Rank: Advanced Member
|
Originally Posted by: thelovacluka  Mitrione ja jako zajeban i ooasan protivnik. Ne znam zasto bi trebalo gledati neke liste na internetu i ta sranja.
Treba samo malo razmisliti i ako se kužiš u sport vidis koja je situacija.
Mitrione je fizicki (brzina, visina, snaga) daleko ispred fedora. Ajde po brzini ne tolko, al sve ostalo. Kolko ja znam, sve njegove pobjede idu nokautom. To to nije vise u UFC ne znaci kurac o tome kakva je opasnost. To je nonsens, gledati po tome.
A jednome fedoru, ciji nacin borbe zadnjih nekoliko godina je mahanje rukama i headhunting, bez ikakvog fight IQa, je ovo katastrofa matchup.
Fedorova glava je u crkvi ,molitvama, politiki i povremeno na treningu gdje ga od ovih mladjih siguno niko ne pritišće ko sto bi ga trebalo, iz respekta prema legendi. Tehnicki nema ništa novog kod njega, i kampovi su mu postali kraci i lošiji i na posljetku, on se vise uzda u Boga nego u sebe u sportu. Tak se meni cini.
Svejedno, nadamo se, kak sam rekao, nekoj kratkoj, al efetkivnoj seriji udaraca, konacno više jednom rusenji i onda neki subb ili TKO. Samo da jos Bog prenese to fedoru na početku prve runde :) +1 Dam se kladit da 90% ljudi ovdje nije gledalo vise od dva meca od Mitrione-a,pa zato se valjda prica da nije neki poseban borac,ali Mitrione je zapravo prilicno kvalitetan borac. Kak i kazes,brz velik jak udarac,ima jako dobru tehniku udaranja za teskasa,pokretan je i fluidan udarac,sigurno tehnicki je nivo iznad Fedora u stojci po meni,a i velike vecine udaraca u teskoj. Sad tesko je procijenit situaciju klinca s ovakvim Fedorom,ali nadat cu se najboljem i mislim da Fedor moze to dobit al nikako lagan mec za Fedora nit lagan protivnik. Mitrione ima i dobru distancu,ima dobre kvalitete u stojci. Nadam se da Fedor je koliko toliko spreman i da se ne bori prek kurca. Taj mec sa Maldonadom svi spominju ko ovce osim lucky puncha i one minutne serije u prvoj rundi Maldonado nije nis napravio,i uzdrmani potreseni Fedor ga je lakocom iskontroliro ostatak meca, koliko god da nije bila nesto posebna izvedba i nije bio neki kalibar protivnika, nema nikakve sumnje nakon tog meca da bi Fedor 9 od 10 borbi bez problema ikakvih rjesio Maldonada, dogadjalo se i drugim velikim borcima da ih neko losiji zakaci necim.
|