bero
  • bero
  • Advanced Member Topic Starter
2011-07-22T15:33:55Z
Pravna klima oko copyrightanog materijala (najčešće streamova Pay-per-view turnira) se mijenja.
Fight Channel je otkupio ekskluzivna prava na sve materijale i prijenose UFC-a, Strikeforcea, Pridea, It's Showtimea, Dreama, K-1, 2Hot2Handle-a i WFC-a. Otvara se mogućnost legalnog praćenja tih priredbi.

Zbog svega navedenog linkovi na sve ilegalne prijenose, snimke i downloade na PFS forumu više nisu dozvoljeni. Korisnici koji ih budu objavljivali bit će upozoreni pa suspendirani (banirani) ukoliko dođe do ponavljanja djela. Također nije dozvoljeno javno "žicati" slanje linkova u inbox.
Hvala na razumijevanju.

- PFS team
pfs-prevarantske frustrirane seljačine
- dr jupidu
Sponsor
irish
2011-07-22T15:48:01Z
forum je upravo izgubil svoj najbitniji smisao...:)21 :)3
Overeem vuce steroide
2011-07-22T15:49:32Z
Sta ce sad svi trebat kupovat PPV??
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
Aleksa
2011-07-22T15:50:34Z
moramo smislit neki "prison word" za slanje linka inbox.
Joeseph Jones
2011-07-22T15:51:09Z
Aleksa wrote:

Također sam mislio odmah napisati:)20
Kamatar87
2011-07-22T15:51:09Z
bero wrote:

Pravna klima oko copyrightanog materijala (najčešće streamova Pay-per-view turnira) se mijenja.
Fight Channel je otkupio ekskluzivna prava na sve materijale i prijenose UFC-a, Strikeforcea, Pridea, It's Showtimea, Dreama, K-1, 2Hot2Handle-a i WFC-a. Otvara se mogućnost legalnog praćenja tih priredbi.

Zbog svega navedenog linkovi na ilegalne prijenose, snimke i downloade na PFS forumu više nisu dozvoljeni. Korisnici koji ih budu objavljivali bit će upozoreni pa suspendirani (banirani) ukoliko dođe do ponavljanja djela. Također nije dozvoljeno javno "žicati" slanje linkova u inbox.
Hvala na razumijevanju.

- PFS team

prffff, a koji je drugi smisao foruma onda nego komentiranje i dijeljenje sadrzaja...??????
Mislio sam da je ovo nepristrani site ali sam se ocito prevario i da ne kazem veoma razocarao..??
Jebote ovo je ko da sam u sjevernoj koreji pa ajmo malo sve cenzurirati!!!
unreal
2011-07-22T15:52:06Z
Aleksa wrote:

:)36 :)2
mark
  • mark
  • Advanced Member
2011-07-22T15:56:26Z
kvaliteta ppv i streama nije za usporedbu pa je glupo to zabranjivat
bero
  • bero
2011-07-22T15:56:56Z
Kamatar87 wrote:

prffff, a koji je drugi smisao foruma onda nego komentiranje i dijeljenje sadrzaja...??????
Mislio sam da je ovo nepristrani site ali sam se ocito prevario i da ne kazem veoma razocarao..??

Nema problema, preuzmi ti svu pravnu odgovornost i idi umjesto nas na sud, onda ćeš sigurno biti manje razočaran.
- dr jupidu
pasbrata
2011-07-22T15:57:26Z
prije nije bilo nikoga tko ima interesa u ovome svemu pa se moglo, a čim postoji netko tko ima imalo interesa i tko može podići tužbu sve se mijenja. što se tiče linkova do sada su uvijek bili isti i jednostavno ih treba spremiti svatko za sebe.
19_Pitbull_86
2011-07-22T16:00:15Z
ja bi radije da se ukine FC :)1
bero
  • bero
2011-07-22T16:00:37Z
irish wrote:

