varate se obojica, ja osobno cijenim Mirka i bilo kojeg drugog naseg sportasa kao i svjetske bez obzira na uspjeh ali brate ova Mirkova prica ubija u pojam iz godine u godinu...nije me smetalo sto gubi ali po njegovoj prici ispada da je svaki mec izgubio zbog ozljede ili kako on kaze "male su rukavice", znaci li to da je MMA lakrdija pa ko prvi udari pobijedjuje?
Nisi skužio kontekst mog pisanja , nisam mislio na pojedince nego konkretno na sve Hrvate ! Ja također cijenim Filipovića jer je čovjek iz ničega napravio sve , borio je se na najvećoj razini i sa najvećim borcima,
zaradio je velike novce , krvavo i teško ! Jedan moj poznanik iz Banja Luke na jednom forumu je odgovorio na moje pisanje : ""ne samo da će proći dosta vrijemena da izleti borac takvog ranga u Hrvatskoj,
nego će proći dosta vremena da dođe borac takvog ranga u cijelom svijetu "" i ja se slažem s njegovom tvrdnjom ! Pa kao da nepljucamo našu nogometnu repku a ona je uvjek među 10 najboljih u svijetu,
pa joj uvjek nalazimo zamjerke a koliko ima velikih zemalja a da nisu među 20 najboljih !
Pa na spomen nekog biznismena odmah optužnice lopov . lopov , a što zapošljava i hrani tisuću i više ljudi i obitelji to nije važno ! Opet pišem da Hrvati nevole uspješne osobe i to je točno, nažalost !