a ne,ja zivim u Massachusetts,imamo najteze zakone sto se tice nosenja oruzja,jedan od limita na novim pistoljima je :novi magazini nesmiju biti vise od 10 metaka..no ak pistolj moze da primi magazin koji je napravljen prije 1998 godine a prima 17 metaka onda nema problema...zakoni su nam sto se tice oruzja vrlo ostri i glupi...naprimjer ja sad mogu otici i bez ikakvog problema da kupim
OVO al ak nabavim magazin od 17 metaka 9mm napravit poslije 1998 za moj stoljpi,krsim zakon....tam gdje je hamush mozes da kupis sta hoces,sa il bez prigusivaca,kod mene su prigusivaci zabranjeni(neznam zasto,nista neprigusuju,mozda malo,al ni slucajno kao u filmovima)..btw,moj stoljpi je oko 600$ a ovo cudo gore na linku je izmedju 5000-7000$$$
sto se tice glocka,nisam neki fan,nemaju zastitnik za ruku,mislim na dio drske koji dodje izmedju palca i kaziprsta,..kad god sam pucal iz glocka,svaki put kad slide se povuce automatski nazad da izbaci cahuru,posjece me,to jest,napravi malu recku u kozi izmedju palca i kaziprsta,sto nije moguce da se desi na mom MP9,kao sto vidis na slici,kad uzmes pistolj,ruka tacno upadne ispod stitnika...glock je inace vrlo popularan u usa
Edited by user
2009-10-10T05:40:21Z
|
Reason: Not specified
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.