Silni
  • Silni
  • Advanced Member Topic Starter
2012-07-17T11:44:32Z
http://www.profightstore...-predsjednika/10290.aspx 

Prema ovome, svi potezi nove garniture Ante Vičevića su neregularni i mogli bi se poništiti, počevši od PH pa do repke, izbornika itd...
Ajme pi:)20 darije...
Sponsor
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-07-17T11:57:33Z
ma jel to ovaj anđelak
http://www.nacional.hr/c...lnik-pod-zastitom-morh-a 

ma bitno da su maknuli ovog uzurpatora

baš me zanima šta anđa ima za reć
Quod non audit Vuco, penis non elevare.
pecho
2012-07-17T12:45:37Z
hahahahaah a jbt koja santa barbara 😃
There isnt a hard time invented that i cannot handle.
bbbmarc
2012-07-17T12:53:47Z
Silni wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/ministarstvo-uprave-ponistava-skupstinu-na-kojoj-je-ante-vicevic-izabran-za-predsjednika/10290.aspx

Prema ovome, svi potezi nove garniture Ante Vičevića je neregularno i mogli bi se poništiti, počevši od PH pa do repke, izbornika itd...

ne bi, jer nadležno tijelo im je dalo za pravo, sad je ta odluka poništena, ali se ništa neće, niti može primjenjivati unazad
evander
2012-07-17T16:09:03Z
bbbmarc wrote:

Silni wrote:

http://www.profightstore.com/novosti/ministarstvo-uprave-ponistava-skupstinu-na-kojoj-je-ante-vicevic-izabran-za-predsjednika/10290.aspx

Prema ovome, svi potezi nove garniture Ante Vičevića je neregularno i mogli bi se poništiti, počevši od PH pa do repke, izbornika itd...

ne bi, jer nadležno tijelo im je dalo za pravo, sad je ta odluka poništena, ali se ništa neće, niti može primjenjivati unazad

Ako je Vičevićeva Skupština u listopadu bila nelegalna, onda su nelegalne, odnosno ništavne i sve odluke proizašle iz Vičevićeva predsjednikovanja. Dakle, pravno gledano, Vičević uopće nije bio predsjednik HBS-a. Nadalje to znači da je Melita dobila protuzakonit otkaz i da nije ukrala novac, da je BK Leonardo protupropisno suspendiran, da je Mario Šivolija nelegalno imenovan za izbornika...
Poseban je problem to što se u civiliziranim državama ovakvi sporovi rješavaju u nekoliko tjedana, a ne u devet mjeseci.
Silni
  • Silni
2012-07-17T22:00:27Z
http://www.profightstore...c-vraca-u-hbs/10295.aspx 

Mora da se silna lova vrti u tom savezu... Zapeli ko da im je djedovina.
andjeo
2012-07-17T23:47:22Z
ostaje Ustavni sud....no meni je osobno bitno samo da se boksa, a love ionako nit vidim nit čujem...to za onog tko je htio moj komentar, jel Brzi

po meni nijedan od dva saveza nije baš pretjerano "pomogao" boksu...ali ja zaista ne znam di je ta lova o kojoj se priča inače, a i ovo sve evander stoji, ali ako je Melita digla novce sa računa saveza onda ih je ukrala,jer ona nije savez:)20
Zlo Prase
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-07-18T00:49:55Z
andjeo wrote:

ostaje Ustavni sud....no meni je osobno bitno samo da se boksa, a love ionako nit vidim nit čujem...to za onog tko je htio moj komentar, jel Brzi

po meni nijedan od dva saveza nije baš pretjerano "pomogao" boksu...ali ja zaista ne znam di je ta lova o kojoj se priča inače, a i ovo sve evander stoji, ali ako je Melita digla novce sa računa saveza onda ih je ukrala,jer ona nije savez:)20

je, brzi te tražio komentar, zahvaljujem

ja sam mislio da je tebi, kao aktivnoj boksačici, ovo napeta tema i da ćeš napisat blok teksta. zanimalo me što tvoji iz kluba misle o svemu tome.

koliko sam ja skužio onaj vičević je doslovce ukrao savez i onda odjebo najtrofejnijeg trenera i najtrofejniji klub. ipak, ne sviđa mi se što kruljac ima svoje prste u HBSu.
evander
2012-07-18T11:01:05Z
Sve bi bilo kudikamo jednostavnije da našim sudsko-upravim organima nije trebalo devet mjeseci da se izjasne u ovom sporu. Zato sad imamo kaos: HBS bez predsjednika, izbornika, izvršnog odbora, novca, sponzora...
Pretpostavljam da će se Kruljac vratiti u HBS (ako prije toga sudovanje opet ne krene u drugom smjeru) samo kako bi neprijateljima pokazao da ga nisu uspjeli pobijediti. Do kraja godine ionako mora sazvati novu izbornu skupštinu jer ovakav razdor u HBS-u je neodrživ. Čak i ako se Kruljac izvuče bez optužnice, nisam siguran je li idealna osoba za predsjednika, jer kao vojni umirovljenik više nema utjecaj koji je imao kao zapovjednik kopnene vojske.
bruce lee
2012-07-18T12:02:29Z
zbog kruljca nam je boks u ovakvom stanju. hdz-ov ratni profiter sa vezama u policiji, sudstvu, politici i podzemlju
je kriv za ovo što se događa. on je postavio lea, melitu i ostale tj. bivšu vlast i ako zadrži utjecaj ta će se ekipa opet vratit
a ako izgubi moć pulsko-splitska koalicija će vodit savez
a boks će nam bit jednako "kvalitetan". baš mi je ljepo slušat tko je bolji trener, tko je uspješniji klub... a na olimpijadi nema nikoga, na sp bez medalje i sve se čini da će da će se niz nastavit
problem je što vi želite pobjedit, to je ta igra između vas i publike
evander
2012-07-18T12:48:06Z
bruce lee wrote:

