bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-26T22:27:19Z
mark wrote:

Matek wrote:

mark wrote:

valjda će bit do subote,dotad je to aktualno

šta barry je aktualan samo do subote, pa nije klinč sniman o mirku nego o barry-ju, a mislim da za barry-ja ova subota nema preveliku ulogu

sigurno je dio o mirku,pripremama s njim i slično..to nakon subote više neće bit zanimljivo i aktualno...al dobro ja ti govorim kako bi trebalo...da to ide npr. na dnevnik.hr ili neki jači nacionalni portal onda bi se to podrazumijevalo a ovako kad ti je svejedno možeš i za mjesec dana

Kako neće, Reem svoj video serijal izbaci i do mjesec dana nakon borbi, pa rulja naveliko gleda.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Diablo
2011-10-26T22:42:11Z
mark wrote:

Matek wrote:

mark wrote:

šta barry je aktualan samo do subote, pa nije klinč sniman o mirku nego o barry-ju, a mislim da za barry-ja ova subota nema preveliku ulogu

sigurno je dio o mirku,pripremama s njim i slično..to nakon subote više neće bit zanimljivo i aktualno...al dobro ja ti govorim kako bi trebalo...da to ide npr. na dnevnik.hr ili neki jači nacionalni portal onda bi se to podrazumijevalo a ovako kad ti je svejedno možeš i za mjesec dana

dnevnik.hr je bas perjanica hrvatskog novinarstva :)20
Matek
  • Matek
  • Advanced Member Topic Starter
2011-10-27T00:05:38Z
mark wrote:

Matek wrote:

mark wrote:

znači ako je barry govorio kakve su mu pripreme sa mirkom tebi to neće biti interesantno nakon borbe sa nelsonom
Stipe
2011-10-27T00:28:50Z
"S Patom Barryjem" IMO

:)20

-Stipe
I-Mike
2011-10-27T08:55:50Z
Matek wrote:

mark wrote:

Matek wrote:

mark wrote:

znači ako je barry govorio kakve su mu pripreme sa mirkom tebi to neće biti interesantno nakon borbe sa nelsonom

Ako sam dobro svatio veća je posjećenost foruma u vrijeme Mirkovih borbi pa prema tome više će ga ljudi pogledat ako da stavite najdalje tamo do utorka.

A to što ste vi lijeni pa vam se ne da namontirat par minuta intervjua to je zasebna priča :)2
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-10-27T08:56:43Z
Matek wrote:

mark wrote:

Matek wrote:

mark wrote:

ma ja ću pogledat,hardcore fanovi gledaju sve živo ali ako hoćeš za nešto zainteresirat i širi krug ljudi onda se gleda i na tajming kad je nešto najaktualnije. a ovo za dnevnik.hr...misli šta hoćeš ali pošto je to portal Nove Tv koja je jako gledana onda je zasigurno praćen jer se reklamira na njihovoj televiziji non stop a i imaju dio posvećen MMA što je za pohvalu
TheTribe
2011-11-05T18:25:47Z
Hoce li biti ista od ovoga ?
travarica
2011-11-05T18:31:07Z
Čak je i Pat Barry-u dopizdilo. :)20

Vi pitate - PFS odgovara....

Quote:

Pat Barry pita:

04.11.2011

When will you upload "U klinču" with me? I want to see it

Odgovor:

04.11.2011

Next week. Nice "Č" Pat!

thelovacluka
2011-11-05T18:48:17Z
tipično za naše prostore..samo obećanja 😃 hahahaha :D

meni bi bilo bed da me Pat pita a još nisam stavio...kao da nas Pat Barry ne zanima je ispalo 😉
Za popust na IHERB.COM upišite code: WZK091
TheTribe
2011-11-05T18:50:50Z
travarica wrote:

Quote:

Pat Barry pita:

04.11.2011

Odgovor:

04.11.2011

Next week. Nice "Č" Pat!

Gdje je pitao, na twitter ?
FaceDesigner
2011-11-05T19:31:20Z
A stvarno pretjerujete.Pošto izlaze 3 godišnje može to i malo brže.
PFS Bets : 2 wins.3 losses.1 NC
1000 posts 13.5.2012.

pušim kurčinu svojom odlukom a ti je pušiš jer ti je netko rekao kako to treba pušit da bi vidio nebo
-karl anal
19_Pitbull_86
2011-11-05T19:46:21Z
ja i zaboravio na ovo.....:)21
TheGoldenboy
2011-11-05T20:09:45Z
pfs malo ste se izbrukale sa ovom ali ok je :)18 mozda izgubili ste materijal :)20
Black Arrow
2011-11-05T20:20:24Z
TheGoldenboy wrote:

pfs malo ste se izbrukale sa ovom ali ok je :)18 mozda izgubili ste materijal :)20

Goldenboy zaboravio sam da de pitam ! Jel ti vratio Mirko 100€ ?:)20
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-11-05T21:44:02Z
Ide klinč za par dana, u pitanju su neki tehnički problemi.
TheGoldenboy
2011-11-05T22:40:47Z
Black Arrow wrote:

TheGoldenboy wrote:

bolje ti bio da ne me pitas druze... :)20
TheTribe
2011-11-06T13:33:28Z
TheGoldenboy wrote:

Black Arrow wrote:

TheGoldenboy wrote:

bolje ti bio da ne me pitas druze... :)20

Je li to bila neka opklada?
akvic
2011-11-06T13:46:55Z
TheTribe wrote:

travarica wrote:

Quote:

Pat Barry pita:

04.11.2011

Odgovor:

04.11.2011

Next week. Nice "Č" Pat!

Gdje je pitao, na twitter ?

ma to se netko ulogirao pod njegovim imenom i postavio pitanje na PFS portalu

bdw dobra fora :)18
dr jupidu
2011-11-06T14:22:44Z
Pat je simpa decko no malo prevec smijuljav za moj ukus... Drago mi je da uspijeva idalje biti u ufc gdje zapravo i ne zasluzuje biti,nije on za mma.... Niti je ispravan sparing partne za mirka,totalna pogreska u odabiru sparing partnera ......za ovaj mec mirko je mogao i trebao napokon radit s zvjerkom veceg nivoa a opet je radio s slabim sparing partnerom koji nema stil nelsona koji ima drukcije pokrete...... Pat je drag decko i svaka mu cast
sholym
2011-11-06T14:31:38Z
dr jupidu wrote:

Pat je simpa decko no malo prevec smijuljav za moj ukus... Drago mi je da uspijeva idalje biti u ufc gdje zapravo i ne zasluzuje biti,nije on za mma.... Niti je ispravan sparing partne za mirka,totalna pogreska u odabiru sparing partnera ......za ovaj mec mirko je mogao i trebao napokon radit s zvjerkom veceg nivoa a opet je radio s slabim sparing partnerom koji nema stil nelsona koji ima drukcije pokrete...... Pat je drag decko i svaka mu cast

Trebao si kontaktirati mirka ranije da mu kazes sad je kasno 😞