dr jupidu
2011-10-30T13:56:21Z
Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?
Sponsor
Reaktivac
2011-10-30T14:17:29Z
dr jupidu wrote:

Dakle da zakljucimo: crocopa je dobio svaki bolji borac u mma a crocop je dobio skoro sve lose i srednje.osim josh barneta svaki bolji borac na papiru ga je sredio. Nek zahvali sreci da se s mma poceo baviti u pocecima mma inace nista od njega . Ovo je konacna istina njegove kvalitte u vrhunskom mma. Vase misljenje. ?

Ovaj topic treba zaključati.

Obezvrijedjivanje, osporavanje i omalovažavanje velikog CroCopa, upitnost njegovih kvaliteta tokom i na kraju jedne velike karijere i to od koga ? UFC skauta iz Splita... :)20

Iz poštovanja prema CroCopu... pioniru MMA u HR...
Chairman
2011-10-30T14:19:28Z
dr jupidu wrote:

Ti si provokatorsko ......, a kvalitetnog protivnika nebi prepozno da te pogodi koljenom u glavu. Toliko o tome.

pripazi na izražavanje.

Slash
2011-10-30T14:23:59Z
Reaktivac wrote:

dr jupidu wrote:

Ovaj topic treba zaključati.

Obezvrijedjivanje, osporavanje i omalovažavanje velikog CroCopa, upitnost njegovih kvaliteta tokom i na kraju jedne velike karijere i to od koga ? UFC skauta iz Splita... :)20

Iz poštovanja prema CroCopu... pioniru MMA u HR...

To će odlučiti moderatori dal treba ili ne treba.

Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, a ti imaš pravo dati suprotno mišljenje i to argumentirati.
Diablo
2011-10-30T14:24:37Z
zakljucajte ovaj topic odmah u startu jer ce ubrzo doci do okrsaja Mirkovih hatera i nutthuggera
kvele
2011-10-30T14:25:08Z
dr jupidu wrote:

mislim da si s ovim postom samo zabio posljednji čavao u lijes "najvećeg forumaškog poznavatelja MMA u Hrvata"(a i šire s obzirom da si imao i više nego dobre kontakte s UFC-om)..:)18

Mirka se može voljeti, ili ne voljeti.. ali svatko tko tvrdi da je on bio osrednji borac, nema pojam o ovom sportu.
Možemo samo biti sretni da je jedan takav borac došao iz naše zemlje, i doprinio velikoj promociji Hrvatske van njenih granica..

Svatko vrijeme nosi svoje prvake, tako je i u MMA, nogometu, košarci itd...

Samo jedna usporedba.. Da li misliš da Pele igra u današnjem nogometu da bi toliko odskakao od drugih?? sigurno ne bi.. i da li zato svi pričaju o Peletu kao o osrednjem nogometašu koji je(ako se ne varam) karijeru završio u američkoj nogometnoj ligi???

Imperare sibi maximum imperium est!
Slash
2011-10-30T14:28:03Z
dr jupidu wrote:

Moje je mišljenje da bi Mirko iz 2006. godine porazbijao i Konga i Gonzagu i sve te borce da je bio voljan trenirati kak spada za UFC, a ne u svom podrumu. Mirko ovakav, ni sjena sebe od prije 5-6 godina je namučio praktički svakog boljeg borca u UFC-u, porazbijao koje je trebao i solidno se borio protiv nadolazećih zvijezda. Mir, Schaub, Nelson, Dos Santos - nijedan nije imao laku borbu s Mirkom, a svi valjaju za odlične borce.

Godine čine svoje, ozljede su ga uništile, kriv način treniranja posljednjih godina i to je to. I dalje je jedan od najvećih boraca ikad.

Žao mi je što nije bilo revanša sa Minotaurom, ali što je tu je.
Reaktivac
2011-10-30T14:28:46Z
Slash wrote:

Čovjek ima pravo na svoje mišljenje, a ti imaš pravo dati suprotno mišljenje i to argumentirati.

Ako nisi primjetio, to je bio prijedlog i to argumentiran. Mućni malo glavom.

Vrlo ružno od jupidu-a, ali to je jedna splitska protuha, luftiguz, šarlantan i redikul kome ništa nije sveto pa čak ni na tužnom i za mnoge forumaše emotivnom i nostalgičnom oproštaju CroCopa u vjerovatno njegovoj zadnjoj borbi u karijeri, nije pokazao barem mrvicu poštovanja, "zaključivši" kako je CroCop dobivao osrednje i loše borce, osim Barnetta, implicirajući da je prosječan pa čak i loš borac.
Slash
2011-10-30T14:28:47Z
Diablo wrote:

zakljucajte ovaj topic odmah u startu jer ce ubrzo doci do okrsaja Mirkovih hatera i nutthuggera

Ako će obje strane moći normalno komunicirati neće doći do toga, a ako će biti argumenti tipa: "a tko si ti da sudiš" i sl. doći će do okršaja vrlo brzo.
Slash
2011-10-30T14:33:30Z
Reaktivac wrote:

Slash wrote:

Ako nisi primjetio, to je bio prijedlog i to argumentiran. Mućni malo glavom.

