balkanbomber
2011-10-28T11:37:00Z
vec 2 ili 3 dana nemogu na stranicu UF foruma, ne samo sa mog notebooka nego i sa pc-a sa faksa, i sa mobitela,
dali je to samo problem u austriji ili???

Pozz Markus
On je čovjek jako dobar momak!
Sponsor
Kimura
2011-10-28T11:54:10Z
Nije do Austrije, ne radi im forum.
banky
2011-10-28T13:40:19Z
Kaze Ban
Quote:

Stara domena koju smo koristili je po novome zabranjena ako pravna osoba (firma,klub,itd...) nema isto ime kao u domeni i morali smo staroj domeni dodati nastavak com.
Molio bih vas da ovu informaciju prenesete svim svojim prijateljima i poznanicima za koje znate da su čitali i pisali na UF forumu.
Hvala.

Dakle
http://www.forum.ultimat....hr/Default.aspx?g=forum 
Train by day Joe Rogan Podcast by night, all day!
I-Mike
2011-10-28T13:43:25Z
Kakav je ovo forum? Tko je Ban? i ima li ovo veza sa Pfs-om?

Hvala
dr jupidu
2011-10-28T13:46:26Z
I-Mike wrote:

Hvala

šta ima veze..svak bira di će...

mislim da nema preveć mma foruma...i svaki je ok

i ja sam tamo...
I-Mike
2011-10-28T13:53:35Z
dr jupidu wrote:

I-Mike wrote:

Hvala

šta ima veze..svak bira di će...

mislim da nema preveć mma foruma...i svaki je ok

i ja sam tamo...

pitao sam jer stvarno ne znam. Koliko sam skontao svi ste prije bili na Nokaut forumu, zašto sada tamo nitko nije. Ima li veze ovaj forum sa tim?

Ajde vi stariji opišite malo povijest borilačkih foruma u Hrv. :)18

Ps i zašto od starijih forumaša nitko ne voli Reaktivca? :)22
Losh
  • Losh
  • Advanced Member
2011-10-28T13:55:00Z
I-Mike wrote:

UserPostedImage
Reaktivac
2011-10-28T14:02:48Z
I-Mike wrote:

pitao sam jer stvarno ne znam. Koliko sam skontao svi ste prije bili na Nokaut forumu, zašto sada tamo nitko nije. Ima li veze ovaj forum sa tim?

To nije posve točno, a no ono što je važno je da me vole tete. :)1

Priča je duga pa nekom drugom zgodom... :)37

I-Mike
2011-10-28T14:05:29Z
Reaktivac wrote:

I-Mike wrote:

To nije posve točno, a no što je važno je da me vole tete. :)1

Priča je duga pa nekom drugom zgodom... :)37

Šalio sam se, vidim da se stalno prepireš sa moderatorima. Aj budi dobar pa mi reci malo o tome. Glupo mi je otvarati novi topic radi toga.
Kad ce biti zgodna prilika ako nije sada :)24
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-10-28T14:08:21Z
Reaktivac je dobar momak, samo ga je teško odmah skužit. U čemu si puno puta i sam odmaže, zato i ima toliko "fanova" :)20
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Reaktivac
2011-10-28T14:10:24Z
I-Mike wrote:

Šalio sam se, vidim da se stalno prepireš sa moderatorima. Aj budi dobar pa mi reci malo o tome. Glupo mi je otvarati novi topic radi toga.
Kad ce biti zgodna prilika ako nije sada :)24

Šutim radi frenda Bere; potpisali smo zajednički ugovor i dobili karlovačko za sponzore, a uz karlovačko idu riječne sirene s 4 rijeke... :)15
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-10-28T15:02:43Z
Meni je Reakto ok!
A kakav je sa ostalima boli me kifla.

I da , po meni , svi forumi o MMA i ostalim borilačkim sportovima i vještinama su ok.
Sve zavisi kako se tko nađe na kojem.