Nije istina, i dalje slobodno komentirajte live evente kao i uvijek. Samo to činite bez javnog dijeljenja linkova, za koje se odsad snalazite sami.
- dr jupidu
hamush
2011-07-22T16:01:49Z
tko je jamio, jamio je. osigurajte si svoje nacine gledanja PPV-a i to je to. neki ocigledno ne kuze ili ne zele shvatiti potencijalnu pravnu odgovornost PFS-a kada se diseminiraju ilegalni linkovi na sajtu. probajte bilo sta slicnog sa sherdogu i vidite dokle ce te dogurati.

ako vam forum sluzi iskljucivo za hvatanje dzaba streamova.... well... sorry 😃
bones
2011-07-22T16:03:06Z
ko ima LS nek sam napise "imam inbox" ili ko oce LS nek napise "moze inbox" ,ko one glupe butre na fejsu i bit ce dobro
bones
2011-07-22T16:03:46Z
:)36
hamush wrote:

tko je jamio, jamio je. osigurajte si svoje nacine gledanja PPV-a i to je to. neki ocigledno ne kuze ili ne zele shvatiti potencijalnu pravnu odgovornost PFS-a kada se diseminiraju ilegalni linkovi na sajtu. probajte bilo sta slicnog sa sherdogu i vidite dokle ce te dogurati.

ako vam forum sluzi iskljucivo za hvatanje dzaba streamova.... well... sorry :D

:)36
Reaktivac
2011-07-22T16:05:35Z
Dakle, dva teška udarca za PFS...

Prvo, suradnja s index.hr i partnerski odnos izmedju Fight Site-a i index.hr, kao vodećeg portala u HR, koji će prenositi vijesti s Fight Site portala.

Drugi udarac... ovo s copyrightom... još teži i bolniji...

Dakle, ono što nam pisao po svom blogu, s malo doze zajebancije, nije daleko od istine... Mobilizacija i pregrupiranje snaga.

Spreman sam pomoći PFS-u, znam kako zaustaviti Borg-a i obraniti Federaciju. :)17

Kamatar87
2011-07-22T16:06:06Z
bero wrote:

Kamatar87 wrote:

Nema problema, preuzmi ti svu pravnu odgovornost i idi umjesto nas na sud, onda ćeš sigurno biti manje razočaran.

Onda da biste umanjili moju razocaranost molim Vas da mi objasnite gdje je bila ta pravna odgovornost kad je nova tv prenosila meceve...
A ne znam jel netko od vas pravnik, ali dokazat ovo na sudu je prhh...skoro nemoguce...
Mislim nema smisla svadat se tu, tak da mi ni ne moras odgovorit...
Overeem vuce steroide
2011-07-22T16:07:19Z
bero wrote:

irish wrote:

Nije istina, i dalje slobodno komentirajte live evente kao i uvijek. Samo to činite bez javnog dijeljenja linkova, za koje se odsad snalazite sami.

Tako je,PPV nije skup a ni stream nije tesko nac tako da forum nema razloga bezveze riskirat i popit tuzbu kad je naci prijenos jako jednostavno!
Svako jutro tužna slika,gledam odraz svoga lika!!
bero
  • bero
2011-07-22T16:11:49Z
Kamatar87 wrote:

bero wrote:

Kamatar87 wrote:

Onda da biste umanjili moju razocaranost molim Vas da mi objasnite gdje je bila ta pravna odgovornost kad je nova tv prenosila meceve...
A ne znam jel netko od vas pravnik, ali dokazat ovo na sudu je prhh...skoro nemoguce...

Nova je prenosila samo Mirkove evente, i to besplatno, i UFC im je bio samo nešto usputno.
Fight Channel će prenositi sve evente, i to na PPV-u, i to im je kao takvom specijaliziranom kanalu glavna i jedina programska shema tako da će sigurno biti rigorozniji po gledanju na te stvari.
- dr jupidu
pasbrata
2011-07-22T16:16:14Z
Kamatar87 wrote:

bero wrote:

Kamatar87 wrote:

objašnjenje je vrlo jednostavno. nova tv je platila ufc nešto para i to radila legalno. sada je u hr naišao netko tko te može tužiti i sada linkovi više nisu legalni. ne znam da li se trenutno mogu napisati linkovi od prošlih priredbi da rulja to memorira ili je već stvar gotova.
Users browsing this topic