bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2012-05-23T13:57:29Z
nova kolumna:
http://www.profightstore...ise-nego-hrvati-/48.aspx 
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
travarica
2012-05-23T14:07:47Z
zanimljivo

Quote:

Japanci su od pamtivijeka štovali samuraje, svoje srednjevjekovne vitezove, a u šampionima K-1 i Prideovih ringova prepoznali su njihove nasljednike.

dr jupidu
2012-05-23T14:15:15Z
da...dok je bio u japanu i bio među 3 najbolja mma borca

no kad je otišao u ufc i počeo gubiti pokazao je lice koje nema veze s ponosom..tad su male rukavice u pitanju i svak može svakoga i slične fore

jbga najbolje se vidi "pride" kad neide baš najbolje

crocop definitivno ostaje legenda i do sada naš najuspješniji borac al za mene daleko od nekakvog IDOLA

možda jedino idol po volji za treningom-to definitivno da

Marc88
2012-05-23T15:27:08Z
dr jupidu wrote:

da...dok je bio u japanu i bio među 3 najbolja mma borca

no kad je otišao u ufc i počeo gubiti pokazao je lice koje nema veze s ponosom..tad su male rukavice u pitanju i svak može svakoga i slične fore

jbga najbolje se vidi "pride" kad neide baš najbolje

crocop definitivno ostaje legenda i do sada naš najuspješniji borac al za mene daleko od nekakvog IDOLA

možda jedino idol po volji za treningom-to definitivno da

slazem se, cak sam procitao izjavu za ovog sad protivnika tipa "sad sam bez ozlijeda, a kad nemam ozlijeda onda se tu nema sta trazit", koju poslugu porati :)26
Montana
2012-05-23T15:40:24Z
Hrvati su poznati da nevole uspješne osobe ! Prije nekoliko godina kada je Hrvatska vatrepolska repka igrala protiv Srbije u finalu svjetskog pravenstva i tada je Hrvatska pobjedila u finalu , nisam se mogao načuditi koliko je bilo pljucanja

po Hrvatskoj repki kao da su bili zadnji ili prezadnji , pa kada je Blanka V bila druga na nekom svjetskom natjecanju , slučajno sam se našao u nekom društvu gdje su toliko omalovažavali Blanku kao da je bila zadnja ! Sramota !!!!
.'
- *
_ , , .
,
_ '
nofrx
2012-05-23T15:43:46Z
Montana wrote:

Hrvati su poznati da nevole uspješne osobe ! Prije nekoliko godina kada je Hrvatska vatrepolska repka igrala protiv Srbije u finalu svjetskog pravenstva i tada je Hrvatska pobjedila u finalu , nisam se mogao načuditi koliko je bilo pljucanja

po Hrvatskoj repki kao da su bili zadnji ili prezadnji , pa kada je Blanka V bila druga na nekom svjetskom natjecanju , slučajno sam se našao u nekom društvu gdje su toliko omalovažavali Blanku kao da je bila zadnja ! Sramota !!!!

slažem se.

samo što ja mislim da to nema veze sa hrvatstvom nego sa nemoralom.

osoba koja nema moral, želi svakoga spustit na svoju razinu, da bi se osjećala bolje.

jer kad je neko velik i uspješan, nemoralna osoba se osjeća nesigurno. pita se- zašto je on uspio a ja ne? je li ja ne valjam?

zato će iskoristit svaku priliku da tu uspješnu osobu popljuca i ponovo se osjeća dobro.

