Poll Question : Da li su novi borci u UFC-u potplaćeni za nastupe?

Total: 79

Marc88
2012-01-19T18:53:48Z
Đolo wrote:

jep,duffee the new breed of heavyweight,20sekundi je izdrzo protiv overeema nisam otada cuo za njega
lesnar,carwin...kakve su to bile vrhunske price...nikto nemoze s njima u kavez jednostavno su preveliki
svi borci ispod 110kg bi trebali u polutesku ili stvorit jednu kategoriju izmedu...

danas kad nekom spomenes carwina i lesnara smiju ti se
jon jones...najveci potencijal ikada bla bla bla do prekjucer su to govorili za bj pena,za brandona veru
cain velasquez isto...kad se sjetim machida era a danas...
tako ce i jon jones cim izgubi jos par puta izgubit i onda ce se prica okrenut
al necemo u offtopic ajde moro sam ovo izbacit iz sebe :)20

:)20
ovo mi je najjace, citao sam na UF forumu kako su se uspanicili kad je Lesnar pobijedio Mira kao da je stigao terminator a ovdje sam citao jos ludje price(u SF GP topicu) kad je Bigffot pobijedio, on je bio neko mutirano cudoviste sa granitnom bradom koji je prevelik za bilo koga a vec u sljedecoj ga razbije jedan od najmanjih teskasa :)20.
Sto se tice Duffa on je za mene dobio status trube jer je prihvatio borbu protiv Overema 2 dana prije bez ikakvih priprema te je pokazao koliko je neprofesionalan! prije sam imao dosta visoko misljenje o njemu ali u zadnjoj je borbi sve srusio, steta!
Al necemo u offtopic, samo sam morao izbacit ovo iz sebe :)37
Marc88
2012-01-19T18:56:35Z
Slash wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

mark wrote:

:)36 Fedor-Duffee bi bilo zanimljivo

Po ćemu?

dva najjača borca izvan UFC-a

:)18 :)18 :)18 :)18 :)18

Kharitonov?
Gugenishvili?
Konrad?

Duffee izgleda apolonski (Testosteron čuda radi), ali je u glavi u banani zato i neće biti ništa od njega u MMA.

WTF, kako mi je ovaj promakao! Neporazen u 11 borbi a tek 25g., mislim da imamo buduceg UFC borca!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-19T21:19:28Z
Marc88 wrote:

Slash wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

mark wrote:

Po ćemu?

Kharitonov?
Gugenishvili?
Konrad?

Duffee izgleda apolonski (Testosteron čuda radi), ali je u glavi u banani zato i neće biti ništa od njega u MMA.

WTF, kako mi je ovaj promakao! Neporazen u 11 borbi a tek 25g., mislim da imamo buduceg UFC borca!

U Finkelsteinovom je vlasništvu, znači UFC će vidjet samo na streamu u 4 ujutro :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
SILEĐŽIJA
2012-01-19T21:23:26Z
Marc88 wrote:

Slash wrote:

mark wrote:

Slash wrote:

mark wrote:

Po ćemu?

Kharitonov?
Gugenishvili?
Konrad?

Je neporažen ,ali tko su ti njegovi protivnici .Nikad ni za jednog čuo.Ali ipak trenira u Xtreme Couture pa valjda onda nije loš.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-20T11:03:25Z
http://sports.yahoo.com/...fertitta_ufc_espn_011912 
- dr jupidu
thelovacluka
2012-01-25T13:26:01Z

veli gospodin Pokrajac da još UVIJEK ne može živjeti samo od para koje zaradi u UFCu i da još radi obiteljski posao i trenira prije i nakon radnog vremena...

Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
karl anal
2012-01-25T13:27:33Z
e to je već jadno
When you walk around pretending to be crazy, eventually you are going to walk into someone who is pretending to be sane.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-25T13:32:15Z
thelovacluka wrote:

http://www.youtube.com/watch?v=2m3tFp8JSgU&feature=endscreen&NR=1

veli gospodin Pokrajac da još UVIJEK ne može živjeti samo od para koje zaradi u UFCu i da još radi obiteljski posao i trenira prije i nakon radnog vremena...

zato javno i žica bonuse nakone evenata. ovi s preliminarnih koji hvale politiku isplata su Ameri kojima sudjelovanje u UFCu odmah dovuče sponzore ali UFC za hrvatske firme ne znači ništa pa nema ni sponzora. Koliko znam Mirko cijelu karijeru nije imao sponzore
rampage308
2012-01-25T13:38:56Z
mark wrote:

thelovacluka wrote:

zato javno i žica bonuse nakone evenata. ovi s preliminarnih koji hvale politiku isplata su Ameri kojima sudjelovanje u UFCu odmah dovuče sponzore ali UFC za hrvatske firme ne znači ništa pa nema ni sponzora. Koliko znam Mirko cijelu karijeru nije imao sponzore

