valjda će bit do subote,dotad je to aktualnošta barry je aktualan samo do subote, pa nije klinč sniman o mirku nego o barry-ju, a mislim da za barry-ja ova subota nema preveliku ulogusigurno je dio o mirku,pripremama s njim i slično..to nakon subote više neće bit zanimljivo i aktualno...al dobro ja ti govorim kako bi trebalo...da to ide npr. na dnevnik.hr ili neki jači nacionalni portal onda bi se to podrazumijevalo a ovako kad ti je svejedno možeš i za mjesec dana
valjda će bit do subote,dotad je to aktualnošta barry je aktualan samo do subote, pa nije klinč sniman o mirku nego o barry-ju, a mislim da za barry-ja ova subota nema preveliku ulogu
valjda će bit do subote,dotad je to aktualno
valjda će bit do subote,dotad je to aktualnošta barry je aktualan samo do subote, pa nije klinč sniman o mirku nego o barry-ju, a mislim da za barry-ja ova subota nema preveliku ulogusigurno je dio o mirku,pripremama s njim i slično..to nakon subote više neće bit zanimljivo i aktualno...al dobro ja ti govorim kako bi trebalo...da to ide npr. na dnevnik.hr ili neki jači nacionalni portal onda bi se to podrazumijevalo a ovako kad ti je svejedno možeš i za mjesec danaznači ako je barry govorio kakve su mu pripreme sa mirkom tebi to neće biti interesantno nakon borbe sa nelsonom
Pat Barry pita:04.11.2011When will you upload "U klinču" with me? I want to see itOdgovor:04.11.2011Next week. Nice "Č" Pat!
Čak je i Pat Barry-u dopizdilo. :)20 Vi pitate - PFS odgovara.... Pat Barry pita:04.11.2011When will you upload "U klinču" with me? I want to see itOdgovor:04.11.2011Next week. Nice "Č" Pat!
Čak je i Pat Barry-u dopizdilo. :)20 Vi pitate - PFS odgovara....
pfs malo ste se izbrukale sa ovom ali ok je :)18 mozda izgubili ste materijal :)20
pfs malo ste se izbrukale sa ovom ali ok je :)18 mozda izgubili ste materijal :)20 Goldenboy zaboravio sam da de pitam ! Jel ti vratio Mirko 100€ ?:)20
pfs malo ste se izbrukale sa ovom ali ok je :)18 mozda izgubili ste materijal :)20 Goldenboy zaboravio sam da de pitam ! Jel ti vratio Mirko 100€ ?:)20 bolje ti bio da ne me pitas druze... :)20
Čak je i Pat Barry-u dopizdilo. :)20 Vi pitate - PFS odgovara.... Pat Barry pita:04.11.2011When will you upload "U klinču" with me? I want to see itOdgovor:04.11.2011Next week. Nice "Č" Pat!Gdje je pitao, na twitter ?
Pat je simpa decko no malo prevec smijuljav za moj ukus... Drago mi je da uspijeva idalje biti u ufc gdje zapravo i ne zasluzuje biti,nije on za mma.... Niti je ispravan sparing partne za mirka,totalna pogreska u odabiru sparing partnera ......za ovaj mec mirko je mogao i trebao napokon radit s zvjerkom veceg nivoa a opet je radio s slabim sparing partnerom koji nema stil nelsona koji ima drukcije pokrete...... Pat je drag decko i svaka mu cast
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close