Originally Posted by: zarajan 
Evo malo sam došao sebi sory ak sam nekog uvrijedio..
Svaka čast dečki, jebeš analize (al Reakto će to fino objasniti:)) al ovo je čudo, Naklon do poda dečki!
Što reći...
Ovakvo herojstvo i sportska bajka teško da će se ponoviti. Znate li neku repku u zadnjih 40-tak godina, koja je bila gotovo pa autsajder, a da je dogurala do finala SP ?
Nađite mi finalista koji je bio (polu)autsajder ?
https://en.wikipedia.org...of_FIFA_World_Cup_finalsPerišić igrač utakmice.
Prvo poluvrijeme konfuzija i loša postavka igre Dalića, a i englezi su igrali jako visok tempo s puno kretanja i trčanja. Kasnije su se malo potrošili, dok je Dalić pogodio s izmjenama i formacijskim rotacijama igrača. Zadnjih pola sata, definitivan je dokaz da smo nogometna velesila. Englezi su bili dezorjentirani i razbijeni.
Ovo je ratnička momčad na centralni pogon dva plemenita igrača svjetske klase; Modrić i Rakitić. Ovaj put, igru su vodila krila; Perišić i Rebić. Kao i prekaljeni borac-jocker Mandžukić. Obrana vrlo stabilna.
Pobjedila je prekaljena momčad koja je prošla velike ratove i koja ima vjeru u sebe. Tri puta zaredom, vraćati se nakon 0:1 i tri puta proći u nokaut fazi, dokaz je mentalne snage i fighterskog duha, koju ima Hrvatska.
Možemo i protiv francuza. Čeka ih crna legija i 90 minuta nabrijanih osvetnika.
Nadvisili smo engleze u svim, bitnim parametrima:
7-2, udarci u okvir gola
11-2, udarci izvan okvira gola
55-45, posjed lopte
8-4, korneri
Izgleda da imamo odličnog izbornika i drago mi je da onaj izhlapjeli šarlantan Ćiro, više nije "trener svih trenera". Nije nikada ni bio.
Edited by user Thursday, July 12, 2018 1:18:17 AM(UTC)
| Reason: Not specified