dakle..kako ovo već nema smisla niti mi se da gledati kako se ključaju teme koje traju a idalje žive i onda pojedini moderatori zaključe da ih treba ugasiti iz samo njima poznatih razlogakao i ograničavanje sloboda a nitko nije glup i blesav da neskuži da je forum mjesto i za zabavu i za ozbiljne raspravezaista mi je žao al nadam se da će se uskoro napraviti novi pravi mma forum a možda ga i ja pokrenem uskoro gdje će se kažnjavati samo prijatnje ubojstvom i vrijeđanje na na nacionalnoj osnovi....a sve ove rasprave gdje ima podbadanja i td...to nek živi jer i daje čar forumima...nažalost malo su neki pretjerali od modova i počeli ključati teme s objašnjenjem kako je dosta itd...meni takvi forumi gdje nema umjetničke slobode nemaju smisla.....jer su beživotne i bez vica............. mma je show i sport..i forum mora imat i showa i ozbiljnostiniknut će uskoro pravi forum gje ćemo više uživati u mma i svemu..ovo zbog čega me banirarao moderator stipe meni je smiješno i bila je kap koja je prelila čašujasno svraćati ću i ovdje jer volim mma al to će biti dosta manje i s rijetkim postovima.....90 % manje neg sadalijep pozdrav: dr jupiduo novom pravom forumu bit ćete uredno obaviješteni
A zasto su uopce banirali doktora?
Nadam se da tiger04 nije baniran...
A zasto su uopce banirali doktora?isto zasto je dana potjerao overeema, ne vole da je neko veca faca od njih u njihovoj kuci, eto zasto
u potpunosti se slažem s baniranjem jupidua koji je više dosadio i bogu i vragu s svojih 5000€. jupidu da si pošteno rekao da ti ne pada napamet boriti se protiv zvijeri kao što je reakt za nikakve pare, a kamoli 5000€ ne bi došlo do ovoga.
ček reakt, jel ti nisi reko ono da nećeš postat do 9. mjeseca? opet držiš do riječi :Pa jupi... rđavom čakijom u karotidnu arteriju :)2
bogu hvala
The Profightstore Forum uses cookies. By continuing to browse this site, you are agreeing to our use of cookies. More Details Close