dr..jupidu
2011-08-01T14:48:51Z
dakle..kako ovo već nema smisla niti mi se da gledati kako se ključaju teme koje traju a idalje žive i onda pojedini moderatori zaključe da ih treba ugasiti iz samo njima poznatih razloga
kao i ograničavanje sloboda a nitko nije glup i blesav da neskuži da je forum mjesto i za zabavu i za ozbiljne rasprave

zaista mi je žao al nadam se da će se uskoro napraviti novi pravi mma forum a možda ga i ja pokrenem uskoro gdje će se kažnjavati samo prijatnje ubojstvom i vrijeđanje na na nacionalnoj osnovi....
a sve ove rasprave gdje ima podbadanja i td...to nek živi jer i daje čar forumima...

nažalost malo su neki pretjerali od modova i počeli ključati teme s objašnjenjem kako je dosta itd...

meni takvi forumi gdje nema umjetničke slobode nemaju smisla.....jer su beživotne i bez vica............. mma je show i sport..i forum mora imat i showa i ozbiljnosti

niknut će uskoro pravi forum gje ćemo više uživati u mma i svemu..

ovo zbog čega me banirarao moderator stipe meni je smiješno i bila je kap koja je prelila čašu

jasno svraćati ću i ovdje jer volim mma al to će biti dosta manje i s rijetkim postovima.....90 % manje neg sada

lijep pozdrav: dr jupidu

o novom pravom forumu bit ćete uredno obaviješteni

Sponsor
maro-du
2011-08-01T14:56:46Z
doktore drzi se:)20 iako mislim da to nece biti to bez doktora :)22
GARIĆPRIDEFC
2011-08-01T15:03:35Z
:)36 :)36 :)36
Matija
2011-08-01T15:15:31Z
dr..jupidu wrote:

dakle..kako ovo već nema smisla niti mi se da gledati kako se ključaju teme koje traju a idalje žive i onda pojedini moderatori zaključe da ih treba ugasiti iz samo njima poznatih razloga
kao i ograničavanje sloboda a nitko nije glup i blesav da neskuži da je forum mjesto i za zabavu i za ozbiljne rasprave

zaista mi je žao al nadam se da će se uskoro napraviti novi pravi mma forum a možda ga i ja pokrenem uskoro gdje će se kažnjavati samo prijatnje ubojstvom i vrijeđanje na na nacionalnoj osnovi....
a sve ove rasprave gdje ima podbadanja i td...to nek živi jer i daje čar forumima...

nažalost malo su neki pretjerali od modova i počeli ključati teme s objašnjenjem kako je dosta itd...

meni takvi forumi gdje nema umjetničke slobode nemaju smisla.....jer su beživotne i bez vica............. mma je show i sport..i forum mora imat i showa i ozbiljnosti

ovo zbog čega me banirarao moderator stipe meni je smiješno i bila je kap koja je prelila čašu

jasno svraćati ću i ovdje jer volim mma al to će biti dosta manje i s rijetkim postovima.....90 % manje neg sada

slažem se Bog te blagoslovio
shogun33
2011-08-01T15:18:49Z
Pfs po uzoru na Ufc drzi monopol pa misle da mogu kako im se prohtije

Prvo ono sa (i)legalnim linkovima za borbe, a sada ovo sa baniranjem doktora je prevrsilo svaku mjeru :)8
Overeem vuce steroide
2011-08-01T15:27:47Z
A zasto su uopce banirali doktora?
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Reaktivac
2011-08-01T15:32:03Z
dr..jupidu wrote:

U ovakvim situacijama, opći interes je ispred osobnog i stoga neću ni ja previše dolaziti radi solidarnosti prema jupiju, jer forum bez jupija je otprilike kao i loše jelo bez začina...

Smanjujem postanje za 23 %... PDV...

Dok i mene banniraju... im next... pitanje vremena, možda trenutka... :)34 :)6
govedo
2011-08-01T15:34:29Z
Nadam se da tiger04 nije baniran...
stomp
2011-08-01T15:43:45Z
Overeem vuce steroide wrote:

Svi znamo Jupiduov stil retorike tako da se i ja moram zapitat zašto sad odjednom banniranje
rampage308
2011-08-01T15:48:12Z
govedo wrote:

Nadam se da tiger04 nije baniran...

bas sam se i ja njega stijia
di je taj lik nesta, on je uvik ima zanimljive komentare
shogun33
2011-08-01T15:57:38Z

isto zasto je dana potjerao overeema, ne vole da je neko veca faca od njih u njihovoj kuci, eto zasto
Overeem vuce steroide
2011-08-01T15:59:05Z
shogun33 wrote:

isto zasto je dana potjerao overeema, ne vole da je neko veca faca od njih u njihovoj kuci, eto zasto

To za REEMa je cista istina!
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Reaktivac
2011-08-01T16:38:08Z
No opet...:)17

Em su jupija zatrali-bannirali, 'em je ispao zec... :)9

Jupi sine, sada kad si banniran, možeš spustiti cijenu... više nisi virtualan MMA star i nema slave... :)

Sad si MMA mučenik i dijaspora... :)22
pasbrata
2011-08-01T16:42:56Z
u potpunosti se slažem s baniranjem jupidua koji je više dosadio i bogu i vragu s svojih 5000€. jupidu da si pošteno rekao da ti ne pada napamet boriti se protiv zvijeri kao što je reakt za nikakve pare, a kamoli 5000€ ne bi došlo do ovoga.
Reaktivac
2011-08-01T16:48:03Z
pasbrata wrote:

u potpunosti se slažem s baniranjem jupidua koji je više dosadio i bogu i vragu s svojih 5000€. jupidu da si pošteno rekao da ti ne pada napamet boriti se protiv zvijeri kao što je reakt za nikakve pare, a kamoli 5000€ ne bi došlo do ovoga.

Tako je sine...

Jupi mi je ipak drag i ovom prilikom bih istaknuo kako smo u svakodnevnom tel. kontaktu i nagovaram ga da pristane, ali neće. :)11

Kao da mu je M-1 Global ekipa u kutu... stalno nešto zanovjeta...

Za kaznu je stigla PFS odmazda i sada kada je na burzi rada, morati će prihvatiti meč...

Ako pobjedi, vraća se na PFS forum s titulom prvaka. :)17

Priznajem mu da je bolji u plivanju i da je okrenuo više gabora od mene...

U MMA nema šanse i svjestan je toga...

Seded
2011-08-01T18:03:34Z
ček reakt, jel ti nisi reko ono da nećeš postat do 9. mjeseca? opet držiš do riječi :P

a jupi... rđavom čakijom u karotidnu arteriju :)2
"It's not checkmate. The king has one more move."
Reaktivac
2011-08-01T18:11:06Z
Seded wrote:

ček reakt, jel ti nisi reko ono da nećeš postat do 9. mjeseca? opet držiš do riječi :P

a jupi... rđavom čakijom u karotidnu arteriju :)2

Zar i ti šine brute... :)23 :)22

Ovo je izvanredna situacija... napad na WTC, attack on jupidu...
afroman
2011-08-01T18:24:37Z
Zašto ga je banirao moderator stipe ??? Baš me zanima............
19_Pitbull_86
2011-08-01T19:08:19Z
Asimo
2011-08-01T19:28:19Z
19_Pitbull_86 wrote:

bogu hvala

:)36