i mislim da toga ima sve više u cijelom svijetu a ne samo u nas.
KW CHAMPION
Marc88
2012-05-23T16:18:08Z
varate se obojica, ja osobno cijenim Mirka i bilo kojeg drugog naseg sportasa kao i svjetske bez obzira na uspjeh ali brate ova Mirkova prica ubija u pojam iz godine u godinu...nije me smetalo sto gubi ali po njegovoj prici ispada da je svaki mec izgubio zbog ozljede ili kako on kaze "male su rukavice", znaci li to da je MMA lakrdija pa ko prvi udari pobijedjuje?
nofrx
2012-05-23T16:27:17Z
Marc88 wrote:

varate se obojica, ja osobno cijenim Mirka i bilo kojeg drugog naseg sportasa kao i svjetske bez obzira na uspjeh ali brate ova Mirkova prica ubija u pojam iz godine u godinu...nije me smetalo sto gubi ali po njegovoj prici ispada da je svaki mec izgubio zbog ozljede ili kako on kaze "male su rukavice", znaci li to da je MMA lakrdija pa ko prvi udari pobijedjuje?

nisam mislio na tebe.

nego na tisuće ljudi koji ga pljucaju a nemaju pojma o mma niti o K1.
KW CHAMPION
rampage308
2012-05-23T17:22:06Z
Marc88 wrote:

potpis :)36

znamo da ovo boldano nije istina (bar za 1 sam siguran :)24 )
Montana
2012-05-23T17:48:22Z
Marc88 wrote:

Nisi skužio kontekst mog pisanja , nisam mislio na pojedince nego konkretno na sve Hrvate ! Ja također cijenim Filipovića jer je čovjek iz ničega napravio sve , borio je se na najvećoj razini i sa najvećim borcima,

zaradio je velike novce , krvavo i teško ! Jedan moj poznanik iz Banja Luke na jednom forumu je odgovorio na moje pisanje : ""ne samo da će proći dosta vrijemena da izleti borac takvog ranga u Hrvatskoj,

nego će proći dosta vremena da dođe borac takvog ranga u cijelom svijetu "" i ja se slažem s njegovom tvrdnjom ! Pa kao da nepljucamo našu nogometnu repku a ona je uvjek među 10 najboljih u svijetu,

pa joj uvjek nalazimo zamjerke a koliko ima velikih zemalja a da nisu među 20 najboljih !

Pa na spomen nekog biznismena odmah optužnice lopov . lopov , a što zapošljava i hrani tisuću i više ljudi i obitelji to nije važno ! Opet pišem da Hrvati nevole uspješne osobe i to je točno, nažalost !
.'
- *
_ , , .
,
_ '
Marc88
2012-05-23T18:23:54Z
rampage308 wrote:

Marc88 wrote:

potpis :)36

znamo da ovo boldano nije istina (bar za 1 sam siguran :)24 )

nemam nista protiv Mira kao sportasa ali njegova prica van kaveza me izjeda
Marc88
2012-05-23T18:24:28Z
Montana wrote:

Marc88 wrote:

Nisi skužio kontekst mog pisanja , nisam mislio na pojedince nego konkretno na sve Hrvate ! Ja također cijenim Filipovića jer je čovjek iz ničega napravio sve , borio je se na najvećoj razini i sa najvećim borcima,

zaradio je velike novce , krvavo i teško ! Jedan moj poznanik iz Banja Luke na jednom forumu je odgovorio na moje pisanje : ""ne samo da će proći dosta vrijemena da izleti borac takvog ranga u Hrvatskoj,

nego će proći dosta vremena da dođe borac takvog ranga u cijelom svijetu "" i ja se slažem s njegovom tvrdnjom ! Pa kao da nepljucamo našu nogometnu repku a ona je uvjek među 10 najboljih u svijetu,

pa joj uvjek nalazimo zamjerke a koliko ima velikih zemalja a da nisu među 20 najboljih !

Pa na spomen nekog biznismena odmah optužnice lopov . lopov , a što zapošljava i hrani tisuću i više ljudi i obitelji to nije važno ! Opet pišem da Hrvati nevole uspješne osobe i to je točno, nažalost !

nazalost, istina je :)36
thriller
2012-05-23T19:19:19Z
Marc88 wrote:

Montana wrote:

Marc88 wrote:

nazalost, istina je :)36

istina je da biznismena boli k.... za to sto hrani 1000 ljudi. zaposljava ih jer mu trebaju radi posla jer ne moze sve sam, ali da moze bi.
hrvati vole uspjesne ljude, a ne lopove.