Poki je vjerovatno mislija sa ovim starim ugovorm jer mu novi naravno jos nije dosa na naplatu

to s Mirkom i sponzorima mi nikad nije bilo jasno , moga je duplo vise zaraditi uz pomoc sponzora bas cudno za njega
bero
  • bero
  • Advanced Member
2012-01-25T13:53:33Z
rampage308 wrote:

to s Mirkom i sponzorima mi nikad nije bilo jasno , moga je duplo vise zaraditi uz pomoc sponzora bas cudno za njega

Nije da on nije želio sponzore nego ih nije imao. Možda pokojeg u Japanu, ali od hrvatskih firmi ne. Naše kompanije od MMA očito bježe ko vrag od tamjana.
Njegove borbe na Novoj je gledalo u prosjeku preko milijun Hrvata, a jesi li ikad za to vrijeme vidio ijedan reklamni blok? Kad se on borio to je uvijek bila najgledanija emisija, i opet se nitko nije želio reklamirati.
- dr jupidu
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2012-01-25T14:03:48Z
Meni nije jasno u vezi Mirka i UFC-a
I ono kod najave, nema onaj poster koji mu drže ljudi iz kuta.Moga je uzeti koji $ i na to...
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-25T14:08:01Z
bero wrote:

rampage308 wrote:

Nije da on nije želio sponzore nego ih nije imao. Možda pokojeg u Japanu, ali od hrvatskih firmi ne. Naše kompanije od MMA očito bježe ko vrag od tamjana.
Njegove borbe na Novoj je gledalo u prosjeku preko milijun Hrvata, a jesi li ikad za to vrijeme vidio ijedan reklamni blok? Kad se on borio to je uvijek bila najgledanija emisija, i opet se nitko nije želio reklamirati.

mislim da se uredno vrtio supersport. poslje Gonzage u live prijenosu ozbiljne firme vjerojatno ne bi pristale reklamirat i da je besplatno osim možda osiguravajuće kuće:)18 Industrije piva su najjači sponzori u svijetu sporta a kod nas oni financiraju samo nogomet
SILEĐŽIJA
2012-01-25T15:24:12Z
rampage308 wrote:

mark wrote:

thelovacluka wrote:

Poki je vjerovatno mislija sa ovim starim ugovorm jer mu novi naravno jos nije dosa na naplatu

Mirko je još u Japanu zaradio dovoljno za ostatak života.Pokiju još trebaju negdje dvije pobjede zaredom da bi počeo veće pare zarađivati.
Kimura
  • Kimura
  • Advanced Member Topic Starter
2012-01-25T17:46:50Z
Mirko je zasigurno mogao imati poznate svjetske sponzore MMA odjeće da je htio - nema sumnje u to. Koji to MMA brend ne bi htio Mirka kao svog promotora, pogotovo pri kraju Japan / početku UFC karijere?!?!

Ali Mirko je jednako bio gluh i slijep za to, kao i za pre- i post- fight konferencije, koje igraju tako bitnu ulogu.
Jebiga, tu se borci približavaju fanovima kao ljudi, a on to nikad nije volio. S gnušanjem je uvijek govorio, do svoje zadnje UFC borbe, "kako ga to sve nervira, ali je eto profesionalac pa će to odraditi." ŠTa već u startu izaziva averziju, vidi se da je to radio preko neke stvari. Onda se ni sponzori nisu nikakvi zakačili.

Nije mi jasno kako Pokrajac ne može srediti kojeg stranog sponzora, jer je atraktivan borac. Npr. tipa Bad Boy, Jaco i sl.
Šta njih briga ko im nosi gaće, majice i kape, kad svaki borac izgleda isto u oktagonu - bio Hrvat, Amerikanac ili Brazilac.
Bitno je da se vidi njihov logo na odjeći i na onom plakatu prije samog početka. Ne vidim zašto i Poki ne bi sredio jednog takvog sponzora. S tim da oni naravno uzimaju atraktivne borce, a on se sa zadnje dvije-tri borbe nametnuo baš kao takav.
mark
  • mark
  • Advanced Member
2012-01-25T21:19:23Z
SILEĐŽIJA wrote:

rampage308 wrote:

mark wrote:

thelovacluka wrote:

Mirko je još u Japanu zaradio dovoljno za ostatak života.Pokiju još trebaju negdje dvije pobjede zaredom da bi počeo veće pare zarađivati.

potpisao je "malo bolji" ugovor na novih 5 borbi,to je ili 12+12 ili 15+15. njemu trebaju ili bonusi ili treba dobivat jake i poznate protivnike da bi zaradio ozbiljniju lovu. nisam baš siguran da je spreman za top protivnike sa jakim hrvanjem
SILEĐŽIJA
2012-01-26T00:08:06Z
mark wrote:

SILEĐŽIJA wrote:

rampage308 wrote:

mark wrote:

thelovacluka wrote:

potpisao je "malo bolji" ugovor na novih 5 borbi,to je ili 12+12 ili 15+15. njemu trebaju ili bonusi ili treba dobivat jake i poznate protivnike da bi zaradio ozbiljniju lovu. nisam baš siguran da je spreman za top protivnike sa jakim hrvanjem

Realno gledajući Poki nikad neće biti u vrhu tako da sumnjam da će se obogatiti u ovom sportu.