My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
hamush
2011-10-29T08:18:38Z
i-mike

reci cu ti ja ukratko. edit: ovo ukratko je cista laz.
ovo je samo moje vidjenje, i misljenje, pretpostavljam da se nekima nece svidjeti, a siguran sam da drugi imaju najvj drugacija razmisljanja, no here it goes...

u pocetku bijase Sherdog. Nekolicina hrvata je slucajno pocela komunicirati na hr na jednom eng threadu davne 2002. ameri su popizdili naravno, neki siptari im spamaju forum sa safrsdsv dagasdgar nekim cudnim znakovima.
nakon toga je izvjesni forumas zvan Pizdek otvorio "for Croatians" thread di je priupitao di ima za trenirat u hr, jerbo je radio u inozemstvu.

tu je nastao sa vremenom "for croatians" permanentni thread jer nas se nakotilo toliko da su nam trebali dati autonomiju i omoguciti da imamo svoj grunt, svoje mjesto za postanje di nas nece ameri jebat zbog OT.

sa vremenom je taj for croatians potaknuo druge strance da otvaraju svoje threadove i ubrzo se javio foreign language podforum koji je procvao kao gonoreja pokupljena sa supka gvatemalske kurve nakon biker gang banga na biljarskom stolu u zadimljenoj krcmi.

masovni holokaust hrvata sa sherdoga se desio mojom zaslugom.

rovao sam po tadasnjem IRCu u potrazi za downloadanjem MMA turnira. pride i ufc su tada bili cisto zlato. skinuti turnir znacilo je njegovo gledanje 2-3 puta za redom da utvrdis gradivo. broadband je bio privilegija burzoazije i sinova hadezeovaca i administratora po faksevima.

priupitah na jednom MMA kanalu na ircu di ima MMA i frajer mi odg : for free MMA go to blacksnake dot com. nemojte kliktat na adresu plz.
naravno, ja odmah isao sav sretan, i ugledao crnu kurcinu i skuzio da sam dosao na crnacki pederski sajt, di frajer ima pajser ko podlakticu. naravno da sam reko, fora je jebena, moram odmah ju prosirit dalje. i postao na for croatians.

quotali su me nekolicina, i svi se grohotom nasmijase na moju foru, na to kakva sam budala ispao, te kako sam njih digao na foru,.
svima je bilo smijesno, osim sherdog adminima, koji su banirali mene, i sve koji su quotali, i ostatak ekipe, just to be sure.

dakle kolektivno su nas odjebali sa sherdoga i to je bilo to 🙂 gud baj, ausvic.

tada se jos nije polazilo za time da linkanje neprimjerenog sadrzaja se kaznjava recimo Baniranjem?
lol

U tom periodu nastaje legendarni crocop.tk. famozni fan sajt odredjenog psihopate Nene iz Zadra, ljubitelja Cro Copa, MMA i svega ostalog sto vole mladi.
Guest Book na sajtu izrodio je neke od najoriginalnijih upisa. Dijaspora je dobila kolektivni orgazam na stranicu, a raznorazni strucnjaci iz Frankfurta, Toronta, Stuttgarta i Sidneya su se javljali, pozdravljali Mirka, misleci da je on i admin sajta, te dijelili savjete sakom i kapom kako treba se kretati, kako udarati te kako opcenito se boriti. Savjeti su vecinom dolazili od ujka koji trenira boks, ili brata koji je bija karatas, ili od strane samog autora koji eto ima rjesenje za sampionsku titulu sazeto u 2-3 redaka.

eto upravo sam posjetio sajt u namjeri da si osvjezim stara sjecanja, i nasao neke nove upise, a vidim i trollanje u tudje ime 🙂. fala bogu, ovi postovi di sam ja potpisan su moji. nazalost prvotni guest book je bio jos bolji, a jupiduovi upisi tamo su bili CISTO ZLATO!

http://users2.smartgb.co...728-14&m=all&p=1 

nastavljamo pricu...

u to vrijeme negdje izlazi Nokaut.

