evo jucer sam (nazalost) na sherdogu pisao o japancima, njihovoj prehrani, i kak
da su veci japanci svi "debeljuskasti" a ne definirani... i naravno su me tam
poderali ko vuk jagnje, iako nije bio bashing nego pitanje, pa evo da ovdje probam:
ovako, cini mi se kako japanci imaju savrsenu prehranu za podizanje/rast misica,
snaci ljudi vec stoljecima uglavnom jedu ribu, piletinu, rizu, tjesteninu i povrce,
znaci jedu mnogo bjelancevine, ugljikohidrate i vitamine, sve super uvjeti da im
se misica razvijaju i rastu, plus uz to su poznati po borilackim vjestinama u kulturi,
znaci oduvjek se hrane predobro i uz to i treniraju, no rezultati su jako razliciti -
dok su manji japanci stvarno misicavi (tu ima dosta primjera) cini mi se da cim
predju neku visinu da oni gube te predispozicije i da zamalo svi japanci prek 180cm
budu pomalo debeljuskasti, znaci vide se misici ali sve vise dobivaju mast oko boka
itd.. jednostavno budu bucmasti (buckast - kak se vec pise)... i ne, nemislim sad na
sumo borce, nego evo sve japanske borce iznad 180cm - pa bilo to u k1 ili u mma,
svi veci borci su dosta losije gradjeni nego recimo amerikanci, brazilci i tak....
ponavljam, ovo stvarno nije neko sprdanje ili nesto, ali jednostavno nerazumijem
zasto je to tako iako se cini da bi kroz svoju zivotnu filozofiju trebali bit svi nabildani
kao bilderi :)
On je čovjek jako dobar momak!