zarajan
  • zarajan
  • Advanced Member Topic Starter
2009-10-02T10:11:19Z
U nedjelju u 14 h Mirko ce gostovat u emisiji NU2 kod Stankovica ,pa da cujemo jel se nesto promjenilo u ovih zadnjih tjedan dana
Sponsor
Jupidu.
2009-10-02T10:14:54Z
zarajan wrote:

U nedjelju u 14 h Mirko ce gostovat u emisiji NU2 kod Stankovica ,pa da cujemo jel se nesto promjenilo u ovih zadnjih tjedan dana

to sam čekao

REPUBLIKA HRVATSKA: MMA DIPLOMA: DR JUPIDU
OVOM DIPLOMOM SE POTVRĐUJE DA DR JUPIDU OVLAŠTENI MMA PROCJENITELJ I TRENER
OVA DIPLOMA ODNOSI SE ISKLJUČIVO ZA MMA I SPECIFIČNE MMA FIZIČKE PRIPREME

SPLIT: 21.7.2007 GOD

hamush-prvak wc mma organizacije
maljky
2009-10-02T10:15:46Z
To ce mu biti trece gostovanje kod njega... bas me zanima sta ce reci...
ne treba mi sex... mene fax je... svakodnevno
Jupidu.
2009-10-02T10:23:06Z
stanković: zašto vas jupidu nepočme trenirat?

crocop: nisam navikao slušat,navikao sam da moji sparing partneri šute i razbijam ih na treningu..................
neda mi se ić s jupiduom u planinu i mučit se......... morao bih jesti puno voća i jupidu mi nebi dao da jedem proteine iz kesice.pa bih morao u ameriku na zvršne pripreme s top teškašima koji bi me previše stisli................neznam........ tad nebi mogao u privlaku na janjetinu i karte...
zaista neznam jesam li spreman na odricanje.....imam već dovoljno para

a i u inat internet sveznadarima koji su mi govorili da odem 20 dana završne pripreme u neki jaki kamp...

loreia
2009-10-02T10:32:58Z
Kad je vec odlucio dati interview, Stankovic je valjda najgori novinar za taj posao.
Pitat ce ga sve samo ne ono bitno o sportskoj karijeri.

Mislim, sta mene briga za Mirkovo misljenje o Jadranki Kosor ili Zokiju Milanovicu.
dr. Jupidu wrote: diskusting
Jupidu.
2009-10-02T10:34:52Z
loreia wrote:

Kad je vec odlucio dati interview, Stankovic je valjda najgori novinar za taj posao.

Mislim, sta mene briga za Mirkovo misljenje o Jadranki Kosor ili Zokiju Milanovicu.

ovaj put će puno više pričat o psihi i ufc-u...

bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-10-02T10:42:31Z
loreia wrote:

mislim da je logično da se drži njegove sportske karijere, i sve u vezi nje u zadnje vrijeme.
političku karijeru je okončao i tu temu su već prožvakali u prijašnja 2 puta.

a stanković mu se neće uvlačit nego će ić u glavu, tak da bi ovo moglo bit zanimljivo.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Jupidu.
2009-10-02T10:48:04Z
bero wrote:

loreia wrote:

mislim da je logično da se drži njegove sportske karijere, i sve u vezi nje u zadnje vrijeme.

a stanković mu se neće uvlačit nego će ić u glavu, tak da bi ovo moglo bit zanimljivo.

stanković ima prostora da crocopa može isprovocirat na fajt uživo ako želi..:))))

loreia
2009-10-02T10:53:26Z
bero wrote:

Logika i Stakovic ne idu u istu recenicu :)2

Taj je debil imao neki dan gradonacelnika Splita u studiju i umjesto da razgovaraju o problemima ovog grada (a grad je u kolapsu totalnom), on uhvati podjebavat sirovinu o pitanjima hoce li mu zet biti srbin.

Ma boli me k*c za njegovog zeta i za Stankovicevu potrebu za jefitinin skandalom, ako imas gradinacelnika Splita, onda razgovaraj o faking Splitu.
Isto tako, ako imas sportasa, onda ga pitaj o njegovoj sportskoj karijeri, a ne kao zadnji pit da Mirko prica sto misli o gej brakovima... WTF!?!?

Osim toga, ako s gostom razgovaras u opustenoj atmosferi, puno ces vise dobiti od njega, nego kad mu skaces u oci...
dr. Jupidu wrote: diskusting
Jupidu.
2009-10-02T11:07:27Z
loreia wrote:

bero wrote:

Logika i Stakovic ne idu u istu recenicu :)2

Taj je debil imao neki dan gradonacelnika Splita u studiju i umjesto da razgovaraju o problemima ovog grada (a grad je u kolapsu totalnom), on uhvati podjebavat sirovinu o pitanjima hoce li mu zet biti srbin.

Ma boli me k*c za njegovog zeta i za Stankovicevu potrebu za jefitinin skandalom, ako imas gradinacelnika Splita, onda razgovaraj o faking Splitu.
Isto tako, ako imas sportasa, onda ga pitaj o njegovoj sportskoj karijeri, a ne kao zadnji pit da Mirko prica sto misli o gej brakovima... WTF!?!?

Osim toga, ako s gostom razgovaras u opustenoj atmosferi, puno ces vise dobiti od njega, nego kad mu skaces u oci...

gledanost govori sve..... tko tebe i mene pita..............
stanković mora ostat svoj...........jebga

nekper
2009-10-02T11:08:33Z
u koliko sati je emisija? :)20
bero
  • bero
  • Advanced Member
2009-10-02T11:11:42Z
Aco ga bar neće pitat ista dva pitanja koja drugi njegovi kolege ko papagaji ponavljaju...
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
fist
  • fist
  • Advanced Member
2009-10-02T11:12:54Z
nekper wrote:

u koliko sati je emisija? :)20

I koji dan?:)23 :)22 :)24
Jupidu.
2009-10-02T11:15:17Z
u nedjelju..al ne u 2 h već popodne u 14 h....

nekper
2009-10-02T11:17:15Z
bero wrote:

Aco ga bar neće pitat ista dva pitanja koja drugi njegovi kolege ko papagaji ponavljaju...

točno to i bas zato bi moglo bit zanimljivo
bbbmarc
2009-10-02T11:24:42Z
poznavajući acu... što je fakt... i općenarodni karakter emisije - sumjnam da će se radit neke velike analize i prava pitanja vezana uz karijeru

al zato bit će acinih macho pitanja, bit će ziher koga podržava u predsjedničkoj utrci, kaj misli o hepu, hžu, podravci, kako na njega gledaju babe s placa i slično

ako tome dodamu mirkovu legendarnu otvorenost i komunikativnost u općenju s medijima,... čeka nas 60 minuta čiste dosade :)40
ive
  • ive
  • Advanced Member
2009-10-02T11:31:18Z
bbbmarc wrote:

poznavajući acu... što je fakt... i općenarodni karakter emisije - sumjnam da će se radit neke velike analize i prava pitanja vezana uz karijeru

al zato bit će acinih macho pitanja, bit će ziher koga podržava u predsjedničkoj utrci, kaj misli o hepu, hžu, podravci, kako na njega gledaju babe s placa i slično

ako tome dodamu mirkovu legendarnu otvorenost i komunikativnost u općenju s medijima,... čeka nas 60 minuta čiste dosade :)40

+1
Jupidu.
2009-10-02T11:56:04Z
e ovaj put će bit zanimljivije

stomp
2009-10-02T12:11:26Z
kako bilo da bilo,siguran sam da to neću propustit