Slaven kao Cro Cop Team member otvara prvi domaci forum za MMA na hrvatskom. Mirko je tada bio u svojoj uzlaznoj putanji. jebo je mater svima, cipelario colemana, watermana po podu, tuko igora, tabanao sakurabu, ma bio je super vrijeme biti cro cop fan i najveci nuthugger.

cijeli forum je bio jedan jebeni totem liku i djelu mirka filipovica cro copa, kroejsn fajtera in di prajd fajting cempjonsip.

nedo bog da netko rijec kaze kontra mirka, odmah ga 20 likova popljuje da ne voli hrvacku, i da je udbaski gad i cetnik i jugonostalgicar. no kako to biva, na nokautu nastaju konflikti, svadje i frakcije.
sa jedne strane slaven i "njegovi" a sa druge strane ban i "opozicija".

Ban je u to doba bio opozicija slavenu u vidu nekakve konkurencije organizatora evenata, a medjusobni manjak simpatija je bio ocit. stvari eskaliraju do netrpeljivosti i ban krece sa osnivanjem UF foruma. Oaza slobode izrazavanja i bijeg od represije i pljuvanja i sranja koja su bila na nokautu.

ekipa je tada bila poprilicno slozna. masu ljudi je docekalo otic sa nokauta, doci na "svoje" i svima je bilo dosta svadja. bilo je dosta lijepih druzenja na forumaskim kavama, skupilo bi se dosta ljudi, atmosfera je znala biti fina.

no i ta ljubav nije dugo trajala. ovdje necu ulaziti u neke sitnije detalje koji su prethodili tome, i vis a vis trenutnih forumasa cu izostaviti neke sporedne pizdarije, iako tu ima humora i tragikomike na izvoz 🙂, no oni koji su tamo bili znaju na sto mislim.

sa UF foruma je masu nekih sadasnjih forumasa odjebalo zato sto su tamosnja vladajuca garnitura vodjeni sa banom vrijedjali, pljuvali i cinili sve u svojoj moci da blate HSSB odnosno amaterski ultimejt fajt. projekt koji je tada zapoceo Banic u kombinaciji sa Klarom i sa jos nekim ljudima, uglavnom Crows i Tresnjevka i ostali. to je bilo cca 2007. dakle prije dosta vremena. Amaterski UF zivi i dan danas sa pun k turnira iza sebe.

uglavnom, pizdarija je eskalirala kada je nakon borbe dzebic woolcott ban se malo naljutio i optuzio bodovne suce hssb da su isli na ruku englezu zbog neke samo njemu poznate urote. nadalje je otvoreno kritizirao suce zasto nisu dali prednost domacem borcu zbog domaceg terena, sto su neki forumasi otvoreno podrzali. ta cijela prica se rastegla na 35 stranica svadje.

u mojoj glavi, totalni breakdown. Ban, koji mi je tada bio idol, uzor, trener, pedagog, muzicar,father figure, frend, sta god, postaje opsjednut sa HSSB kao frank mir sa lesnarom. ne gasi se, pljuje nesto u sto moj trener i moj klub ulazu trud i energiju, uvjerava mene osobno da od toga nikad nista i da se manim corava posla. sa druge strane mi "malisani" kako nas je reaktivac posprdno nazvao znamo svi da ce stvar zazivjeti, ali ban fanaticno se trudi svima dokazati da od toga nista. koji su bili njegovi razlozi oponiranju mogu samo pretpostavljati, no to nije ovdje bitno.

ubrzo nakon toga je bio turnir u samoboru 2008. te je ban se naljutio na moj ne bas pozitivan clanak o eventu u kojem je on sudjelovao u organizaciji, koji je bio tiha jeza. sudjenje katastrofa, borbe upropastene preranim prekidima, cak je i jadni Lazslo maltene plakao u svlacionici da mu je sudac prekinuo borbu nakon jednog udarca. bilo mi ga je fakat zao :)

Ban na forumu poceo vrijedjati i prijetiti batinama (ne meni nego jednom drugom forumasu) (zvuci poznato zar ne?) da bi se nakon toga odredjena ekipa jednostavno pokupila ca sa foruma. to je bio Tipping point iliti tocka preokreta...