zbog kruljca nam je boks u ovakvom stanju. hdz-ov ratni profiter sa vezama u policiji, sudstvu, politici i podzemlju
je kriv za ovo što se događa. on je postavio lea, melitu i ostale tj. bivšu vlast i ako zadrži utjecaj ta će se ekipa opet vratit
a boks će nam bit jednako "kvalitetan". baš mi je ljepo slušat tko je bolji trener, tko je uspješniji klub... a na olimpijadi nema nikoga, na sp bez medalje i sve se čini da će da će se niz nastavit

Ne mislim da je Kruljac idealan za predsjednika, ali od nezaposlenog riječkog ekonomista, pulskog i omišaljskog ugostitelja, te zagrebačkog plejboja i šefa stanice za tehnički pregled sigurno je bolji. Kruljac je učinio mnogo dobrog za boks, svakako je mogao učiniti i puno više, ali nemojmo ga stavljati u istu rečenicu s Vičevićem, jer radi se o čovjeku koji nije sposoban voditi kiosk, a kamoli HBS.
Silni
  • Silni
2012-07-19T10:41:43Z
bruce lee wrote:

Kad bi se mene pitalo, na takvoj poziciji bih rađe vidio političara, generala ili osobu sličnog profila s vezama i utjecajem, nego kako reče evander, ugostitelja, plejboja i šefa stanice...
ZgemboAdislic
2012-07-19T10:46:37Z
Silni wrote:

bruce lee wrote:

Kad bi se mene pitalo, na takvoj poziciji bih rađe vidio političara, generala ili osobu sličnog profila s vezama i utjecajem, nego kako reče evander, ugostitelja, plejboja i šefa stanice...

Taj sef stanice i taj ugostitelj imaju barem neke medalje kao boksaci i nije u redu da ih se tako omalovazava
evander
2012-07-19T10:59:51Z
Ne omalovažavam ih kao boksače i sportaše, nego kao čelnike Saveza. Naime, u svakodnevnom vođenju sportske institucije relativno je nebitno koliko si medalja osvojio tijekom karijere. Lijepo je kad se u jednom čovjeku spoje sportsko umijeće i lidersko-menadžerske sposobnosti, ali Vičevića i njegove partnere ta je vrlina, nažalost, mimoišla. A kad se tome pridodaju zloba i nevjerojatna potreba za destrukcijom svega i svih što misle drukčije, dobijamo katastrofu kroz koju boks upravo prolazi.
Inače, taj šef stanice za tehnički pregled vozila je već godinama predsjednik Zagrebačkog boksačkog saveza, to legla nerada i rasipanja novca poreznih obveznika, iz kojeg je nedavno izbacio Lokomotivu. Naravno, zbog neposluha.
shavers
2012-07-19T11:21:53Z
Slazem se sa Evanderom.
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-07-19T13:12:51Z
evander wrote:

ne mislim da je Kruljac idealan za predsjednika, ali od nezaposlenog riječkog ekonomista, pulskog i omišaljskog ugostitelja, te zagrebačkog plejboja i šefa stanice za tehnički pregled sigurno je bolji. Kruljac je učinio mnogo dobrog za boks, svakako je mogao učiniti i puno više, ali nemojmo ga stavljati u istu rečenicu s Vičevićem, jer radi se o čovjeku koji nije sposoban voditi kiosk, a kamoli HBS.

znači kriminalac i nasilnik (sirovina) bi trebao vodit naš boks i predstavljat ga u svijetu? može naš boks vodit bilo tko bez obzira na struku kome je na pameti dobrobit boksa i krajnji rezultat bez da nas svojim 'ugledom' sramoti. to bi morao bit netko kome je boks život, a ne hobi. siguran sam da takvih u Hrvatskoj ima dosta samo nisu dovoljno ambiciozni (čitaj: pohlepni) da bi se gurali u vrh.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-07-19T13:18:36Z
brzi wrote:

znači kriminalac i nasilnik (sirovina) bi trebao vodit naš boks i predstavljat ga u svijetu? može naš boks vodit bilo tko bez obzira na struku kome je na pameti dobrobit boksa i krajnji rezultat bez da nas svojim 'ugledom' sramoti. to bi morao bit netko kome je boks život, a ne hobi. siguran sam da takvih u Hrvatskoj ima dosta samo nisu dovoljno ambiciozni (čitaj: pohlepni) da bi se gurali u vrh.

ako može u Nizozemskoj i Japanu, što ne bi moglo i tu? Koji ku... cjepidlačiš? :)20 :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
brzi
  • brzi
  • Advanced Member
2012-07-19T14:01:54Z
bero wrote:

brzi wrote:

ako može u Nizozemskoj i Japanu, što ne bi moglo i tu? Koji ku... cjepidlačiš? :)20 :)20

baš čitam taj svoj post i izgleda mi ko da ga je 10-godišnjak pisao, koji sam ja naivac.
loreia
2012-07-19T21:25:52Z
brzi wrote:

baš čitam taj svoj post i izgleda mi ko da ga je 10-godišnjak pisao

Pa dobro ti izgleda :)2
dr. Jupidu wrote: diskusting
Users browsing this topic