bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T19:22:46Z
Zatoichi wrote:

bero wrote:

Zatoichi wrote:

a vi koji jos bacate drkicu ste ovdje svaki dan(bero???? :)20 )....i zivot ide dalje ,mi starimo ,kosti bole,kosa sjedi ali samo jedna stvar se nemjenja a to je "nada" da ce mirko osvojiti ufc pojas(ili barem nekog nokautirati)..

Ja ovdje radim sine (hehe), ja sam admin i gazdina produžena ruka (uz ćelavog Stipu), moram bit tu i pazit na vas. :)20

ok...jel sad da ti editujem ono "drkicu" il ne ???

ma ne moraš, ko kaže da ne drkam :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Zatoichi
2011-10-29T19:24:07Z
bero wrote:

Zatoichi wrote:

bero wrote:

Zatoichi wrote:

a vi koji jos bacate drkicu ste ovdje svaki dan(bero???? :)20 )....i zivot ide dalje ,mi starimo ,kosti bole,kosa sjedi ali samo jedna stvar se nemjenja a to je "nada" da ce mirko osvojiti ufc pojas(ili barem nekog nokautirati)..

Ja ovdje radim sine (hehe), ja sam admin i gazdina produžena ruka (uz ćelavog Stipu), moram bit tu i pazit na vas. :)20

ok...jel sad da ti editujem ono "drkicu" il ne ???

ma ne moraš, ko kaže da ne drkam :)20

:)20 :)20
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
hamush
2011-10-29T19:27:12Z
vjerujemo ti misko, vjerujemo, nemoj samo pocet dokazivati ili sa "ako ne vjerujes pitaj... " 🙂
Reaktivac
2011-10-29T19:30:06Z
hamush wrote:

vjerujemo ti misko, vjerujemo, nemoj samo pocet dokazivati ili sa "ako ne vjerujes pitaj... " :)

Praksa, samo praksa... Većina od vas su dječica i nemate pojma s komadima, ali srećom imate mene da vas besplatno podučim. 🙂
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T19:33:25Z
Reaktivac wrote:

hamush wrote:

vjerujemo ti misko, vjerujemo, nemoj samo pocet dokazivati ili sa "ako ne vjerujes pitaj... " :)

Praksa, samo praksa... Većina od vas su dječica i nemate pojma s komadima, ali srećom imate mene da vas besplatno podučim. :)

Ma on govori o drkanju, a sumnjam da imaš želju o tome ga podučavat. :)20
- dr jupidu
Zatoichi
2011-10-29T19:34:20Z
ahahaha
It is only when a mosquito lands on your testicle that you realize that violence is never the answer.
Diablo
2011-10-29T19:34:46Z
bero wrote:

Reaktivac wrote:

hamush wrote:

Praksa, samo praksa... Većina od vas su dječica i nemate pojma s komadima, ali srećom imate mene da vas besplatno podučim. :)

Ma on govori o drkanju, a sumnjam da imaš želju o tome ga podučavat. :)20

s Reaktom se nikad ne zna :)20
Saleee
2011-10-29T19:35:10Z
Lurker uvijek bio, uvijek ostao! :)1 Prosao od nokauta do ovdje. Sherdog nikad nisam volio.

Sad se zna dogoditi da zbog poluretardiranih topica danima ni ne lurkam! :)21
Hamush o dopingu Cristiane "Cyborg" Santos - Kakav doping test. samo da je gace skinula, svima bi bilo jasno da ima pajsera ko djecju podlakticu.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T19:36:23Z
Saleee wrote:

Lurker uvijek bio, uvijek ostao! :)1 Prosao od nokauta do ovdje. Sherdog nikad nisam volio.