mnogi su otisli i ne postaju vise, drugi navrate ponekad a neki su jos aktivni. a eto ja kako cujem, dodjem svako toliko i spamam na engleskom 🙂, no dobro, lijepo je cuti da sam aktivan na forumu a da to i neznam :)

i povijest se ponavlja....

i, ajmo napravit neki forum di nece biti jebanja majke, vrijedjanja otvorenog, prijetnji batinama, pljuvanja po ljudima bez ikakve samokontrole. opet se trazila alternativa sranju i losoj atmosferi. inicijativa je bila djelomicno moja, no trud i zasluge idu drugima koji su ulozili vrijeme i energiju da se forum formira i "napravi".
i puf, desi se pfs forum.

uzmite takodjer u obzir da je ovo svojevrsna subjektivna kronologija... podosta vremena je proslo, siguran sam da su se mnoge dinamike promijenile, mnogi odnosi ili zamrli ili se izmijenili, mozda na bolje, mozda na losije, neznam. ovo je samo moje i nicije tudje misljenje. PFS NIJE nastao iskljucivo kao alternativa, vec je ideja o samom forumu postajala i prije.

no eto u hr ima 3 aktivna foruma, svatko moze odabrati koji mu odgovara. Neki ljudi vise niti nisu bitni na nasoj sceni, nova imena izlaze, stara zalaze, borci dodju i prodju, malo njih ostaje duze od nekoliko godina. forumasi dolaze i prolaze, stare ekipe ima na prste pobrojati, no Bero, Andjeo, Benjo, Acidofil, Seded su stara mucka djubrad koja truli po tim forumima od ranih dana. Seded je tada imao 12 god, i bio je wunderkind, a sada je eto iz wunderkinda postao dete kreten. Bero je Bero. Ne treba niti zaboraviti Jupidua koji je prica za sebe. o njemu bih mogao napisati jos jedan ovoliki clanak i vise, samo prepricavajuci zgode sa njime, bilo sa foruma, bilo iz stvarnog zivota.

eto to je moja kobasica od teksta. kome se ne svidja, nek srce dunav.

bilo bi lijepo kada bi i drugi stariji forumasi iznijeli svoje impresije proslosi, barem one lijepe stvari...

Reaktivac
2011-10-29T09:16:06Z
hamush wrote:

i-mike

reci cu ti ja ukratko. edit: ovo ukratko je cista laz.
ovo je samo moje vidjenje, i misljenje, pretpostavljam da se nekima nece svidjeti, a siguran sam da drugi imaju najvj drugacija razmisljanja, no here it goes...

i-mike

To što piše hamush, shvati kao velikim djelom pristran tekst.

Vidim da je krenuo "od stoljeća sedmog", a ja ću probati da malo skratim priču...

Uglavnom je naveo opširne i manje-više kronološki točne činjenice, jasno uglavnom ono što mu paše - selektivno. No, neke vrlo iskarikirane i napucane tvrdnje. Prvo, hamsuh je lik koji je kao student od bana tražio 200 eura da mu iskomentira njegov turnir na lokalnoj TV postaji - OTV-u, ne tako davne 2005 godine. Prije toga se gurao u njegovo društvo, potezao ga za rukav, s njim pio kave, zajedno svirali gitare i sl... Toliko o tome kako je on u Banu vidio "drugog oca", uzora i sl. piz... koje je napisao u tekstu. S obzirom da je Ban tvrdoglav i pomalo rigidan tip; nije mu trebalo dugo da shvati s kakvim mišićem ima posla...

Nadalje; uz dužno poštovanje HSSB-u; ne može se govoriti o nekakvom velikom uspjehu HSSB-a. Omasovljenje sporta, velika baza boraca, ulazak u nomenklature HOO, support, svemirske MMA kacige i sl. fantazije zafuranog Banića, koji je kako čujem, na zadnjem HSSB turniru u Knegincu - doveo samo jednog Crows borca i to juniora ? Da ne ispadne da provociram; u čemu je problem s Crowsima ?

