e ima jos jedna stvar koju sam zaboravio spomenuti, ali me ono malo govno od sededa podsjetilo...
dakle u vrijem mirkova meca sa randlemanom, nije bilo prilike gledati stvari uzivo, a eventi su se skidali sa 7 dana delayem jer ih jednostavno nije bilo lako skinut, a broadband je bio majka mila u europi ali ne i kod nas.
uglavnom u to vrijeme je bio iznikao PRIDECAST. Ekipa iz Japana su se nasli i preko PalTalka imali Play by Play live od prajda.
Tako se slusala borba mirko vs saku. to je bilo napeto do jaja. pride shockwave... urlao sam sam u sobi sa zvucnicima pojacanima do jaja, i vristao navijao za mirka.
no sa randlemanom je bila druga spika. pocelo sve super, samo odjednom: CRO COP IS OUT, CRO COP IS KTFO... ja i frend u sobi gledamo se sivi ko pepel. tisina, muka, frend se pokupio doma,
ja ono toma zdravkovic.. dotako sam dno zivota. stize sms od jupija.. sine dosta je bilo zivota, bio si mi dobar drug, zbogom...
frend forumas Soinic Boom sa materom nije prico 3 dana, od tada prestao gledati mirkove borbe uzivo da si sacuva zivce...
3 dana teske depre, bez volje za zivotom... pridecast je tu bio fenomenalna stvar, ali cu ga uvijek pamtiti po tome sto je u trenutku najveceg nuthageraja mirka me uslagiro sa onim urlanjem OMG OMG CRO COP IS OUT, CRO COP IS KNOCKED THE FUUUCK OUT...