Sad se zna dogoditi da zbog poluretardiranih topica danima ni ne lurkam! :)21

UserPostedImage
- dr jupidu
Reaktivac
2011-10-29T19:40:46Z
Zatoichi wrote:

hamush wrote:

sa vremenom je taj for croatians potaknuo druge strance da otvaraju svoje threadove i ubrzo se javio foreign language podforum koji je procvao kao gonoreja pokupljena sa supka gvatemalske kurve nakon biker gang banga na biljarskom stolu u zadimljenoj krcmi.

ovo je mogla napisati samo osoba koja je prozivjela ovu katastrofu....knowing da imas djete,kita znaci nije otpala...:)20 ...........ja sam se prislonio uf forumu kad je Grunf stavio topic "mma forum "na Crnoj Berzi i link ka banovom forumu...forum se bio tek otvorio i tu je bilo oko 15-20 nclanova...usao sam pod nikom "Zato" ,imao par postova i onda se jedno vrijeme nisam javljao...izgupio password ka email kontu sto sam tad imao pa nisam mogao naci pass za forum da bi opet usao..registrujem se kao Zatoichi i polako pocinjem sa postanjem,ispipavanjem terena a i slika andje u kurate odjelu je bio extra push da dodjem na forum pocesto(zenske u kimonu su hot)..sve cesce se vracam na uf forum jednostavno zato sto su clanovi bila klasa vise nego na bilo kojem balkanskom forumu....dodjem kuci umoran s posla i procitam koji post,nasmijem se do suza na neke zajebancije i sve bude lakse...epic momenat uf foruma je bio fajt hamush vs.reaktivac,uf forum je imao tad vise posjetilaca taj dan neg kad je mirko ima fajt a kad je video fajta bio postavljen online,youtube server je momentalno kolapsirao(daaaaaaaaaaaa)....godine idu,pocinju pizdarije i djelenje ,otvara se profight,dosta clanova( i ja)posjecuju oba foruma,ja sve cesce na profight a sve manje na uf forum,moj razlog je bio velika razlika u godinama novih clanaova na uf forumu,puno mladji od mene(sam zrno mladji od reakta...hehe koristim njega kao neku normu..sorry reakto :)20 )...i opet godine idu,neki starci jos dolaze na profight ,neka stoka se ozenila i ima djecu,dodju sam kad je mirko na ufc,neki kuze iz pozadine(andjo ????),akvic dodje ponekad sam ak se ona muskasta brazilianka marise,acidofil se pojavi samo kad mu se sjebe laptop , a vi koji jos bacate drkicu ste ovdje svaki dan(bero???? :)20 )....i zivot ide dalje ,mi starimo ,kosti bole,kosa sjedi ali samo jedna stvar se nemjenja a to je "nada" da ce mirko osvojiti ufc pojas(ili barem nekog nokautirati)..

Zatoichi legendo... možda jesi mladji, ali nedam se ja.

Dabogda odmah i sada trenutno crkao u najgorim mukama, ako vas lažem, ali prije pola sata sam uzeo broj i dogovorio čašicu razgovora s tako jednom zgodnom curom da sam sam sebe iznenadio ! :)15

Vi znate da ja sve čega se dotaknem pretvaram u zlato; od topica, foruma, bloga, e sada sam se fokusirao na komade. 🙂

Moguće je da će me otkantati, ali bitno je šarmirati, igrati i pokušavati... nema veze...

Malo mudrih izreka... :)

Dok si mlad, uživaš, a kad toga postaneš svjestan - već si star.

Bolje je i prokockati svoju mladost, nego ne učiniti s njom baš ništa.

Samo vi zajebavajte; treba mi dodatne motivacije. :)

Pusa svima... :)15

hamush
2011-10-29T19:41:08Z
eeeeewwwwwwwwwwwwwwwwww... bero stoko odvratna... znas da vidim ovdje po benzinskim pumpama ono na pisoaru: Call james for good time i broj...
majke mi mile ako necu stavit tvoj broj slijedeci put!
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T19:45:20Z
:)18 :)18 :)18 :)18

- dr jupidu
Reaktivac
2011-10-29T19:49:32Z
bero wrote:

Ajmo ovako... neka netko od vas bude pristan na stolu do, kada sa ženskom izadjem na prvi spoj ?

Pa neka prenese dojmove nevjernim Tomama s PFS foruma...