Vrlo ružno od jupidu-a, ali to je jedna splitska protuha, luftiguz, šarlantan i redikul kome ništa nije sveto pa čak ni na tužnom i za mnoge forumaše emotivnom i nostalgičnom oproštaju CroCopa u vjerovatno njegovoj zadnjoj borbi u karijeri, nije pokazao barem mrvicu poštovanja, "zaključivši" kako je CroCop dobivao osrednje i loše borce, osim Barnetta, implicirajući da je prosječan pa čak i loš borac.

Ako nisi primijetio, ja sam ti odgovorio na prijedlog. Mućni malo glavom.

I još ti dodao da ako se ne slažeš s jupiduom, argumentiraj mu to, a ne da nabrajaš svašta, a ne dotakneš se onog što je jupidu napisao. Mućni malo glavom, više puta i to prije svakog svog upisa.
mmjaws
2011-10-30T14:37:18Z
do ufc-a....sasvim dobro...u ufc-u....loše i kukavno...uostalom i sam je sve reka....ima je pravu priliku...ali nije je iskoristia....za sve je sam kriv....i to shvaća...i zbog toga ovaj put thumbs up...i nek se drži penzije...
stomp
2011-10-30T14:37:33Z
Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Moje je mišljenje da bi Mirko iz 2006. godine porazbijao i Konga i Gonzagu i sve te borce da je bio voljan trenirati kak spada za UFC, a ne u svom podrumu. Mirko ovakav, ni sjena sebe od prije 5-6 godina je namučio praktički svakog boljeg borca u UFC-u, porazbijao koje je trebao i solidno se borio protiv nadolazećih zvijezda. Mir, Schaub, Nelson, Dos Santos - nijedan nije imao laku borbu s Mirkom, a svi valjaju za odlične borce.

Godine čine svoje, ozljede su ga uništile, kriv način treniranja posljednjih godina i to je to. I dalje je jedan od najvećih boraca ikad.

Žao mi je što nije bilo revanša sa Minotaurom, ali što je tu je.

+1
Alex077
2011-10-30T14:38:56Z
dr jupidu wrote:

....................

Mislim da ovo nije uredu pisati. Evo sada kad je Mirko otišao u mirovinu da se pljuje po njemu. Jadniče.

Slobodno obrišite i moj post, a možete me i banati. Na svim američkim mma forumima je takav respekt prema Mirku u ovim trenutcima.

Tvoja želja, naša zapovijed. Vidimo da si uznemiren ali takav ton je nedopustiv, vidimo se za 14 dana.

Diablo
2011-10-30T14:41:57Z
pocelo je...odoh po kokice :)20
Aleksa
2011-10-30T14:44:09Z
Ovu borbu Mirko je izgubio ali se dobro potukao, možda i najbolje do sada u UFC-u, i kako Dana kaže win or lose borba nije bila dosadna, i borio se kak spada, zbog toga mu se danas divim više nego kad je pobjedio neke od loših boraca...
nofrx
2011-10-30T14:44:32Z
Mirko je bio jedan od najboljih boraca svijeta dok nije dobio PTSP od Gonzage.
Žao mi je šta nije shvatio da mora izliječit traumu da bi mogao dalje.
Posebno zato što je bolji borac od Gonzage i mogao ga je razbit u revanšu bez problema uz dobre psihičke pripreme.

KW CHAMPION
rampage308
2011-10-30T14:49:59Z
dr jupidu wrote:

pricas gluposti !!
tako isto mozes reci da je Wand dobija samo Rampagea i Hendersona ,ili jos vecu glupost da je Fedor dobija samo Nogeiru jer su ovi svi bili losi ili osrednji protivnici...
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-30T14:51:28Z
Ja imam feeling da još nismo vidjeli zadnje od Cro Copa.
Nastupat će on još, ako ne u UFC-u onda u Japanu ako stigne izdašna ponuda, da podeblja bankovni račun protiv neke kante.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mishima
2011-10-30T14:51:54Z
Teški FAIL

Neznam dali je ovo provokacija ili ti se percepcija poremetila

borac srednje klase u jednoj večeri brutalno nokautira Silvu i Barnetta...hahahha
Slash
2011-10-30T14:59:35Z
Mirko je srednju klasu boraca natamburao redovito, imao je problema sa top klasom boraca, ali ni njima nije bilo lako s Mirkom bez obzira na sve.