Ispada da takav "veliki projekat i savez" spašava jedan forumaš iz Kneginca - akvic. S čime se može ponositi, jer proizlazi kako akvic spašava HSSB ! Daleko od toga da nebi volio da HSSB zaista uspije, ali trenutno imaju vrlo loše prolazno vrijeme i po meni su u silaznoj putanji. Jer ako ovise o nesebičnom entuzijastu akvicu i rade 2-3 manja turnira godišnje, teško da će uspjeti i da to možemo ocjeniti uspjehom...

O Banu...

Priznajem kako sam jedno vrijeme Banu držao ledja i branio ga od keyboard napada, ali isto tako sam ga oštro kritizirao pa i napadao, a to činim i danas tu i tamo (prije par tjedana sam ga dobro izribao na njegovom forumu). Prije par godina, čak sam dobivao banove prijetnje da će me nalupati (radi zajebancija i sprdnje na blogu), kada me vidi. U to vrijeme "izdržavao sam kaznu" od godine dana banniranja na UF forumu, na što su hamush i ekipa likovali, ali sam situaciju s vremenom okrenuo s svoju korist, kada je Ban shvatio tko mu je veći prijatelj, a tko ga tapša po ramenima s figom u džepu. Vrativši me ponovno za glavnog moderatora, na što se ekipa "okupatora" povukla kao mali orci u LOTR, a ja sam trijumfalno ponovno ujahao kao Mussolini u Vatikan. :)24

No, hebiga, kada me je već zvao nazad da mu posložim i povežem forumaške redove, svjestan da se zajebao što me se olako odrekao, očekivao sam da će mi dati slobodu djelovanja i pokazati više poštovanja i volje da popusti, no kada sam skužio da u forum ne misli potrošiti ni lipe, ne uraditi redizajn, ne staviti novu verziju foruma, niti motivirati ekipu da piše i dolazi s nekakvim popustima i recimo poklon bonovima za treninge, majicama, nagradnim igrama i sl.; nisam imao volje da mu volontiram, jer sam procjenio da taj odnos nije frendly i obostran nego intersan pa i proračunat.

Postavio sam mu uvjete pa kada ih ispuni - razmisliti ću o tome da mu vratim posjećenost i zanimljivost na forumu. Do tada možemo popiti kave, družiti se i tako; ali najveći krvnik i grobar UF foruma je sam Ban, jer je uzurpirao sve ovlasti na sebe i ne zna privući ljude, organizirati forum, napraviti mail autorizaciju i sl... Od nekad velikog foruma, danas uglavnom sprdnja. Nažalost; ja sam uvijek iskren pa ću i sada to otvoreno reći, što Banu neće biti drago pročitati, ali jebiga sine - takav sam.

Eto, dragi moj i-mike, kao što si možebitno zaključio; nisam ja nikada i nikome bio vazal, ulizica, niti sluga. Zato me pravi ljudi kuže pa i cijene. Oni to prepoznaju. Bez dlake na jeziku, nema povlaštenih, niti privilegiranih i sl... Da nije tako; nebi bilo najava, eksluziva, reportaža, intervjua i sl... Bloga s više od 230.000 posjeta, posjećenosti, vijesti iz prve ruke, itd... itd...

To je moja misija sine... i to je prava istina... zato sam voljen i omražen...

pitbull123
2011-10-29T09:22:50Z
Zanimljive priče,volio bi i ja čuti još ponešto od kojeg starijeg forumaša,a vjerujem i ostali.
dr jupidu
2011-10-29T09:27:23Z
ja samo znam da su dosta ljudi i ja otišli s nokaut foruma jer vlasnik slaven vujić 1.-nije se smilo reći ništa proticv crocopa...

