mark
  • mark
  • Advanced Member Topic Starter
2011-09-10T12:32:59Z
neću o derbiju ali gledam program i nema na HTV-u!!! nego na MaxTV. To je čista sramota i prevara
Sponsor
Diablo
2011-09-10T12:39:22Z
Zasto bi to bila prevara? Televizijska prava su prodana onome tko je ponudio vise novca.
mark
  • mark
2011-09-10T12:46:08Z
Diablo wrote:

Zasto bi to bila prevara? Televizijska prava su prodana onome tko je ponudio vise novca.

zato što je HTV javna TV i dužna je prenositi stvari od javnog značaja a to derbi je i naplaćuje pretplatu
rampage308
2011-09-10T12:49:04Z
to se vec znalo i prije da nece biti na HTV
Diablo
2011-09-10T12:57:18Z
mark wrote:

Diablo wrote:

zato što je HTV javna TV i dužna je prenositi stvari od javnog značaja a to derbi je i naplaćuje pretplatu

pravno gledano, HTV nije duzan prenositi nikakve sportske dogadaje.

sto se tice pretplate, ja je ne placam otkad su ukinuli formulu 1. Lijepo sam im objasnio da ne planiram placati 80ak kuna mjesecno da bi gledao plodove zemlje i zupanijsku panoramu.

HTV SUCKS!
I-Mike
2011-09-10T13:04:58Z
Smije li se ovdje pitat ima li kakav ilegalni link za gledat ili je i to strogo zabranjeno čak i u inbox, jer je to ilegalno i svi ćemo završit u zatvoru, kako nam je fino M.Petrak objasnio
john wayne
2011-09-10T14:18:29Z
mislim da im i nije bas pametan poslovni potez kupit prava za hnl i dat hrpu para za to ...zato što ne vjerujem da ce dobiti veliki porast gledateljstva
he has satan in his eyes
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-09-10T14:21:26Z
mark wrote:

Diablo wrote:

:)18 :)18 kolko je tebi godina? dužna je prenositi derbi HNL-a, gdje to molim te piše? Sport je čisti biznis, tko da najviše love otkupi prava a HRT je za ovu sezonu fino spušio.

I-Mike wrote:

Smije li se ovdje pitat ima li kakav ilegalni link za gledat ili je i to strogo zabranjeno čak i u inbox, jer je to ilegalno i svi ćemo završit u zatvoru, kako nam je fino M.Petrak objasnio

nekako sumnjam da su strani stream sajtovi zainteresirani za prijenos HNL-a, tak da čisto sumnjam.
sjedni u neki birc s maxtv-om i gledaj, ima ih na svakom koraku..

iako ne vidim neki smisao tolko se gnjavit oko trećerazrednog nogometa kakav uvijek pružaju.
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
mark
  • mark
2011-09-10T14:38:37Z
bero wrote:

mark wrote:

Diablo wrote:

:)18 :)18 kolko je tebi godina? dužna je prenositi derbi HNL-a, gdje to molim te piše? Sport je čisti biznis, tko da najviše love otkupi prava a HRT je za ovu sezonu fino spušio.

I-Mike wrote:

da je sport u hrvatskoj čisti biznis mogli bi svi komotno stavit ključ u bravu i amaterizirat se.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-09-10T14:43:52Z
mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Diablo wrote:

I-Mike wrote:

da je sport u hrvatskoj čisti biznis mogli bi svi komotno stavit ključ u bravu i amaterizirat se.

smislen odgovor as usual.
- dr jupidu
Matek
2011-09-10T15:15:25Z
bero wrote:

mark wrote:

bero wrote:

mark wrote:

Diablo wrote:

I-Mike wrote:

smislen odgovor as usual.

:)1 :)20
I-Mike
2011-09-10T15:27:38Z
bero wrote:

nekako sumnjam da su strani stream sajtovi zainteresirani za prijenos HNL-a, tak da čisto sumnjam.

iako ne vidim neki smisao tolko se gnjavit oko trećerazrednog nogometa kakav uvijek pružaju.

I to je varijanta, samo što su u mome mjestu većina zatucani torcidaši pa ne bi htio baš dobit batina ako skočim na Dinamov gol :)18
ksian
2011-09-10T16:20:06Z
Iz samo jednog razloga me zanima kad je tzv. derbi, a to je da taj dan ne budem po gradu. Sluša sam jutros priče da se utakmica neće završiti, pogotovo ako Dinamo povede. Meni je taj domaći nogomet neki paralelni svijet, kojeg jednostavno ne mogu shvatiti. Smiješno mi je da kod nas nogomet ima status sporta, a MMA ne. Možda je ovdje nogomet nekad i bio sport, ali to danas sigurno nije slučaj.
fist
  • fist
  • Advanced Member
2011-09-10T18:39:50Z
I-Mike wrote:

bero wrote:

I to je varijanta, samo što su u mome mjestu većina zatucani torcidaši pa ne bi htio baš dobit batina ako skočim na Dinamov gol :)18

Ja ću te braniti, samo reci kamo da dođem 🙂
Cain
  • Cain
  • Advanced Member
2011-09-10T18:48:08Z
fist wrote:

I-Mike wrote:

bero wrote:

Ja ću te braniti, samo reci kamo da dođem :)

doći ću i ja:)1

Diablo wrote:

sto se tice pretplate, ja je ne placam otkad su ukinuli formulu 1. Lijepo sam im objasnio da ne planiram placati 80ak kuna mjesecno da bi gledao plodove zemlje i zupanijsku panoramu.

HTV SUCKS!

:)36
My PFS Bets:
9 Wins, 0 Losses, 0 Draws, and 1 no contests.
http://i232.photobucket....ms/ee199/mazon21/UFC.png 
I-Mike
2011-09-10T19:59:05Z
evo ga link

http://www.hnl.hr/vijest...uk_dinamo_na_hnl_hr.html 

da li cu u zatvor sada, ovo je isto kao da sam otisao u konzum i ukrao 200 kn namirnica sa police, kao što bi pametni M.P. rekao
Diablo
2011-09-10T22:04:27Z
I-Mike wrote:

evo ga link

da li cu u zatvor sada, ovo je isto kao da sam otisao u konzum i ukrao 200 kn namirnica sa police, kao što bi pametni M.P. rekao

ne gine ti najmanje 15 god u Lepoglavi :)2
Kimura
2011-09-10T22:24:12Z
Neviđeno glup sport. Jedini gdje je moguće da platiš masno ulaznicu, i ostane neriješeno. Odeš doma ko budala.

A navijači se ni ove godine nisu propustili potući, kamenovati i stvoriti još jače umjetne tenzije između "sjevera" i "juga".

Whatta a bunch of idiots and freaks.
bero
  • bero
  • Advanced Member
2011-09-11T01:58:43Z
I-Mike wrote:

evo ga link

zabranjeno je stavljanje ilegalnih streamova, ovo je legalan HNL-ov tako da si izbjegao rešt. :)20
- dr jupidu
Similar Topics
Users browsing this topic