Častim ga pivom... pa da se konačno demistificira jeli vam lažem ili sam u velikom ženskaroškom naletu ? :)

Javim detalje ako ima zainteresiranih...
hamush
2011-10-29T19:51:09Z
nema.
i nemoj kontaminirati jos jedan topic sa svojim avanturama pls. otvori svoj thread i tamo pricaj o tome kolko oces pls.
hamush
2011-10-29T19:51:45Z
bero wrote:

znao sam sta si stavio prije nego sam i otvorio link :D

lolz!
Reaktivac
2011-10-29T19:54:45Z
hamush wrote:

nema.
i nemoj kontaminirati jos jedan topic sa svojim avanturama pls. otvori svoj thread i tamo pricaj o tome kolko oces pls.

Sine, a zašto ti uvijek pop... kada se priča o komadima ? :)

Gay is OK... :)36

Ako ćemo tako, onda si i ti otišao u spam, jer je tema UF forum, a ne tvoje sherdog i jupidu lamentacije...

OK, neću više o komadima. :)40
hamush
2011-10-29T19:57:44Z
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-29T20:00:17Z
Reaktivac wrote:

bero wrote:

Ajmo ovako... neka netko od vas bude pristan na stolu do, kada sa ženskom izadjem na prvi spoj ?

Pa neka prenese dojmove nevjernim Tomama s PFS foruma...

Častim ga pivom... pa da se konačno demistificira jeli vam lažem ili sam u velikom ženskaroškom naletu ? :)

Javim detalje ako ima zainteresiranih...

Frende, daj se malo uključi, ovaj link je išao Hamusha, zašto sve okrećeš na sebe?
- dr jupidu
hamush
2011-10-29T20:05:40Z
e ima jos jedna stvar koju sam zaboravio spomenuti, ali me ono malo govno od sededa podsjetilo...

dakle u vrijem mirkova meca sa randlemanom, nije bilo prilike gledati stvari uzivo, a eventi su se skidali sa 7 dana delayem jer ih jednostavno nije bilo lako skinut, a broadband je bio majka mila u europi ali ne i kod nas.

uglavnom u to vrijeme je bio iznikao PRIDECAST. Ekipa iz Japana su se nasli i preko PalTalka imali Play by Play live od prajda.

Tako se slusala borba mirko vs saku. to je bilo napeto do jaja. pride shockwave... urlao sam sam u sobi sa zvucnicima pojacanima do jaja, i vristao navijao za mirka.

no sa randlemanom je bila druga spika. pocelo sve super, samo odjednom: CRO COP IS OUT, CRO COP IS KTFO... ja i frend u sobi gledamo se sivi ko pepel. tisina, muka, frend se pokupio doma,

ja ono toma zdravkovic.. dotako sam dno zivota. stize sms od jupija.. sine dosta je bilo zivota, bio si mi dobar drug, zbogom...
frend forumas Soinic Boom sa materom nije prico 3 dana, od tada prestao gledati mirkove borbe uzivo da si sacuva zivce...

3 dana teske depre, bez volje za zivotom... pridecast je tu bio fenomenalna stvar, ali cu ga uvijek pamtiti po tome sto je u trenutku najveceg nuthageraja mirka me uslagiro sa onim urlanjem OMG OMG CRO COP IS OUT, CRO COP IS KNOCKED THE FUUUCK OUT...

Reaktivac
2011-10-29T20:07:26Z
bero wrote:

Frende, daj se malo uključi, ovaj link je išao Hamusha, zašto sve okrećeš na sebe?

Pa naravno da ću je okrenuti na sebe...

Trojac se plaća... :)

Mani se pive druže bero.

Nego, meni je epic bio trenutak kada je atomi50 izazivao hogya... Ili recimo kada je andjeo prvi puta pokazala noge na slici pa recimo kada je acidofil izvadio svoj prvi zub, kada je hamushova bivša cura završila na portalu index nightlife, kapaljka ili tako nešto...

Ooopss... ne smijem više...