2. g slaven vujić je bio jako dobar prema onima koji su mu trebali... poslovno...a kad je neko od nas nešto tražio neku sitnu uslugu..tipa posjet crocopu ili slično jednostavno se nebi javljao ili ga je bolila briga kad mu neko nije bitan

3. poslovno je bio nekorektan prema nekim ljudima...

stoga smo ga odjebali.. mene svaki forumaš može nešto zamolit......

jbga no slaven poznaje mma i bio je bitna karika mma u hrvatskoj...
Slash
2011-10-29T09:31:18Z
pitbull123 wrote:

Zanimljive priče,volio bi i ja čuti još ponešto od kojeg starijeg forumaša,a vjerujem i ostali.

a pitajte kaj vas zanima.

Hamusheva kronologija je poprilično točna, barem od onoga na nokautu, prije toga i nisam tolko bio aktivan.. Znao sam za Sherdog i to, ali na sreću nisam za Hr dio tražio jer bi i ja bio banniran :)18 :)18

Onda je bio neki forum koji je predhodio nokautu, tu sam u biti krenuo s pisanjem, negdje 2002. ili 2003. nisam siguran, isto sam bil klinjo još uvijek. Nakon toga nokaut i tu se u biti ekipa skupila i sve je počelo, tak da nokaut ovo - ono, ali od tamo je to praktički krenulo.

Onda je došao UF forum gdje je bilo super, ali bilo je dosta stvari koje se ljudima nisu svidjele, mislim da još ima arhiva pa se može naći koga zanima. Sve je počelo zbog gluposti kao i uvijek, ono sa Džebićem i Woolocotom je pokrenulo to sve, i od onda je bilo konstantno nečega - BESPOTREBNO. Može se tonu toga napisati, al ima arhiva, pa koga zanima nek traži. Tu se dobar dio odvojio...

Pa je nastao PFS, i mislim da je sad ok.

Ja nisam tolko upućen u neke starije priče (klinac sam još bil), to treba pitati Beru ili Hamusha, a i bilo bi super kad bi neki stariji forumaši došli, koji više ne postaju, tek tolko da pročitaju kaj se piše i nešt nadodaju. Pa ako je netko u kontaktu s njima...

Mislim da je to jedno zanimljivo razdoblje MMA povijesti kod nas.
Slash
2011-10-29T09:32:18Z
dr jupidu wrote:

ja samo znam da su dosta ljudi i ja otišli s nokaut foruma jer vlasnik slaven vujić 1.-nije se smilo reći ništa proticv crocopa...

2. g slaven vujić je bio jako dobar prema onima koji su mu trebali... poslovno...a kad je neko od nas nešto tražio neku sitnu uslugu..tipa posjet crocopu ili slično jednostavno se nebi javljao ili ga je bolila briga kad mu neko nije bitan

Sve to stoji, ali i ovo boldano je istina. Vujić je i dobroga napravio za MMA, to treba priznati, a ne samo pljuvati po njemu.

Idem sad na posao, pa se čitamo kad se vratim.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-10-29T09:39:59Z
Hamy, svaka čast na ovom postu, suze su mi skoro krenule od nostalgije :)1 Btw, prevdiđam ovom topicu dug i sretan život i čak mislim da ćemo uskoro mijenjati naziv topica i da će ovo postati svojevrsni homage i prisjećanje svakome od nas kako je sve počelo i kako smo ušli u ovaj (polu)svijet :)

Ja imam ponešto drukčiji put forumašenja 🙂. Počelo ja naravno kao i kod 99% nas sa Mirkom. Tamo 1999., Mirko radi prvi brake through u karijeri, u kvalifikacijama šalje Mike Bernarda u carstvo snova, ulazi u finalni K-1 GP, umlačuje Musashia i Sam Greca i tek u samom finalu (u koji je ušao sa slomljenim rebrom) nakon sjajnog meča gubi od legende Hoosta. Ja i današnji kum, obojica s dotadašnjim backgroundom od nekoliko godina treniranja Tae kwon doa i praćenja Branka Cikatića (tada u daleko manjoj mjeri zastupljenog u mainstream medijima od Mirka danas), obojica postajemo die hard fanovi lika i djela Cro Copa i uskoro (kum prije i puno ozbiljnije, ja tada još uvijek student u Opatiji, nešto kasnije i puno sporadičnije) počinjemo obojica trenirati Thai boks kod trenera Nene Alilovića (tada u iznajmljenom skučenom prostoru HV doma u Karlovcu) i malo po malo stvari se počinju zahuktavati. 2002. počinjem tražiti sve moguće vijesti iz MMA po netu, dolazim na Sherdog, lurkam, ali samo glavne topice u MMA i tada još strašno jakom K-1 & boxing podforumu. Nisam previše gledao ostale podforume niti sam se ikad registrirao, samo su me vijesti zanimale, a i nepregledne količine debilnih postova su me uvijek odbijale od Sherdoga.

