Acidofil
  • Acidofil
  • Advanced Member Topic Starter
2011-11-09T22:25:25Z
Budući da na ovom forumu nema svetih krava i da se o svemu otvoreno raspravlja, red je da osim MMA boraca ocijenimo i MMA djelatnike. Kako je uz Danu Whitea trenutno najaktualniji Dr. jupidu, ovaj put ocjena ide njemu. Prije izricanja ocjene, molim da se uvaži da ona nije uklesana u kamenu i da je podložna promjenama. Ocjenjuje se dosad postignuto, a kao što rekoh, s vremenom ocjena se može popraviti ali i pogoršati, svakom po zaslugama. Jupidu je za sada niža klasa organizatora, htio sam mu dati srednju klasu zbog velikog MMA entuzijazma, ali neki propusti se ne mogu tolerirati i treba ga vratiti na pravi put dok je još vrijeme. On se naravno neće ljutiti jer ocjena nije zlonamjerna već iskrena i stimulirajuća. On je i sam iskren i ne suzdržava se kad treba kritiku uputiti nekom iz MMA branše i vjerujem da od nas ne očekuje ništa manju iskrenost...

Dakle, kao organizator je zasad prilično neorganiziran, stavlja preskupe cijene karata, ne rješava prenoćište borcima što može proći jedino ako su svi iz Splita i da je u Splitu event. Nemožeš od čovika koji je dobija po tamburi očekivati da se isti dan vraća kući bez odmora, to je nehumano i neprihvatljivo. "Problemi u komunikaciji" s nekim borcima zasigurno ne pridonose poboljšanju dojma, ali ono što je zbilja šaka u oko nas ljubitelja MMA je nepoštivanje volje naroda. Event se treba raditi zbog nas, zbog publike, a to znači osluškivati puls i glas MMA ljubitelja. Mogao je organizirati bar amatersku borbu s Reaktom za džabalesku kao znak dobre volje, ali nema političke volje da se to ostvari...

Suma sumarum - niža klasa organizatora, a da li će se izroditi u nešto bolje, ostaje da vidimo. Os srca se nadam da sam pogriješio u ocjeni i da će ona s vremenom evoluirati...
Reaktivac wrote:

Jupi ima pileća prsa... i noge kao neuhranjeni noj... :)
Kad ga oborim, staviću nogu na njega kao kakav engleski lovac koji je ustrijelio lava ili grizzlya i od toga napraviti gif za signature... :)

dr jupidu wrote:

u neku ruku mi je žao reakta ....koda se maže umjesto klosionom za tijelom onim retardantom za pruge

karl anal wrote:

jupi ti si nesposoban, da odeš na takmičenje iz nesposobnosti, bio bi drugi, jer si nesposoban bit prvi...

Sponsor
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-11-09T22:26:52Z
ovo je veš stvarno previše, 800 topica o jednoj te istoj stvari, to može samo Jupidu izazvat.
Lock.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Users browsing this topic