ozbiljno nešto predložit?

mislim da je za mma u hrvatskoj npr...bilo pametno ono šta samm predložio:

1. ulaganje pojedinaca tipa nas 100 po 1000 kuna i napravit organizaciju...svak ima dionicu

(mogu i klubovi kupit dionicu)

2. ulaganje klubova svak po određenu svotu .....

MISLIM DA JE OVO JAKO PAMETNA IDEJA I DA SVI ČINBENICI MMA U HRVATSKOJ SVAK NOVČANO SUDJELUJE I DA SE SKUPIT FINA PARA ZA POČETNI KAPITAL

SAMO JE STVAR VOLJE I ŽELJE I POVJERENJA I VJERE U MMA i u krajnjem slučaju svakoga u sebe

tko vjeruje u mma uložit će u ovako nešto

ja ulažem do 1.5 svojih 1000 kn

i ne zanima me tko će vodit tu organizaciju.al to je mog prilog vjere u mma

ILI ĆEMO VJEČITO KUKAT NA ORGANIZATORE I PLAKAT?

IMA VEĆ DOSTA KLUBOVA I POJEDINACA PA SE DA SKUPIT LIJEPA SUMA I SAMI RADIT EVENTE..PA AKO PROPADNEMO JBGA POKUŠALI SMO

AKO USPIJEMO SVAK IMA DIVIDENDE

P.S ako postoji vjera u npr moje poštenje u svezi novca mogu ja tu bit neka faca ....

ili izaberite već nekog

meni svajedno npr

p.s nemislim završit u remetincu:))

Dana je upravo tvito da već drhti od nove konkurencije