2003. dolazim na mmafighting.net, regam se i počinjem postati redovito. Tamo je bila jedna sjajna i vrlo educirana ekipa forumaša ali totalno biased uz američke i brazilske borce, svi redom veliki fanovi wrestlinga i bjj i tako, pomalo revoltiran njihovim omalovažavanjem stand up boraca pa i samog Mirka (tada na vrhuncu snage ali i omražen jer je masovno cipelario njihove all american wrestlere), odlučujem se registrirati, uzimam nick fist (šaka), avatar Mirka nakon meča s Fujitom (sav krvav) i postajem svojevrsni Zorro, branitelj stand up boraca i Mirka osobno :)20 . Od Hrvata, tada sam zapazio nick Bero, poznat po tome što je imao neku MMA igricu i promovirao je:)20 , također i po tome što je, uz mene, kad god je u našim novinama ili portalima izlazilo nešto o Mirku, uredno to prevodio i postao na forum. Ja mu šaljem poruku s pozdravom ali me odjebao i nikad mi nije uzvratio:)1 Na mmafighting sam ostao dugo i uvijek će mi taj forum ostati vrlo drag, a drago mi je da je i site, tada još totalno u sjeni Sherdoga, postao danas respektabilan i uvažen.

Kad se otvorio Nokaut, i sam se naravno počeo tamo postati i samim time sve manje biti na drugim forumima. Kum je u međuvremenu sve ozbiljnije trenirao i s obzirom da je Slaven počeo raditi evente, kontaktirao sam ga i nakon kavice u Maksimiru na okretištu, na kojoj smo se kum i ja našli sa Slavenom, Slaven mu daje priliku odraditi profi meč koji je Igor odlično odradio. Malo po malo, Neno i Slaven se upoznaju, počinju suradnje na organizaciji evenata, veliki eventi se počinju raditi u Karlovcu, scena buja, Neno otvara novi odlični gym (današnji Shark gym), na otvorenje dolaze Werdum, Kolakušić, Slaven... i stvari pomalo dobivaju današnje konture. U međuvremenu se na forumskoj sceni dešava sve što je Hamush već opisao, ja ostajem zaljubljenik u MMA i pogotovo K-1 (moja prva i najveća ljubav), na eventima pomalo upoznajem ekipu s foruma (Hamy, Bero, bbbmarc, Stipe, Andjeo, Akvic, Acidofil.........) upoznajem Loreiu i njegovu mladu obitelj, svog dragog prijatelja i istomišljenika u forumskim raspravama, treniram i dalje rekreativno (za nešto više nemam cajta zbog fokusiranja na neke druge prioritete u životu) i ostajem i dan danas veliki fan Cro Copa bez kojeg bi, posredno, čak i masa stvari iz mog današnjeg života bila drukčija.

I dalje sam redovni forumaš, danas skoro isključivo na ovom forumu jer nemam vremena kao nekad dok sam bio student. Uh, tek sad nekako postajem svjestan koliko je godina prošlo i koliko se stvari izdešavalo svih ovih godina.
dr jupidu
2011-10-29T09:48:31Z
Slash wrote:

dr jupidu wrote:

Sve to stoji, ali i ovo boldano je istina. Vujić je i dobroga napravio za MMA, to treba priznati, a ne samo pljuvati po njemu.

Idem sad na posao, pa se čitamo kad se vratim.

naravno

no ja s njim nikad nebi poslovno ništa radio......
Users browsing this topic